KAPAKOSTAS Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 καλησπερα μετα απο reset σε tv box δεν ανοιγει το playstore κολλαει σε μια οθονη που λεει checking info, εκανα clear cache and memory που εψαξα λιγο στο διαδικτυο αλλα τιποτα , καμια ιδέα?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, πρέπει μάλλον να το κάνεις επαναφορά με hardware τρόπο, παλιότερα είχα θέμα με το πληκτρολόγιο, ενώ αρχικά μπορούσα να κάνω εναλλαγή από Αγγλικά σε Ελληνικά (στο πληκτρολόγιο του airmouse) κάποια στιγμή δεν μου το άλλαζε (ακόμα και μετά από επαναφορά και πάνω κάτω αυτά που είπες και εσύ). Δες αυτή την οδηγία. Για να είμαι ειλικρινής τότε δεν το δοκίμασα επειδή το φοβόμουν, τώρα δεν το φοβάμαι αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει (καθώς αυτά τα boxakia μπορεί να κολλήσουν σε boot loop αν κάνεις κάτι λάθος) με τα greeklish μια χαρά είμαι. Όμως αυτό το αρχείο που αναφέρεται στο σχόλιο δεν ξέρω αν είναι μόνο για επεξεργαστές amlogic. Κάνε εκ νέου το ερώτημα στην παραπάνω πλατφόρμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα