Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω win10.Πέρασα το outlook 2019 στον υπολογιστή και προσπαθώ να περάσω τις επαφές μου από τον λογαριασμό μου του gmail στο outlook ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνει η microsoft αλλά και η google
και στο τέλος μου βγάζει αυτό το μήνυμα.
Τι κάνω λάθος ρε παιδιά;
Υπόψιν το excel ανοίγει κανονικά το αρχείο.

{78DA83A3-E773-4390-8BC4-FEC6572DD1A8}.png.jpg

Επεξ/σία από perelevas
Δημοσ.

Ανοιξε το .csv μου με καποιον editor πχ Notepad ή Notepad++ και κανε αντικατασταση τα comma (,) με semi-colon (;). Αποθηκευσε το και δοκιμασε παλι το import.

Δημοσ.

Επιλεγεις replace all, αλλιως πρεπει να αλλαξεις τα regional settings σου, προφανως στο GMail ειναι ως USA και στον υπολογιστη σου ως Greece.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, asmilon είπε

Ανοιξε το .csv μου με καποιον editor πχ Notepad ή Notepad++ και κανε αντικατασταση τα comma (,) με semi-colon (;). Αποθηκευσε το και δοκιμασε παλι το import.

Το έκανα αλλά δεν αναγνωρίζει το αρχείο.

3 ώρες πριν, asmilon είπε

Επιλεγεις replace all, αλλιως πρεπει να αλλαξεις τα regional settings σου, προφανως στο GMail ειναι ως USA και στον υπολογιστη σου ως Greece.

Άλλαξα τα regional settings στον υπολογιστή σε USA και πάλι τίποτα.

2 λεπτά πριν, perelevas είπε

Το έκανα αλλά δεν αναγνωρίζει το αρχείο.

Άλλαξα τα regional settings στον υπολογιστή σε USA και πάλι τίποτα.

Τώρα ψάχνω πως μπορώ να αλλάξω τα regional settings στο gmail.

Μπα και το gmail στα ελληνικά είναι.
Κόλλησα.

Δημοσ.

Για αρχή γύρισε πάλι τα regional σε Ελληνικά, δεν είναι εκεί το πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι εδώ.

spacer.png

Το αριστερό (ΣΩΣΤΟ) είναι όπως τα θέλει το outlook, δηλαδή οι αλλαγές γραμμής να είναι όπως στα windows, δηλαδή με carriage return and line feed.
Το δεξί (ΛΑΘΟΣ) είναι όπως τα βγάζει το google, δηλαδή οι αλλαγές γραμμής είναι όπως στο unix, μόνο με line feed.

Για να το διορθώσεις θα χρησιμοποιήσεις κάποιον text editor που έχει την δυνατότητα να αλλάζει την μορφή της αλλαγής γραμμής. Εγώ το κάνω με το notepad2 mod (mod από τον xhmikosr του notepad2 από flo's freeware). Κατέβασε το απλό zip αν δεν θέλεις να το κάνεις εγκατάσταση (portable), τρέξ' το και φόρτωσε το csv σου.

Πήγαινε στο μενού File->Encoding και επέλεξε ANSI. Πρέπει να γυρίσεις όμως πρώτα το regional στα Ελληνικά. Επιβεβαίωσε την αλλαγή.

Πήγαινε στο μενού File->Line Ending και επέλεξε Windows (CR+LF). Αν θέλεις να βλέπεις τις αλλαγές αυτές θα τσεκάρεις στο μενού View->Show Line Endings.

Σώσε σε άλλο όνομα για ασφάλεια και κάνε πάλι την διαδικασία στο outlook.

Εγώ έχω το 2010 και έτσι μόνο μου τα παίρνει από το google.

Δημοσ.

Τα έκανα όλα αυτά που ειπες και επιτέλους περάστηκαν οι επαφές ,αλλά δεν μου τις εμφανίζει στο βιβλίο διευθύνσεων σε λίστα.
Ενώ αν γράψω το αρχικό γραμμα στην αναζήτηση επαφών ,τότε θα μου βγάλει τις επαφές που αρχίζουν από αυτό το γραμμα.
Μπορώ με κάποιον τρόπο να κάνω να μου εμφανίζει τις επαφές στο βιβλίο διευθύνσεων σε λίστα;
Θέλω να σε ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα προσπάθεια σου.

Δημοσ.

Δεν αλλάζει από την προβολή σε λίστα; Αυτήν τη στιγμή είμαι σε office 2007 και δεν μπορώ να δω τις επιλογές από τις μετέπειτα εκδόσεις.

Δημοσ.

Στις επαφές βγαίνουν,το βιβλίο διευθύνσεων είναι άδειο.Εκεί πρέπει να κάνω αναζήτηση με το πρώτο γραμμα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο βιβλίο διευθύνσεων δοκίμασες να αλλάξεις σε Επαφές κινητού;

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Εντάξει φίλε μου εμφανίστηκαν.Έπρεπε να τικαρω το Μονο όνομα.Ειλικρινά σ'ευχαριστώ που με βοήθησες να λύσω το θέμα μου.
Respect για τις γνώσεις σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...