Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, chipakos είπε

κάτι άλλο..??

Να μην κάνεις spam. 

Spoiler

Κακό τρολ από δευτεροτρίτο ακάουντ είσαι αλλά ας κάνω ότι τσίμπησα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Να μην κάνεις spam. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κακό τρολ από δευτεροτρίτο ακάουντ είσαι αλλά ας κάνω ότι τσίμπησα

Ολο μαλάκίες ρε φίλε. Κάθε μέρα..........Πόσο έχει ξεφτιλιστεί ο κόσμος πια..??

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chipakos είπε

Ολο μαλάκίες ρε φίλε. Κάθε μέρα..........Πόσο έχει ξεφτιλιστεί ο κόσμος πια..??

Άστα να πάνε φίλε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chipakos είπε

Ανασήρω μιας και σήμερα το βρήκα αυτό το νήμα κι ας είναι παλιό ίσως βοηθήσει κάποιον άλλο............. Παλικάρι μου αν δεν θέλεις να γίνεις εσύ διαχειριστής στην πολυκατοικία που μένεις τότε ακολουθείς υποχρεωτικά την πλειοψηφία . (το ίδιο δεν γίνεται και στις εκλογές..???) Κι αυτό που σου έγραψα είναι κάτι που ορίζεται σε όλες τις πολυκατοικίες οπότε μην σπαζοκεφαλιάζεις χωρίς νόημα.

Απαντώ.

Τους έχω γράψει κανονικά εδώ και 3 χρόνια. Δεν με έχουν ξαναενοχλήσει ούτε πρόκειται να αναλάβω διαχειριστής ότι και να πει η πλειοψηφία 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, mp123 είπε

Απαντώ.

Τους έχω γράψει κανονικά εδώ και 3 χρόνια. Δεν με έχουν ξαναενοχλήσει ούτε πρόκειται να αναλάβω διαχειριστής ότι και να πει η πλειοψηφία 

Για την ιστορία να σου πω μιας και εγώ είμαι διαχειριστής σε πολυκατοικία με 23 διαμερίσματα, σύμφωνα με το καταστατικό μας οτιδήποτε δεν γίνεται χρήση από όλους τους ενοίκους τότε δεν λογίζεται ως κοινόχρηστο , οπότε το κόστος ανήκει αποκλειστικά στο διαμέρισμα π.χ η ηλεκτροβάνα θέρμανσης που ενώ βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο αν χαλάσει βαρύνει αποκλειστικά το διαμέρισμα που ανήκει , κι όχι όλους τους ενοίκους. Και να συμφωνήσω ότι είναι δύσκολη δουλειά η διαχείριση της πολυκατοικίας. Εχει πολλά τρεξίματα και κούραση ειδικά όταν είναι η δικάσιμος των ενοίκων που δεν πληρώνουν. Στο τέλος όλοι πληρώνουν και μετά συμμορφώνονται, και ξέρουν τι θα συμβεί αν το επαναλάβουν........

Επεξ/σία από chipakos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...