dvlsakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλησπερα ξερει καποιος να μου πει γιατι δεν βγαζω ακρη ποσο χρεωνουν οι τραπεζες αν θες να κανεις μεταφορα χρηματων και τι συμφέρει ? θελω να κανω κατεθεση νοίκι από αλφα σε εθνικη.
Cell_7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Πριν κάνεις την κατάθεση μέσω εφαρμογής, σου γράφει αναλυτικά τις χρεώσεις. Συνήθως η χρέωση δεν είναι πάνω από 3-4€.
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Καλησπερα ξερει καποιος να μου πει γιατι δεν βγαζω ακρη ποσο χρεωνουν οι τραπεζες αν θες να κανεις μεταφορα χρηματων και τι συμφέρει ? θελω να κανω κατεθεση νοίκι από αλφα σε εθνικη. Είναι δύο οι χρεώσεις για αυτό που θέλεις να κάνεις, η μία για εξερχόμενο έμβασμα που θα πάρει η alpha (1€ νομίζω αν το κάνεις μέσω alpha web banking), και η άλλη για το εισερχόμενο έμβασμα που θα πάρει η Εθνική (ανάλογα το ποσό, 3€ πιστεύω θα είναι). Προσοχή μόνο να επιλέξεις να τα χρεωθείς όλα εσύ, αλλιώς θα φτάσουν λιγότερα στον παραλήπτη.
SB_1957 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Είναι δύο οι χρεώσεις για αυτό που θέλεις να κάνεις, η μία για εξερχόμενο έμβασμα που θα πάρει η alpha (1€ νομίζω αν το κάνεις μέσω alpha web banking), και η άλλη για το εισερχόμενο έμβασμα που θα πάρει η Εθνική (ανάλογα το ποσό, 3€ πιστεύω θα είναι). Προσοχή μόνο να επιλέξεις να τα χρεωθείς όλα εσύ, αλλιώς θα φτάσουν λιγότερα στον παραλήπτη. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην Εθνική, αλλά πριν 2-3 χρόνια που είχα κάνει μεταφορά χρημάτων από Eurobank σε δικό μου λογ. σε Εθνική με όλα τα έξοδα δικά μου η Εθνική χρέωσε πάλι έξοδα!!! Γι' αυτό και κατάργησα ό,τι λογαριασμούς είχα, εκτός από τις πιστωτικές κάρτες επειδή είναι χωρίς συνδρομή ακόμη, αλλά τις πληρώνω από Eurobank!
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην Εθνική, αλλά πριν 2-3 χρόνια που είχα κάνει μεταφορά χρημάτων από Eurobank σε δικό μου λογ. σε Εθνική με όλα τα έξοδα δικά μου η Εθνική χρέωσε πάλι έξοδα!!! Γι' αυτό και κατάργησα ό,τι λογαριασμούς είχα, εκτός από τις πιστωτικές κάρτες επειδή είναι χωρίς συνδρομή ακόμη, αλλά τις πληρώνω από Eurobank! Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, είσαι 100% σίγουρος πως είχες κάνει τη σωστή επιλογή δλδ την OUR? Είχες πληρώσει προμήθεια 1 ή περίπου ~4€? Εγώ πάντως αποφεύγω όσο μπορώ τα εμβάσματα, και αν χρειαστεί προτιμώ να κάνω κατάθεση μέσω ATM.
SB_1957 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, είσαι 100% σίγουρος πως είχες κάνει τη σωστή επιλογή δλδ την OUR? Είχες πληρώσει προμήθεια 1 ή περίπου ~4€? Εγώ πάντως αποφεύγω όσο μπορώ τα εμβάσματα, και αν χρειαστεί προτιμώ να κάνω κατάθεση μέσω ATM. Χρησιμοποιώ την Eurobank πολλά χρόνια και ξέρω πολύ καλά τί να κάνω όταν κάνω μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα! Τέτοιες παράλογες και υπερβολικές χρεώσεις μόνο στην Εθνική είχα συναντήσει γι' αυτό και αποφεύγω να την χρησιμοποιώ, παρόλο που ήταν το πρώτο ebanking που είχα λόγω μισθοδοσίας πριν πάρα πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν άλλαξε προς το καλύτερο τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από SB_1957
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Χρησιμοποιώ την Eurobank πολλά χρόνια και ξέρω πολύ καλά τί να κάνω όταν κάνω μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα! Τέτοιες παράλογες και υπερβολικές χρεώσεις μόνο στην Εθνική είχα συναντήσει γι' αυτό και αποφεύγω να την χρησιμοποιώ, παρόλο που ήταν το πρώτο ebanking που είχα λόγω μισθοδοσίας πριν πάρα πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν άλλαξε προς το καλύτερο τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει! Βασικά αυτό που είχες περιγράψει στο προηγούμενο post δεν ήταν "παράλογες και υπερβολικές χρεώσεις", είχες περιγράψει μια διπλή χρέωση για μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Πάντως εφόσον είσαι σίγουρος ότι το είχες κάνει σωστά σε πιστεύω, δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω.
