Petaloudas9 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα προβλημα με 4k ταινιες.Συγκεκριμενα οταν τις παιζω στο λαπτοπ παιζουν κανονικα.Οταν τις βαζω στη Samsung RU series 7 μου βγαζει και σχολιασμο.Επισης το δοκιμασα σε αλλη Samsung και δεν υπαρχει σχολιασμος.Ελεγξα τις ρυθμισεις μα δεν φαινεται καποιο λαθος.Εχει κανεις καμια ιδεα?
https Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Σχολιασμό εννοείς με υπότιτλους; Ή ηχητικό; Και στις δυο περιπτώσεις, κάποια ρύθμιση ευθύνεται.
jak Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Φταιει οτι ο ηχος στην ταινεια εναι DTS και η SAMSUNG απο το 2018 και μετα στα μοντελα της δεν τον υποστηριζει παιζει μονο DOLBY γιαυτο σου παιζει τα σχολια που ο ηχος ειναι σε αλλη μορφη ...Θελει η μετατροπη στο αρχειο του ηχου η αγορα ενος Tvbox γιατι η Samsung μ@λ@κιζεται και δεν λεει να βαλει μυαλο.Το ιδιο προβλημα και εγω με Q8Fn..... 1
chosen21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Εξαρτάται από το περιεχόμενο της ταινίας και τον media player. Ο media player θα προσπαθήσει να παίξει το πρώτο audio track ή αυτό που έχει οριστεί ως default. Αν το πρώτο είναι DTS δε θα παίξει o ήχος, γιατί δεν είναι συμβατό με τον media player της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Ισως αυτόματα να επιλέγει το επόμενο audio track, που τυγχάνει να είναι commentary αλλά και συμβατό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα