Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/accessories/intenso-powerbank-alu-5200mah-blue

Το αγόρασα ως δώρο στην κοπέλα μου την περασμένη Δευτέρα από την Cosmote όπου το είχαν στα 5.9€ και ήταν το τελευταίο κομμάτι. Σε αυτή τη τιμή πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω.

Skroutz από 8.9€

https://www.skroutz.gr/s/19669182/Intenso-A5200-5200mAh-Μπλε.html

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Και 3 ευρώ να είχε , ποιος ο λόγος ύπαρξης; Ευτυχώς δεν έχουμε iPhone 7 ακόμα που θα του έβγαζε 2-2.5 φορτίσεις το συγκεκριμένο powerbank...Καλύτερα να δείτε τα Xiaomi που παίζουν σε crazy-sundays στο E-Shop.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tomtsir είπε

Και 3 ευρώ να είχε , ποιος ο λόγος ύπαρξης; Ευτυχώς δεν έχουμε iPhone 7 ακόμα που θα του έβγαζε 2-2.5 φορτίσεις το συγκεκριμένο powerbank...Καλύτερα να δείτε τα Xiaomi που παίζουν σε crazy-sundays στο E-Shop.

Εννοείς δηλαδή ότι είναι λίγα τα 5200mAh; Στα περισσότερα κινητά βγάζει τουλάχιστον μια πλήρης φόρτιση οπότε θεωρώ ότι για πολλά άτομα είναι ικανοποιητικό. Εγώ προσωπικά που έχω ένα powerbank των 10000mAh δε το έχω "αδειάσει¨ ποτέ μέχρι τώρα. 

Δημοσ.

Εκτός ότι είναι μικρής χωρητικότητας, έχει κα μικρό ρεύμα φόρτισης μόλις 1Α, κάτι που είναι μικρό για όλα τα νέα κινητά, ακόμα και των τελευταίων ετών. Δηλαδή θα φορτίζονται πιο αργά απο τον κανονικο τους φορτιστή ακόμα και αν δεν υποτηρίζει ο φορτιστης QC. Και για μένα μακρία. Δωστε παραπάνω χρήματα για ενα xiaomi 10.000 να πιάσουν τόπο.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το έχω καμία 4ετια το συγκεκριμένο powerbank. Τίμιο αλλά μικρής χωρητικότητας. Ειδικά αν χρησιμοποιείς το κινητό δε σου βγάζει μια φόρτιση. Για καβατζα όμως στο μηχανάκι είναι ότι πρέπει για τη μια φορά που θα το χρειαστείς.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως πηρα ενα.για να αναβουν κατι led ειναι οτι πρεπει.παραλαβη απο καταστημα δεν εχει, μονο αποστολη αλλα δεν χρεωνει μεταφορικα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποια αποθηκη να το ξεθαψαν αυτο? Πριν 5-6 χρονια παιζει να ηταν χρησιμο για ελαφρια χρηση. Πλεον μονο ως φτηνιαρικο δωρο για καποιον που μισεις...

• Confused 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν το εν λόγω powerbank είναι pass through? Δηλαδή μπορεί να δίνει ρεύμα ενώ φορτίζεται; Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σαν UPS στο router μου.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Γιατί αν σου έρθει σπίτι δεν είναι καλύτερα;;; 

Δεν θέλω έξοδα φίλε 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xatzio είπε

Δεν θέλω έξοδα φίλε 

Προφανώς δεν μπήκες καν στο site... 

Αν έμπαινες θα έβλεπες ότι έχει δωρεάν μεταφορικά.... 

Screenshot_20200511_105330.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Προφανώς δεν μπήκες καν στο site... 

Αν έμπαινες θα έβλεπες ότι έχει δωρεάν μεταφορικά.... 

Screenshot_20200511_105330.jpg

Μπήκα αλλά δεν το είδα... Σε ευχαριστώ πολύ. Οπότε βολεύει να το πάρω έτσι να. Βρίσκεται 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sexymwro7 είπε

Απο ποια αποθηκη να το ξεθαψαν αυτο? Πριν 5-6 χρονια παιζει να ηταν χρησιμο για ελαφρια χρηση. Πλεον μονο ως φτηνιαρικο δωρο για καποιον που μισεις...

Εγώ τι να πω που το πήρα στην κοπέλα μου; 😅

Πάντως έχει ένα Galaxy J5 του 2017 και θεώρησα ότι θα αρκεί για αυτό το κινητό.

Τώρα ούτως ή άλλως δεν μπορώ να το ακυρώσω μιας και σε λίγες μέρες θα παραδοθεί, οπότε υγεία...

Δημοσ.

Σχετικό- άσχετο....

Το έχω ανοίξει κανείς? Ή αν το έχει από κοντά,  το βάρος και το μέγεθος προϊδεάζουν να έχει στα σωθικά του 2 μπαταρίες 18650?

Ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...