Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά ,η κοπέλα μου έχει ψωρίαση στο τριχωτό της κεφαλής ,στην μύτη δεξί και αριστερά εξωτερικά, στα νύχια των ποδιών και των χεριών και στα αυτιά ,έχουμε πάει σε 3-4 δερματολόγους αλλά φεύγουν και εμφανίζονται πιο επιθετικά ,εμένα δεν με προβληματίζει προσωπικά για το αισθητικό κομμάτι ,αλλά φαντάζομαι την κοπέλα μου την επηρεάζει γιατί επιδρά αρνητικά στη ψυχολογία της ,με προβληματίζει η αρθριτική ψωρίαση ,δεν ξέρω εάν είναι δύσκολο η εύκολο να την εμφάνιση κάποιος άνθρωπος με αυτό το αυτοάνοσο ,παρακαλω οι συμπάσχοντες ας βοηθήσουν λίγο ,γνώμες απόψεις συμβουλές οκά δεκτά ,είναι εύκολο να εμφανίσει αρθριτική ψωρίαση ;

Επεξ/σία από Iphone-man
Δημοσ.

για την αρθριτικη ψωριαση δεν ξερω να σου πω.

Παντως αυτο εδω ειναι πολυ αποτελεσματικο σε συνδιασμο με τζελ αλοης (το βραδυ το φαρμακο και το πρωι η αλοη)

33897897_5e5874c5bf04c88c4c8034a417453f1

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και προς κετο διατροφή. Κόψιμο υδατάνθρακες/ζάχαρη/επεξεργασμένες τροφές/άλευρα/μακαρόνια/ρύζια και επίσης αρκετή ποσότητα βιταμίνη D + K2 (10.000 ui / ημέρα d3).Τα τζελ και τα σχετικά είναι μόνο για ανακούφιση των συμπτωμάτων - δεν προσφέρουν ίαση.

Επεξ/σία από al3xis
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, al3xis είπε

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και προς κετο διατροφή. Κόψιμο υδατάνθρακες και επίσης αρκετή ποσότητα βιταμίνη D + K2 (10.000 ui / ημέρα d3).Τα τζελ και τα σχετικά είναι μόνο για ανακούφιση των συμπτωμάτων - δεν προσφέρουν ίαση.

Που την βρίσκουμε την βιταμίνη D ,παιδιά έχω αγχωθεί παρα πολύ για την αρθριτική ψωρίαση ,είμαστε νέα παιδιά εγώ 28 και η κοπέλα μου 24,με έχει πιάσει πολύς φόβος μην πάθει κάτι σοβαρό γιατί την αγαπάω απίστευτα .αυριο θα κλείσουμε ραντεβού στο Ανδρέας συγρος στα απογευματινά επι πληρωμή μπας και βγάλουμε καμία άκρη 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Iphone-man είπε

Που την βρίσκουμε την βιταμίνη D ,παιδιά έχω αγχωθεί παρα πολύ για την αρθριτική ψωρίαση ,είμαστε νέα παιδιά εγώ 28 και η κοπέλα μου 24,με έχει πιάσει πολύς φόβος μην πάθει κάτι σοβαρό γιατί την αγαπάω απίστευτα .αυριο θα κλείσουμε ραντεβού στο Ανδρέας συγρος στα απογευματινά επι πληρωμή μπας και βγάλουμε καμία άκρη 

η βιταμινη D πωλειται στο φαρμακειο χωρις συνταγη γιατρου. Κανει καλο γενικα αλλα αν ηταν να θεραπευει την ψωριαση τοτε θα την διναν πρωτη πρωτη σε οσους εχουν προβλημα. Επισης για την διατροφη που λεει παραπανω μην περιμενεις επισης κανενα θαυμα. Αυτο που σου εδειξα στην φωτογραφια ειναι συνταγογραφουμενο φαρμακο για την ψωριαση και κανει σιγουρα δουλεια. Ρωτηστε τουλαχιστον αν μπορει να το παρει. Πολλοι δερματολογοι δεν εχουν ιδεα περι ψωριασης, πρεπει να παει σε ειδικευμενο δερματολογο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, evabb είπε

η βιταμινη D πωλειται στο φαρμακειο χωρις συνταγη γιατρου. Κανει καλο γενικα αλλα αν ηταν να θεραπευει την ψωριαση τοτε θα την διναν πρωτη πρωτη σε οσους εχουν προβλημα. Επισης για την διατροφη που λεει παραπανω μην περιμενεις επισης κανενα θαυμα. Αυτο που σου εδειξα στην φωτογραφια ειναι συνταγογραφουμενο φαρμακο για την ψωριαση και κανει σιγουρα δουλεια. Ρωτηστε τουλαχιστον αν μπορει να το παρει. Πολλοι δερματολογοι δεν εχουν ιδεα περι ψωριασης, πρεπει να παει σε ειδικευμενο δερματολογο.

Γνωρίζετε κάποιον ειδικευμένο γιατρό ; Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, al3xis είπε

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και προς κετο διατροφή. Κόψιμο υδατάνθρακες/ζάχαρη/επεξεργασμένες τροφές/άλευρα/μακαρόνια/ρύζια και επίσης αρκετή ποσότητα βιταμίνη D + K2 (10.000 ui / ημέρα d3).Τα τζελ και τα σχετικά είναι μόνο για ανακούφιση των συμπτωμάτων - δεν προσφέρουν ίαση.

10000 μοναδες βιταμινη D την ημερα; Δεν ειναι καραμελα για να παιρνουμε οσο οσο κι ας πωλειται χωρις συνταγη. Αν δεν εισαι γιατρος καλυτερα να μην προτεινεις δοσολογιες αερα πατερα στο ιντερνετ γιατι θα παρεις κανεναν στο λαιμο σου.

Μόλις τώρα, Iphone-man είπε

Γνωρίζετε κάποιον ειδικευμένο γιατρό ; Ευχαριστώ πολύ 

οχι δεν γνωριζω, ρωτηστε στο νοσοκομειο να σας παραπεμψουν σε καποιον. Οι γιατροι ξερουν μεταξυ τους ποιοι ειδικευονται σε τι σε γενικες γραμμες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...