Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/5/2020 στις 10:41 ΠΜ, Fosforos είπε

να πάρω κανένα grip master ή μπαλακι και να το έχω μαζί μου όλη μέρα;

Ότι και αν πάρεις, σε καμία περίπτωση μην το έχεις δίπλα σου και το χρησιμοποιείς όλη μέρα. Ο τραυματισμός είναι εγγυημένος, ακόμα και αν στην αρχή δέν νοιώθεις κούραση ή κάποια ενόχληση.

Γυμνάζεις το grip όπως και όλες τις άλλες μυικές ομάδες, δηλαδή X σέτ των Ψ επαναλήψεων, 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Και όπως πάντα, υπομονή, γιατι τα αποτελέσματα θέλουν μήνες για να φανούν.

Πάντως νομίζω οτι η καλύτερη άσκηση για grip είναι το wrist roller

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να γυμνάζεις όλο το χέρι ή ακόμα καλύτερα όλο το σώμα. Η έξω επικόνδυλίτιδα θα σε επισκεφθεί και θα μείνει για πολύ καιρό αν το παρακάνεις με μπαλάκια, σφιχτηράκια κτλ..

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Για ποιο λόγο θες να δυναμώσεις την λαβή σου?

Δεν ξέρω για ποιό λόγο θέλει συγκεκριμένα ο TS, όμως η λαβή είναι πολύ βασική όταν θέλεις να σηκώνεις βάρη (είτε για γυμναστική είτε στα πλαίσια της εργασίας).

Όσο δυνατοί και αν είναι οι υπόλοιποι μύες, αν η λαβή είναι αδύναμη θα σε περιορίζει στο τι μπορείς να σηκώνεις.

12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Για ποιο λόγο θες να δυναμώσεις την λαβή σου?

Δεν ξέρω για ποιό λόγο θέλει συγκεκριμένα ο TS, όμως η λαβή είναι πολύ βασική όταν θέλεις να σηκώνεις βάρη (είτε για γυμναστική είτε στα πλαίσια της εργασίας).

Όσο δυνατοί και αν είναι οι υπόλοιποι μύες, αν η λαβή είναι αδύναμη θα σε περιορίζει στο τι μπορείς να σηκώνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...