Magi A. Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Ειχε καποιος προβλημα με ηχο σαν κροταλισμα στην τηλεοραση; Ειναι καινουρια 4 ημερων κ με φοβιζει αν θα γινει χειροτερο η θα στρωσει.Προσπαθω να μην μπλεξω με αντιπροσωπεια γτ στην προηγουμενη τβ μου εβγαλαν το λαδι.
GMagicPlus Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δεν αναφέρεις μοντέλο. Επίσης ολοκαίνουργια τηλεόραση και δεν έχει εγγυηση;;;
Magi A. Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, GMagicPlus είπε Δεν αναφέρεις μοντέλο. Επίσης ολοκαίνουργια τηλεόραση και δεν έχει εγγυηση;;; Καλημερα ειναι lgum7100. Eχει εγγυηση απλα δεν ηθελα να μπλεξω αλλα δεν εχω αλλη επιλογή.. Η προηγουμενη αντιπροσωπεια αλλης τβ με εξόργισε γ αυτο πηρα αναγνωρίσιμη μαρκα κ με βαση οτι η lg ειναι καλη αντιπροσωπεία.. Την 2η μερα πηρα τηλ κ μ παν να την στείλω για ελεγχο, αυτο βλεπω να κανω δυστυχως
afm Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα ακούγεται σαν διακοπές στον ήχο λόγω προβλήματος στο σήμα της tv. Στο κάνει σε όλα τα κανάλια ή μόνο σε κάποια πχ στην Ε.Ρ.Τ. ή τα hd της digea. Έλεγξε λοιπόν μήπως όταν ακούγεται αυτό το "κροτάλισμα" εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη πιξελιάσματα στην εικόνα. Αν σου κάνει (έστω και λίγα) πιξελιάσματα η τηλεόραση σου είναι μία χαρά και το πρόβλημα είναι στο σήμα σου που είναι οριακό. Το ότι έβλεπες στην παλιά μία χαρά δεν σημαίνει τίποτα αφού οι lg δεν φημίζονται για την ευαισθησία του δέκτη τους.
Magi A. Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, afm είπε Έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα ακούγεται σαν διακοπές στον ήχο λόγω προβλήματος στο σήμα της tv. Στο κάνει σε όλα τα κανάλια ή μόνο σε κάποια πχ στην Ε.Ρ.Τ. ή τα hd της digea. Έλεγξε λοιπόν μήπως όταν ακούγεται αυτό το "κροτάλισμα" εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη πιξελιάσματα στην εικόνα. Αν σου κάνει (έστω και λίγα) πιξελιάσματα η τηλεόραση σου είναι μία χαρά και το πρόβλημα είναι στο σήμα σου που είναι οριακό. Το ότι έβλεπες στην παλιά μία χαρά δεν σημαίνει τίποτα αφού οι lg δεν φημίζονται για την ευαισθησία του δέκτη τους. Καλησπερα. Είναι σχεδον βέβαιο πως προκειται για συστολή διαστολή κ ο ηχος ειναι σαν "κρακ" πισω απ την τηλεοραση.Πως κανουν τα ψυγεια για παραδειγμα.. Δεν ξερω τι να κανω.. Δεν θελω να ξαναπερασω τα ιδια οπως με σαβιδης αμοιριδης που μου εσπασαν τα νευρα. Μια κρυαδα την πηρα σήμερα απο lg λεγοντας μ αν δεν βρεθει προβλημα χρεωνομαι για... ασκοπη μετακινηση. Εχω δει πως στην samsung δεν αναγνωριζουν αυτον τον εκνευριστικο θορυβο ως προβλημα, το ιδιο διαβασα κ στην σελιδα της lg. Εσκασα ενα σορο λεφτα εννοειται πως δεν θελω να τραβολογανε την τηλ μου ακομα δεν την πηρα. Μια βοηθεια καποιος.
afm Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Έτσι όπως το περιγράφεις τώρα (ήχος σαν κρακ) δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο. Πρέπει να είναι συστολές - διαστολές των πλαστικών από κακή συναρμογή μεταξύ τους. Δυστυχώς αυτός ο θόρυβος δεν λογίζεται σαν βλάβη από τις εταιρίες.
Magi A. Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, afm είπε Έτσι όπως το περιγράφεις τώρα (ήχος σαν κρακ) δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο. Πρέπει να είναι συστολές - διαστολές των πλαστικών από κακή συναρμογή μεταξύ τους. Δυστυχώς αυτός ο θόρυβος δεν λογίζεται σαν βλάβη από τις εταιρίες. Θα φυγει με τον καιρο;;
afm Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά. Συνήθως αυτοί οι θόρυβοι με τον καιρό αμβλύνονται ή και εξαφανίζονται, χωρίς όμως να είναι σίγουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα