Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση αντάπτορα για am4 socket

Shadowsavvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω την ψυκτρα της cryorig r1 universal. Προηγουμένως είχα am3 socket αλλά τώρα αναβάθμισα σε ryzen και για να κουμπώσει σωστά χρειάζομαι αντάπτορα ο οποίος δεν ήταν μεσα στο κουτί καθώς την αγόρασα τέλη του 2018 ενώ η εταιρεία άρχισε να προσθέτει τον αντάπτορα στο κουτί από το 2019 και μετά νομίζω. Γνωρίζετε που μπορω να βρω τέτοιο αντάπτορα; Ο αντάπτορας για τη συγκεκριμένη ψυκτρα είναι type AR γιατί υπάρχουν διάφοροι. Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Shadowsavvas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στείλτους email.. πήρα 2 Hyper 212 RGB και έλειπαν από μέσα τα brackets για δεύτερο ανεμιστήρι.. έστειλα mail στην Coolermaster (χωρίς κάν serial numbers - παραστατικό κλπ) και σε δύο μέρες έστειλαν απάντηση ότι θα μου στείλουν 2 σετ με κούριερ και σε καμια δυο βδομάδες θα έχω παραλάβει (δωρεάν). Δεν χάνεις κάτι, το κόστος για την εταιρεία είναι 0.

Επεξ/σία από Kastriot
  • Thanks 1

Ευχαριστώ για την απάντηση! Τους έστειλα ήδη και θα περίμενα η απάντηση να είναι τόσο απλή όσο λες δηλαδή να δώσω μια διεύθυνση να μου στείλουν μια βάση αλλά κάτι μου έλεγαν για απόδειξη την οποία βέβαια έχω αλλά βαρέθηκα να μπω στη διαδικασία. Τελικά την παρήγγειλα από caseking όπου κόστιζε 5 ευρώ και με τα μεταφορικά πλήρωσα 25 από Γερμανία!!! Και δεν είναι καν ετοιμοπαραδοτη.. Βλέπουμε τώρα αν θα έρθει και ποτέ.. 

Καταρχάς τα bracket πρέπει να είναι μέσα στην συσκευασία της matherboard Όχι της cpu 

Δεν γίνεται να μην είχαν βάλει τον ανταπτορα εκτός αν το έχασες 

59 λεπτά πριν, thodwrhs1991 είπε

Καταρχάς τα bracket πρέπει να είναι μέσα στην συσκευασία της matherboard Όχι της cpu 

Δεν γίνεται να μην είχαν βάλει τον ανταπτορα εκτός αν το έχασες 

οταν υπηρχε αυτη η ψυχτρα δεν ηταν καν στην αγορα οι αμ4 επεξεργαστες.καμια εταιρια δεν μπορει να σου εχει μεσα το μπρακετ αφου δεν ξερει καν πως θα ειναι το σοκετ της καθε εταιραις.

• Like 1

Ναι ναι ακριβώς δεν είχαν βγει ακόμα οι am4 τότε. Λίγους μήνες μετά που κυκλοφόρησαν η cryorig έβαζε μέσα στο κουτί της ψυκτρας και αντάπτορα για am4. Εγώ ήμουν στους άτυχους που την αγόρασα πριν το 2019. Τώρα απ ότι φαίνεται θα περιμένω για πολύ καιρό να έρθει από Γερμανία καθώς δεν την έχουν έτοιμη και περιμένουν να τους έρθει παραγγελία από cryorig. Και Ελλάδα εννοείται κανένα μαγαζί δεν αναλαμβάνει να μου φέρει γιατί απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει ζήτηση οπότε ζημειωμενοι θα βγουν και αυτοί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...