kostas_anes Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Ένα περιεκτικό και αναλυτικό review στον R3 3200G με benchmarks σε συνθετικα τεστ και παιχνιδια. Τα τεστ εγιναν με την ενσωματωμενη αλλα και με dedicated καρτα για να δουμε ολο το φασμα των επιδοσεων που προσφερει το τσιπ. 6 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Για το πιθανο buzzing στο μικροφωνο σου: αν ειναι usb, βεβαιωσου πως τροφοδοτειται διαρκως & αρκετα?! 🎤⚡ 2
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 38 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Για το πιθανο buzzing στο μικροφωνο σου: αν ειναι usb, βεβαιωσου πως τροφοδοτειται διαρκως & αρκετα?! 🎤⚡ Δεν το είχα σκεφτεί καν αν και το έχω αλλάξει 2-3 θύρες και ακόμα το κάνει. Το buzzing όμως εδώ και μία μέρα το ακούω και από τα ακουστικά οπότε κάτι δημιουργεί παρεμβολές και το κοιτάω μάλλον για μητρική... Τι να πω, θα παίξω με τα switching frequency του VRM μπας και είναι από αυτό και θα δοκιμάσω και σε άλλο motherboard το οποίο έχω πρόχειρο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καποιες φορες τετοια προβληματα σε μικροφωνα -που δε θα επρεπε να υπαρχουν..αλλα τελος παντων συναντωνται δυστυχως- λυνονται αρκετες φορες: ειτε με το να τα βαζουμε στις..πισω θυρες μητρικης παρα στις μπροστινες, ειτε να τους δινουμε σταθεροτερη + τροφοδοσια απο...2 usb -ω ναι, σε στουντιο μας ειχανε σπασει τα νευρα δοκιμαζοντας εκει τα παντα, μεχρι που κατι τοσο απλο οπως αυτο το ελυσε https://www.newegg.com/black-c2g-6-ft-usb-2-0/p/N82E16812296181 😋 Δεν σου λεω οτι αυτο ειναι το προβλημα, αλλα στη περιπτωση που ειναι, κατι απο ^^ αυτα σου το λυνει!
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Καποιες φορες τετοια προβληματα σε μικροφωνα -που δε θα επρεπε να υπαρχουν..αλλα τελος παντων συναντωνται δυστυχως- λυνονται αρκετες φορες: ειτε με το να τα βαζουμε στις..πισω θυρες μητρικης παρα στις μπροστινες, ειτε να τους δινουμε σταθεροτερη + τροφοδοσια απο...2 usb -ω ναι, σε στουντιο μας ειχανε σπασει τα νευρα δοκιμαζοντας εκει τα παντα, μεχρι που κατι τοσο απλο οπως αυτο το ελυσε https://www.newegg.com/black-c2g-6-ft-usb-2-0/p/N82E16812296181 😋 Δεν σου λεω οτι αυτο ειναι το προβλημα, αλλα στη περιπτωση που ειναι, κατι απο ^^ αυτα σου το λυνει! Mάλιστα. Θα φτιάξω ένα αύριο αν είναι μιάς και μου βρίσκονται πρόχειρα τα υλικά. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Edit: Tώρα μου ήρθε, οι USB 3.0 θύρες δεν δίνουνε παραπάνω ρεύμα από τα 500mA που έχουν οι 2.0; Γύρω στα 900-1000mA αν θυμάμαι καλά. Θεωρητικά το πρόβλημα δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε USB 3.0 θύρα και το έχω δοκιμάσει και εκεί. Και να πεις ότι δεν έχει κατάλληλο καλώδιο για 3.0, o αριθμός των power pins παραμένει ίδιος. Μόνο 2 παραπάνω data lines προσφέρει το 3.0. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από kostas_anes
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μην αδικησουμε, το θεμα του 3200G εδω απαντησα γιατι ειδα, οτι το ανεφερες @ αρχη του βιντεο..!😋 Μπορει να μην σχετιζεται, αλλα ηχο + εξτρα buzz -τον ειχαμε ηχογραφησει, αν θες και να στο στειλω- πραγματι μπορει να οφειλεται, (και) σε ελλειπη τροφοδοσια.. Ειχε γινει δοκιμη, και σε usb 3, οπου ναι θεωρητικα δεν θα επρεπε να υπαρχει ομως...υπηρχε! Και γι' αυτο ειχαμε σπασει το κεφαλι μας τοτε ☠️ Spoiler Αυτο με την τροφοδοσια, ειναι απο τα πραγματα που θεωρεις "δεδομενα"... μεχρι να σε εντυπωσιασει η "εξαιρεση", γιατι ναι εξαιρεσεις ειναι τετοιες! 👺 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τελος σε σχεση με την καταναλωση, ο 3400G αποκλειεται: για μικρα εξωτερικα τροφοδοτικα (στυλ λαπτοπ 120Watt), αλλα θα ελεγες οτι μπορει να μην ειναι επικινδυνος ο 3200G, η οτι θα παιζει εκτος των στοκ καταστασεων: σε danger zone -> ειδικα αν φτασουμε στο βιντεικο 4.2? 😁💣
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Τελος σε σχεση με την καταναλωση, ο 3400G αποκλειεται: για μικρα εξωτερικα τροφοδοτικα (στυλ λαπτοπ 120Watt), αλλα θα ελεγες οτι μπορει να μην ειναι επικινδυνος ο 3200G, η οτι θα παιζει εκτος των στοκ καταστασεων: σε danger zone -> ειδικα αν φτασουμε στο βιντεικο 4.2? 😁💣 Αν το φτάσεις με τις τάσεις που αναφέρω, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εφ όσων το υπόλοιπο PC δεν καταναλώνει πάνω από 20-30W. Οριακά μεν, αλλά τα εξωτερικά τροφοδοτικά συνήθως δουλεύουν πάντα στο 5% κάτω από τις μέγιστες δυνατότητές τους.