The_Judas Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Οταν βάλουμε επιλογή πληρωμή όλων των εξόδων εμβάσματος (OUR) υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν επιπλέον χρεώσεις στον παραλήπτη; Σε μια δοκιμή που έκανα μέσω ebanking για έμβασμα eurobank προς εθνική (OUR) μου έλεγε έξοδα 2.35 αλλά δεν δοκίμασα να εκτελέσω το έμβασμα...
zourman1981 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εγώ για μεταφορές σε λογαριασμούς μου πχ από εθνική σε Πειραιώς χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία χωρίς χρέωση η προμήθεια http://www.thessaliaeconomy.gr/blog/trapezes/iris-lefta-sto-kinito-dorean-apo-peiraios-ethniki-eurobank-alpha
SB_1957 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, Joshua21 είπε Βασικά αυτό που είχες περιγράψει στο προηγούμενο post δεν ήταν "παράλογες και υπερβολικές χρεώσεις", είχες περιγράψει μια διπλή χρέωση για μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Πάντως εφόσον είσαι σίγουρος ότι το είχες κάνει σωστά σε πιστεύω, δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω. 6 ευρώ για κατάθεση σε δικό μου λογαριασμό με πληρωμένα τα έξοδα στην άλλη τράπεζα νομίζω ότι είναι και παράλογο και υπερβολικό!
PanosI Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, zourman1981 είπε Εγώ για μεταφορές σε λογαριασμούς μου πχ από εθνική σε Πειραιώς χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία χωρίς χρέωση η προμήθεια http://www.thessaliaeconomy.gr/blog/trapezes/iris-lefta-sto-kinito-dorean-apo-peiraios-ethniki-eurobank-alpha Πως ακριβώς το χρησιμοποιείς ; Μιλάω για το ίδιο άτομο, με αποστολή χρημάτων σε δικούς του λογαριασμούς σε 2-3 τράπεζες.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, SB_1957 είπε 6 ευρώ για κατάθεση σε δικό μου λογαριασμό με πληρωμένα τα έξοδα στην άλλη τράπεζα νομίζω ότι είναι και παράλογο και υπερβολικό! Πρώτα από όλα είναι αδιάφορο σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός του παραλήπτη, η χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος είναι η ίδια είτε δικός σου είναι είτε όχι. Επίσης από το συγκεκριμένο post αφήνεις να εννοηθεί ότι στην eurobank πλήρωσες μόνο τα δικά της, ενώ σε προηγούμενο post είχες γράψει πως στη eurobank είχες πληρώσει "όλα τα έξοδα", τελικά τι ισχύει από τα δύο? Και τέλος τα 6 ευρώ χρέωση για εισερχόμενο έμβασμα από μόνο του δεν λέει κάτι, θα πρέπει να μας πεις και ποιο ήταν το ακριβές ποσό του εμβάσματος για να δούμε αν όντως είναι παράλογο και υπερβολικό. Πχ για 15.000€ κάπου τόσο χρεώνουν όλες οι τράπεζες, άντε η eurobank να χρεώνει 5€, αν είναι έτσι τότε 1€ παραπάνω χρέωση δεν είναι κάτι τόσο εξωφρενικό όσο το περιγράφεις.
ritchie77 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Οταν βάλουμε επιλογή πληρωμή όλων των εξόδων εμβάσματος (OUR) υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν επιπλέον χρεώσεις στον παραλήπτη; Σε μια δοκιμή που έκανα μέσω ebanking για έμβασμα eurobank προς εθνική (OUR) μου έλεγε έξοδα 2.35 αλλά δεν δοκίμασα να εκτελέσω το έμβασμα... Στην εθνική εμένα μου έχει επιλογή "έξοδα σε βάρος εντολέα" 2ευρώ ή "από κοινού" από 1 ευρώ ο καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα