Fosforos Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 να πάρω κανένα grip master ή μπαλακι και να το έχω μαζί μου όλη μέρα;
giorgos04 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Όντως, αυτές οι λαβές κάνουν πολυ καλη δουλειά. Εγω το εχω στο αυτοκίνητο.
Fosforos Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 αγόρασα αυτό από τα Jumpo με 2 ευρώ καλό φαίνεται
Fubar.gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Στις 11/5/2020 στις 10:41 ΠΜ, Fosforos είπε να πάρω κανένα grip master ή μπαλακι και να το έχω μαζί μου όλη μέρα; Ότι και αν πάρεις, σε καμία περίπτωση μην το έχεις δίπλα σου και το χρησιμοποιείς όλη μέρα. Ο τραυματισμός είναι εγγυημένος, ακόμα και αν στην αρχή δέν νοιώθεις κούραση ή κάποια ενόχληση. Γυμνάζεις το grip όπως και όλες τις άλλες μυικές ομάδες, δηλαδή X σέτ των Ψ επαναλήψεων, 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Και όπως πάντα, υπομονή, γιατι τα αποτελέσματα θέλουν μήνες για να φανούν. Πάντως νομίζω οτι η καλύτερη άσκηση για grip είναι το wrist roller 1
G.bar Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Καλύτερα να γυμνάζεις όλο το χέρι ή ακόμα καλύτερα όλο το σώμα. Η έξω επικόνδυλίτιδα θα σε επισκεφθεί και θα μείνει για πολύ καιρό αν το παρακάνεις με μπαλάκια, σφιχτηράκια κτλ.. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Για ποιο λόγο θες να δυναμώσεις την λαβή σου?
txcellas Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε άλλαξε χέρι εργασίας ✊🏻 .. Έκλαψα..
Fubar.gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Για ποιο λόγο θες να δυναμώσεις την λαβή σου? Δεν ξέρω για ποιό λόγο θέλει συγκεκριμένα ο TS, όμως η λαβή είναι πολύ βασική όταν θέλεις να σηκώνεις βάρη (είτε για γυμναστική είτε στα πλαίσια της εργασίας). Όσο δυνατοί και αν είναι οι υπόλοιποι μύες, αν η λαβή είναι αδύναμη θα σε περιορίζει στο τι μπορείς να σηκώνεις. 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Για ποιο λόγο θες να δυναμώσεις την λαβή σου? Δεν ξέρω για ποιό λόγο θέλει συγκεκριμένα ο TS, όμως η λαβή είναι πολύ βασική όταν θέλεις να σηκώνεις βάρη (είτε για γυμναστική είτε στα πλαίσια της εργασίας). Όσο δυνατοί και αν είναι οι υπόλοιποι μύες, αν η λαβή είναι αδύναμη θα σε περιορίζει στο τι μπορείς να σηκώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα