GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας, σήμερα έβαλα μια δεύτερη οθόνη στον υπολογιστή μου. Σκέφτομαι να βγάλω την γραμμή εργασιών από την δεύτερη (ξέρω πως γίνεται). Να ενημερώσω πως δεν θα έχω ανοιχτή πάντα αυτήν την οθόνη, την πήρα κυρίως για τις ώρες που ασχολούμαι με την πτυχιακή μου. Το ερώτημά μου είναι, αν καταλάθος (στο μενού "Προβολή") αντί να πατήσω "Επέκταση", πατήσω "Μόνο στην δεύτερη οθόνη", εκεί θα μου εμφανίσει την κύρια οθόνη μαζί με την γραμμή εργασιών? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα σας, σήμερα έβαλα μια δεύτερη οθόνη στον υπολογιστή μου. Σκέφτομαι να βγάλω την γραμμή εργασιών από την δεύτερη (ξέρω πως γίνεται). Να ενημερώσω πως δεν θα έχω ανοιχτή πάντα αυτήν την οθόνη, την πήρα κυρίως για τις ώρες που ασχολούμαι με την πτυχιακή μου. Το ερώτημά μου είναι, αν καταλάθος (στο μενού "Προβολή") αντί να πατήσω "Επέκταση", πατήσω "Μόνο στην δεύτερη οθόνη", εκεί θα μου εμφανίσει την κύρια οθόνη μαζί με την γραμμή εργασιών? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα