Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο στα 5/6000 . Δεν εχω συγκεκριμενη κατηγορια αλλα εχω εντοπισει στην περιοχη μου τα εξης με σχετικα λιγα χιλιομετρα (100.000/140.000)

1. Πολο 2013 1.2 70 αλογα και 2010 1.6 tdi 75 αλογα

2. Φιεστα 2011 1.4 tdci 75ps

3.Γκολφ 2011 1.6 tdi 105 

4. Μαζντα 3 2009 1.6 107PS 

5. Μαζντα sx4 2009 1.6 107 ps

Ειμαι επαρχια οποτε δεν εχω θεμα παρκινγκ και ενδιαφερομαι για ηπια χρηση, καποια ταξιδια και να το εχω γενικα να κινουμαι. Χωρους δεν θελω απαραιτητα απλα πχ το sx4 εχει ιδια τιμη με το πολο

Κυριως ενδιαφερομαι για αξιοπιστια και για κοστος χρησης, σερβις κτλ, οποτε αν εχετε καποια εμπειρια με τα συγκεκριμενα θα ηθελα να την ακουσω

Θενκς!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giwfys είπε

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο στα 5/6000 . Δεν εχω συγκεκριμενη κατηγορια αλλα εχω εντοπισει στην περιοχη μου τα εξης με σχετικα λιγα χιλιομετρα (100.000/140.000)

3.Γκολφ 2011 1.6 tdi 105 

Ειμαι επαρχια οποτε δεν εχω θεμα παρκινγκ και ενδιαφερομαι για ηπια χρηση, καποια ταξιδια και να το εχω γενικα να κινουμαι. Χωρους δεν θελω απαραιτητα απλα πχ το sx4 εχει ιδια τιμη με το πολο

Κυριως ενδιαφερομαι για αξιοπιστια και για κοστος χρησης, σερβις κτλ, οποτε αν εχετε καποια εμπειρια με τα συγκεκριμενα θα ηθελα να την ακουσω

Θενκς!

Στα χρηματα αυτα με ψαξιμο μπορεις να βρεις σε καλη κατασταση i20 1.2  Ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με αυτα που αναφερεις! 

Το f/l ειναι και ομορφο  https://www.car.gr/27279281-hyundai-i-20

ΥΓ Αυτο δινεται σε χαμηλη τιμη και δεν λεει να το πουλήσει... Βρομάει...!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

ΥΓ Αυτο δινεται σε χαμηλη τιμη και δεν λεει να το πουλήσει... Βρομάει...!!!!

Και το αμάξι βρωμάει (εισαγωγής) και ο έμπορος (βλέπε google αξιολογήσεις).

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giwfys είπε

Καλησπερα,

3.Γκολφ 2011 1.6 tdi 105 

Θενκς!

Η αξιοπιστία ένας μεταχειρισμένου είναι υποκειμενική.Η συντήρηση και χρήση του προκατόχου/των προκατόχων παίζουν ρόλο.Αυτο δεν το γνωρίζεις από ότι κατάλαβα.

Ταπεινή μου γνώμη,δες αυτό που σου αρέσει εσένα προσωπικά σαν εμφάνιση,δες το εσωτερικό του σαν χώρους,

και μετά,αν μπορείς έλεγχο με άτομο που γνωρίζει,αν δεν έχεις τότε με πληρωμή.

Δημοσ.

Opel corsa στα 6-7 χιλλιαρικα αξιζουν η βγαζουν θεματα ?Βλεπω απειρα σε αυτες τις τιμες μεχρι και του 2015 μοντελα και με παραξενευει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giwfys είπε

Καλησπερα,

3.Γκολφ 2011 1.6 tdi 105 

Θενκς!

Δύσκολα πωλείται Golf TDI του 2011 στην Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Είναι τιμή Γερμανίας οπότε υπολόγιζε τα διπλά χιλιόμετρα. Αλλιώς σαν αυτοκίνητο είναι πολύ καλό για αυτό που θες. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giwfys είπε

Καλησπερα,

3.Γκολφ 2011 1.6 tdi 105 

Θενκς!

Για τα χιλιόμετρα μήν δίνεις βάση . Ειδικά στα εισαγωγής . Θα δείς τα ΚΤΕΟ τους πλέον αναγράφουν τα χιλίομετρα , βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις με πλαστά βιβλία συντήρησης κ.λ.π 

Βλέπω κοιτάζεις και πετρέλαιο , τί χρήση θα γίνεται στο αμάξι ; 

Σε πετρέλαιο θα πήγαινα μόνο εάν έκανα πολλά χιλιόμετρα και σε ανοικτό δρόμο κυρίως χρήση .

Δημοσ.

Γερμανικο πετρέλαιο και μεταχειρισμένο 9 χρόνων με πιθανώς πειραγμένα χιλιόμετρα ίσως είναι η πιο χαζή επιλογή στον πλανήτη από θέμα αξιοπιστίας...

Γιατί δε κοιτάς απλά βενζίνη;; Χρειάζεσαι το πετρέλαιο;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πετρέλαιο και εισαγωγής σε καλή τιμή, υπολόγισε οτι κατά 99,99% θα εμφανίζει τουλάχιστον 100.000 χιλιόμετρα λιγότερα από τα πραγματικά...

Αν αυτό δεν σε πειράζει ή πιστεύεις οτι έπεσες στο 0,01% που είναι οκ (χλωμό) προχώρα με ενδελεχή έλεγχο...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
16 ώρες πριν, giwfys είπε

Καλησπερα,

3.Γκολφ 2011 1.6 tdi 105 

Θενκς!

Μήπως εννοείς Suzuki SX4 και όχι Mazda 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Alessionew είπε

Μήπως εννοείς Suzuki SX4 και όχι Mazda 

Σορρυ ναι sx4 suzuki

3 ώρες πριν, paylidis είπε

Γερμανικο πετρέλαιο και μεταχειρισμένο 9 χρόνων με πιθανώς πειραγμένα χιλιόμετρα ίσως είναι η πιο χαζή επιλογή στον πλανήτη από θέμα αξιοπιστίας...

Γιατί δε κοιτάς απλά βενζίνη;; Χρειάζεσαι το πετρέλαιο;

Συμφωνω δεν χρειαζομαι κατι απαραιτητα. Απλα εκανα μια ερευνα εδω κοντα στην περιοχη μου τι υπαρχει σχετικα καλοσυντηρημενο με καλα σχολια (χωρις να τα εχω δει απο κοντα)

Οπως ειπα με ενδιαφερει κυριως το θεμα Αξιοπιστιας/Κοστους συνεργειων κτλ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, katz είπε

Σορρυ ναι sx4 suzuki

Συμφωνω δεν χρειαζομαι κατι απαραιτητα. Απλα εκανα μια ερευνα εδω κοντα στην περιοχη μου τι υπαρχει σχετικα καλοσυντηρημενο με καλα σχολια (χωρις να τα εχω δει απο κοντα)

Οπως ειπα με ενδιαφερει κυριως το θεμα Αξιοπιστιας/Κοστους συνεργειων κτλ

Aπόφυγε να αγοράσεις το συγκεκριμένο μοντέλο. Οικογενειακώς έχουμε δύο (την έκδοση της φιατ, η μονη αλλαγή τους είναι το σήμα)μετρια ποιότητα κατασκευής. όλο πλαστικούρα μέσα, πρόβλημα με τον αισθητήρα του καταλύτη (μονίμως αναμμένο το λαμπάκι της μηχανής)πρόβληματα με την κρεμαγιέρα, με το abs, με τους γρύλλους παραθύρων. Αυτά είναι τα σίγουρα του αυτοκινήτου.
Τώρα σε ότι αφορά τα μεταχειρισμένα εν γένει, αν καταλήξεις σε κάποιο  να το κοιτάξει πρώτα ένας δικός σου μηχανικός για να σου πει την κατάσταση του αυτοκινήτου, αν δεν έχεις κάνε έλεγχο στην αντιπροσωπεία, να κοιτάξεις τα χλμ βασεις συντήρησης και ΚΤΕΟ. Αν είναι εισαγόμενο απόφυγε τα βουλγάρικα και τα βαλκάνια ή σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και τα ιταλικά, και να ζητήσεις να δεις το τιμολόγιο εισαγωγής και το κτεο της προηγούμενης χώρας για να πιστοποιήσεις χιλιόμετρα

Δημοσ.

Για εμένα δες κάτι σε βενζίνη και από ιδιώτη. Από όλες τις επιλογές κου παρέθεσες παντως προσωπικα θα ψήφιζα φιέστα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Opel corsa στα 6-7 χιλλιαρικα αξιζουν η βγαζουν θεματα ?Βλεπω απειρα σε αυτες τις τιμες μεχρι και του 2015 μοντελα και με παραξενευει

Δεν εχουν ιδιαιτερα θεματα απο την γενια D και μετα, ειδικα η Ε γενια (απο το 15 και μετα) εχουν βγει αρκετα ποιοτικα.

Να αποφυγεις βεβαια τα μοτερ των 1200/70hp ειναι πολυ αργοκινητα και δεν αξιζουν.

Βλεπεις αρκετα γιατι υπαρχουν πολλα απο ληζινγκ με αυτο το μοτερ, τα περισσοτερα των οποιων εχουν τον βασικο εξοπλισμο και ειναι αρκετα γυμνα.

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Τα diesel στην γενιά D είχαν ευαισθησία σε egr και dpf...όπως διαβάζω...

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...