Προς το περιεχόμενο

Apple TV+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάρει ταμπλέτ κ έβαλα το δωρεάν για ένα χρόνο στο λογαριασμό μου. Πήρα τώρα κινητό κ δεν μπορώ να περάσω έξτρα 1 χρόνο στο λογαριασμό μου. Η προσφορά είναι για 1 Apple ID μόνο?

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, soundou είπε

Είχα πάρει ταμπλέτ κ έβαλα το δωρεάν για ένα χρόνο στο λογαριασμό μου. Πήρα τώρα κινητό κ δεν μπορώ να περάσω έξτρα 1 χρόνο στο λογαριασμό μου. Η προσφορά είναι για 1 Apple ID μόνο?

με την λογικη να το δεις...

παντως να ρωτησω κατι για αυτους που τα ψαχνουνε ολα αυτα.

και εγω το ενεργοποιησα, στο ταμπλετ ..στο κινητο δεν το δοκιμασα να σου πω την αληθεια.

αλλα να πω την αληθεια απογοητευτηκα...οτι και να θες να δεις κοστιζει εξτρα χρηματα.

τωρα ή κανω εγω κατι λαθος ή το apple tv ειναι μουφα.

ειλικρινα δυο τρια πραγματα εψαξα , τα βρηκα αλλα επρεπε να πληρωθει ενα ποσο.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε μου μια χαρη, αν μπορεις...

ψαξε για μια σειρα  << Babylon Berlin>>    σεζον 3...

μπορεις να το δεις εσυ? ή σου ζηταει και κατι ακομα?

εισαι ελλαδα ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχετε καταλάβει τί είναι ακριβώς το AppleTV+. Η συνδρομή σ' αυτό (είτε δωρεάν είτε με πληρωμή) αφορά πρόσβαση μόνο σε πρωτότυπο περιεχόμενο ταινιών ή σειρών της Apple, όχι τρίτων (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Ανοίγοντας την εφαρμογή, πέρα από το δωρεάν περιεχόμενο του AppleTV+ υπάρχει και περιεχόμενο επί πληρωμή τρίτων, δηλαδή ταινίες και σειρές άλλων παραγωγών, το οποίο μπορείς να νοικιάσεις ή να αγοράσεις. Ουσιαστικά είναι το περιεχόμενο που υπήρχε στο iTunes Store, απλά τώρα το έχουν συμπεριλάβει στην εφαρμογή. Έτσι στην εφαρμογή θα βρεις και ταινίες/ σειρές για αγορά ή ενοικίαση αλλά και το δωρεάν περιεχόμενο του AppleTV+, που αφορά μόνο παραγωγές της Apple, που βγήκαν από Νοέμβριο του 2019 και μετά. Για αυτό το κοστολογεί τόσο φθηνά (5 ευρώ το μήνα), γιατί δεν έχει τόσο περιεχόμενο όσο πχ το Netflix. Όσον αφορά τη δωρεάν ετήσια συνδρομή με αγορά συσκευής Apple, έχω την εντύπωση ότι αυτή ισχύει μόνο για μία φορά, εάν δηλαδή αγοράσεις αργότερα δεύτερη συσκευή Apple, δεν πρόκειται να σου δώσουν δώρο ακόμα ένα χρόνο, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, lamargos είπε

Δεν έχετε καταλάβει τί είναι ακριβώς το AppleTV+. Η συνδρομή σ' αυτό (είτε δωρεάν είτε με πληρωμή) αφορά πρόσβαση μόνο σε πρωτότυπο περιεχόμενο ταινιών ή σειρών της Apple, όχι τρίτων (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Ανοίγοντας την εφαρμογή, πέρα από το δωρεάν περιεχόμενο του AppleTV+ υπάρχει και περιεχόμενο επί πληρωμή τρίτων, δηλαδή ταινίες και σειρές άλλων παραγωγών, το οποίο μπορείς να νοικιάσεις ή να αγοράσεις. Ουσιαστικά είναι το περιεχόμενο που υπήρχε στο iTunes Store, απλά τώρα το έχουν συμπεριλάβει στην εφαρμογή. Έτσι στην εφαρμογή θα βρεις και ταινίες/ σειρές για αγορά ή ενοικίαση αλλά και το δωρεάν περιεχόμενο του AppleTV+, που αφορά μόνο παραγωγές της Apple, που βγήκαν από Νοέμβριο του 2019 και μετά. Για αυτό το κοστολογεί τόσο φθηνά (5 ευρώ το μήνα), γιατί δεν έχει τόσο περιεχόμενο όσο πχ το Netflix. Όσον αφορά τη δωρεάν ετήσια συνδρομή με αγορά συσκευής Apple, έχω την εντύπωση ότι αυτή ισχύει μόνο για μία φορά, εάν δηλαδή αγοράσεις αργότερα δεύτερη συσκευή Apple, δεν πρόκειται να σου δώσουν δώρο ακόμα ένα χρόνο, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

ωραιος...

εγω δεν το ηξερα τι ακριβως ειναι το apple tv...

απο την αλλη βεβαια κοιταξα τωρα απο περιεργια για το netflix. 

βλεπω 7.99 ευρω / Μηνα το βασικο πακετο (με οτι συνεπαγεται αυτο) δεν βλεπω σχεδον καθολου τηλεοραση για αυτο και δεν τα ξερω.

αρα με 3 ευρω περισσοτερα μαλλον ειναι καλυτερο το netflix (εκτος αν το βασικο πακετο ειναι κατι σαν το apple tv)

Anmerkung 2020-05-10 185559.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...