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τροφοδοτικο λαπτοπ με δεδομενα 120W (και απο το pico psu αυτος ο περιορισμος)... Μαλλον θα ειναι εφικτο και διχως κανενα προβλημα αλλα με την 4000 σειρα μετα! 😆
dimoskoutr Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε Τροφοδοτικο λαπτοπ με δεδομενα 120W (και απο το pico psu αυτος ο περιορισμος)... Μαλλον θα ειναι εφικτο και διχως κανενα προβλημα αλλα με την 4000 σειρα μετα! 😆 Ετοιμάζεις htpc φίλτατε; Εγώ που τον σκέφτομαι τον 3200g για ένα 90άρι τροφοδοτικό εξωτερικό που έχω στο mini itx μου δηλαδή να περιμένω σειρά 4 ε; Άντε και θέλω τον j5005 μου να τον μεταφέρω σε καθήκοντα nas...μας έχουν σκίσει και οι τιμές των itx μητρικών!!! Παίδες sorry για το offtopic ε. Το βιντεάκι πάντως πολύ κατατοπιστικό. Και τα δύο 3xxx apus της amd είναι πολύ αξιόλογα θεωρώ πάντως. Γιατί όχι να κάνετε και ένα review με τον athlon 3000g για 720p super budget gaming... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από dimoskoutr
jmirko15 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Ετοιμάζεις htpc φίλτατε; Εγώ που τον σκέφτομαι τον 3200g για ένα 90άρι τροφοδοτικό εξωτερικό που έχω στο mini itx μου δηλαδή να περιμένω σειρά 4 ε; Άντε και θέλω τον j5005 μου να τον μεταφέρω σε καθήκοντα nas...μας έχουν σκίσει και οι τιμές των itx μητρικών!!! Παίδες sorry για το offtopic ε. Το βιντεάκι πάντως πολύ κατατοπιστικό. Και τα δύο 3xxx apus της amd είναι πολύ αξιόλογα θεωρώ πάντως. Γιατί όχι να κάνετε και ένα review με τον athlon 3000g για 720p super budget gaming... Spoiler Φεεεεεέτα και εσύ Εγώ τελικά πήρα ένα NUC με J5005 για mini server και NAS θα ανανεώσω τον Synology.. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 υπαρχει ενα κουτί που θέλω να εκμεταλλευτώ απλως έχει αυτούς τους περιορισμούς... δεν με πειράζει να ειναι και μετα: Επεξεργαστές από την "4" σειρά, δεν με επείγει άλλωστε. Αλλα δεν έχω ιδέα για τις itx 5αρες μητρικές -ελπίζω μόνο να μη βαράνε τις τιμές ακομη περισσότερο απο τις 450...
nicksoti Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 O 3200G πράγματι είναι value for money. Ο 5 3400G ξέρει κανείς γιατί χρεώνεται 2μισι φορές πάνω μόνο για το SMT; Έχουν θέμα στην παραγωγή του;
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, nicksoti είπε O 3200G πράγματι είναι value for money. Ο 5 3400G ξέρει κανείς γιατί χρεώνεται 2μισι φορές πάνω μόνο για το SMT; Έχουν θέμα στην παραγωγή του; Όχι, έχουν θέμα στην Ελλάδα με το στοκ του
50EuroUser Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ο 3400G δεν έχει καθόλου VFM. Αμα ψαχτείς με ~30€ βρίσκεις used R7 260X 2GB (Bonaire), βάζεις και 1600AF/2600 και έχεις επιδόσεις καλύτερες του 3400G συνολικά CPU/GPU. Νομίζω τα 4C APU θα πρέπε να 'ταν κατηγορία Athlon και τα 4C/8T R3 στα 100€. Όπως λέει και στο review ο Κώστας o 3200G είναι VFM αμα θες τα γραφικά του, αν έχεις ήδη κάρτα κοιτάς αλλού. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από 50EuroUser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα