Wheysted Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) γεια σας, ηθελα να ρωτησω το εξης, ισχυει αυτο που γραφουνε αρκετοι στις αγγελιες σχετικα με την εγγυηση IMEI (χωρις αποδειξη) και μπορω εγω που το εχω αγορασει μεταχειρισμενο να την αξιοποιησω ? εχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο s10 και ξαφνικα ενω δουλευε τελεια εβγαλε προβλημα (moisture detected) και φορτιζει μονο ασυρματα για μερες τωρα, μπορω να το παω εγω ως 2ο χερι αγοραστης σε εξουσιοδοτημενο service και να δηλωσω τα στοιχεια μου και να το παραλαβω εγω ? ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια! (δεν εχω αποδειξη αγορας στα χερια μου) Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Wheysted
zx1234r Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, Wheysted είπε (δεν εχω αποδειξη αγορας στα χερια μου) Πως δέχτηκες να το πάρεις χωρίς απόδειξη αγοράς? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, Wheysted είπε γεια σας, ηθελα να ρωτησω το εξης, ισχυει αυτο που γραφουνε αρκετοι στις αγγελιες σχετικα με την εγγυηση IMEI (χωρις αποδειξη) και μπορω εγω που το εχω αγορασει μεταχειρισμενο να την αξιοποιησω ? εχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο s10 και ξαφνικα ενω δουλευε τελεια εβγαλε προβλημα (moisture detected) και φορτιζει μονο ασυρματα για μερες τωρα, μπορω να το παω εγω ως 2ο χερι αγοραστης σε εξουσιοδοτημενο service και να δηλωσω τα στοιχεια μου και να το παραλαβω εγω ? ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια! (δεν εχω αποδειξη αγορας στα χερια μου) Aν ειναι μοντελο που κυκλοφορει Ευρωπη, ναι μπορεις, επειδη δεν εχουν περασει 2 χρονια απο την κυκλοφορια του. Μου εχει τυχει σε SONY που δεν ειχα την αποδειξη αλλα δεν ειχαν περασει δυο χρονια απο την κυκλοφορια του. To ειχα παει εδω http://www.omnitech.gr/ ειναι και Samsung Support. Παρε τηλ και ρωτα.
Wheysted Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, Talepwros είπε Aν ειναι μοντελο που κυκλοφορει Ευρωπη, ναι μπορεις, επειδη δεν εχουν περασει 2 χρονια απο την κυκλοφορια του. Μου εχει τυχει σε SONY που δεν ειχα την αποδειξη αλλα δεν ειχαν περασει δυο χρονια απο την κυκλοφορια του. To ειχα παει εδω http://www.omnitech.gr/ ειναι και Samsung Support. Παρε τηλ και ρωτα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, εγω βρηκα ενα κοντινο εξουσιοδοτημενο service στην κηφισια αλλα σκεφτομαι να παω στο χαιδαρι στο smarttech λες να με εξυπηρετησουνε χωρις αποδειξη; ειναι πιθανο το τηλεφωνο να μην φτιαχνεται και να θελει αντικατασταση απο την samsung εχει χαλασει η το charging dock η ο σενσορας
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, Wheysted είπε Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, εγω βρηκα ενα κοντινο εξουσιοδοτημενο service στην κηφισια αλλα σκεφτομαι να παω στο χαιδαρι στο smarttech λες να με εξυπηρετησουνε χωρις αποδειξη; ειναι πιθανο το τηλεφωνο να μην φτιαχνεται και να θελει αντικατασταση απο την samsung εχει χαλασει η το charging dock η ο σενσορας Δεν εχω ιδεα. Βλεπω οτι κυκλοφορει σαν προβληματακι παντως https://thedroidguy.com/what-to-do-if-your-samsung-galaxy-s10-plus-keeps-showing-the-moisture-detected-warning-and-wont-charge-troubleshooting-guide-1099145 Στη θεση σου θα δοκιμαζα λιγο τη φαση με το ρυζι, αν ημουν σιγουρος οτι δεν εχει οντως υγρασια και μετα απ ευθειας service.
