Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, βγάζοντας το synapse η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά. Από ότι φαίνεται κάθε φορά, όλα τα services της Razer έκαναν αρκετή ώρα για να ανοίξουν (και έιναι κοντά 6 services) και μετά έκαναν όλα μαζικά search for updates το οποίο κατοστάριζε το CPU. 

Όσο για το request σου @TheDevilMayCare, θα περιμένεις μέχρι την Δευτέρα. Έπρεπε να τον στείλω πίσω χθες επειδή το τσιπάκι ήταν δανεικό από φίλο, όμως μου έτυχε στήσιμο PC αυτό το Σ/Κ με CPU τον 3200G :P 

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/5/2020 στις 7:48 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε

Οταν το ειχα ψαξει δεν θυμαμαι να τον εβρισκα καπου κατω απο 100 watt που ειναι
οριακα οκ - ενταξει για 120αρι, αλλα οχι για 90αρι τροφοδοτικο ("λαπτοποειδες")... ‼️

80 πιάνει σύμφωνα με τον μετρητή μαζί με μια Ρ9 380, όταν την βγάλω (μάλλον σήμερα τζάμπα καίει) θα σας πω πόσο καίει...

Το σκέφτομαι κι εγώ για άλλο ένα pico 120w μόνιμα και ένα δεύτερο τροφοδοτικό όταν βάζω την κάρτα γραφικών (μου έχουν ξεμείνει δύο τρία παλιά >350w).

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Λοιπόν, βγάζοντας το synapse η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά. Από ότι φαίνεται κάθε φορά, όλα τα services της Razer έκαναν αρκετή ώρα για να ανοίξουν (και έιναι κοντά 6 services) και μετά έκαναν όλα μαζικά search for updates το οποίο κατοστάριζε το CPU. 

Όσο για το request σου @TheDevilMayCare, θα περιμένεις μέχρι την Δευτέρα. Έπρεπε να τον στείλω πίσω χθες επειδή το τσιπάκι ήταν δανεικό από φίλο, όμως μου έτυχε στήσιμο PC αυτό το Σ/Κ με CPU τον 3200G :P 

άρα καλά λένε όσοι κράζουν το synapse, μου φάνηκε πολύ περίεργο να κατοσταρίζει έτσι ένας ryzen από 2-3 προγράμματα στο startup...razer και πράσινα άλογα σου λέει μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...