Wheysted Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Το εχω δοκιμασει και αυτο για μια μερα αλλα ναι μαλλον δεν εχει υγρασια θα το παω για service αυριο να δω τι θα πουνε Τελικα η ενδειξη εφυγε 2 μερες κλειστο αλλα δεν αναγνωριζει τον φορτιστη ακομα
Wheysted Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ρωτησα smartec λεει καλυπτεται κανονικα! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από Wheysted
paris_chav Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και εθιξες το θεμα, ποια ειναι η διαφορά εγγυησης IMEI απο εγγυηση με αποδειξη αγορας. Αν εχεις αποδειξη αγορας, το κινητο σου καλυπτεται για 2 χρονια, αρχης γενομενης απο τη μερα που το αγορασες απ το εκαστοτε καταστημα. Αν ομως δεν εχεις αποδειξη αγορας, το ΙΜΕΙ σε καλυπτει απο την ημερομηνια εισαγωγης του κινητου μεχρι 2 χρονια! Ποια ειναι η ειδοποιος διαφορά σ' αυτο ; Ότι χανεις διαρκεια εγγυησης. Αφου μιλαμε για S10. Πχ παει ενα S10 στα ραφια ενος καταστηματος με ημερομηνια εισαγωγης ας πουμε 11/2019. Εγω το αγοραζω 5/2020. Με βαση την αποδειξη εχω εγγυηση μεχρι τον 5/2022. Με βαση το imei εχω εγγυηση ως 11/2021. Εχω χασει δηλαδη 6 μηνες εγγυησης, οσους "καθοταν" η συσκευη στα ραφια του καταστηματος. Δεν ειναι λοιπον οτι δεν σε καλυπτει το imei αλλά χανεις κομματι της εγγυησης. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από paris_chav 1 1
koutsis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μια χαρά σε καλύπτει το imei, αρκεί να είναι από ευρωπαϊκή ένωση το κινητό. 1
nikos16717 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Σε άλλο φορτιστή το δοκίμασες ? Μήπως έχει υγρασία το καλώδιο φόρτισης στο βύσμα ? 1
Wheysted Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 το πηγα και το φτιαξανε δωρεαν , και μετα εβαλα και 2 μπαταριες καινουργιες
samsunglife Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, paris_chav είπε Μιας και εθιξες το θεμα, ποια ειναι η διαφορά εγγυησης IMEI απο εγγυηση με αποδειξη αγορας. Αν εχεις αποδειξη αγορας, το κινητο σου καλυπτεται για 2 χρονια, αρχης γενομενης απο τη μερα που το αγορασες απ το εκαστοτε καταστημα. Αν ομως δεν εχεις αποδειξη αγορας, το ΙΜΕΙ σε καλυπτει απο την ημερομηνια εισαγωγης του κινητου μεχρι 2 χρονια! Πολύ καλά τα έγραψες, Μήπως όμως σε περίπτωση που δεν έχεις απόδειξη η εγγύηση του κινητού (εφόσον πάντα προορίζεται για την ευρωπαική αγορά) ξεκινάει από την ημερομηνία κατασκευής του κινητού και όχι από την ημερομηνία εισαγωγής;;; 1
paris_chav Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, samsunglife είπε Πολύ καλά τα έγραψες, Μήπως όμως σε περίπτωση που δεν έχεις απόδειξη η εγγύηση του κινητού (εφόσον πάντα προορίζεται για την ευρωπαική αγορά) ξεκινάει από την ημερομηνία κατασκευής του κινητού και όχι από την ημερομηνία εισαγωγής;;; Επειδη ειχα αναλογη απορια παλιοτερα, για ενα s9+ που ειχα τοτε, ειχα στειλει μειλ στη Samsung Hellas. Σου παραθετω μερος της απαντησης τους που μιλαει για ημερομηνια εισαγωγης και οχι ημερομηνια παραγωγης/κατασκευης του κινητου. Και εγω στην αρχη πιστευα οτι η ημερομηνια παραγωγης μετραει για την εγγυηση του imei. 1 1
Manthos 1908 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μια χαρά σε καλύπτει το imei απο την ημερομηνία κατασκευής αν είναι αγορασμενο το κινητό απο Ευρώπη 2 χρόνια απο τι ξερω γιατί και εγώ έχω ένα iPhone αγορασμενο απο ευρωπη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα