Arch11 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μετα απο εγκατασταση του Avast premium security καθως και των cleanup premium, driver updater κλπ και σχετικο σκαναρισμα, απελευθερωση χωρου στο δικου κ.α. , αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα 1) Οποιο αρχειο ανοιγω πχ word και το τροποποιω οταν το ξανακλεινω δεν κραταει τις αλλαγες αλλα μου ζηταει εκ νεου αποθηκευση κ φυσικα πανω γραφει μονο για αναγνωση. Στις ιδιοτητες δεν ειναι τσεκαρισμενο το μονο για αναγνωση (Αν φτιαξω νεο αρχειο word στην επιφανεια εργασιας δεν μου το κανει απ οτι προσεξα σημερα) 2)Στην εκκινηση του dropbox επισης βγαζει το παρακατω που φαινεται στην φωτο Έχει κανείς καμιά ιδέα? είμαι στο τσακ να απεγκαταστησω το avast. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Arch11
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Arch11 είπε καθως και των cleanup premium, driver updater κλπ και σχετικο σκαναρισμα, απελευθερωση χωρου στο δικου κ.α. , Χωρίς να χρειαστεί να ψάξω και πολύ, αυτά μάλλον φταίνε. Απορώ τι τα θέλετε και βάζετε τέτοιες σαβούρες στα pc σας. Τώρα και να τα σβήσεις είναι λίγο αργά γιατί η ζημιά έγινε. Δοκίμασες καμιά επαναφορά συστήματος; Άνοιξε επίσης γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε sfc /scannow
Arch11 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Στις 10/5/2020 στις 11:52 ΜΜ, micos000 είπε Χωρίς να χρειαστεί να ψάξω και πολύ, αυτά μάλλον φταίνε. Απορώ τι τα θέλετε και βάζετε τέτοιες σαβούρες στα pc σας. Τώρα και να τα σβήσεις είναι λίγο αργά γιατί η ζημιά έγινε. Δοκίμασες καμιά επαναφορά συστήματος; Άνοιξε επίσης γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε sfc /scannow Υποθετω το cleanup premium γτ εκανα μια σαρωση με αυτο για να απελευθερωσω χωρο, το περιεργο ειναι οτι αυτο με τα αρχεια που στην αποθηκευση μου ζηταει να τα αποθηκευσω με αλλο ονομα ξανα, το κανει μονο στα παλια αρχεια πριν την σαρωση κ οχι σε οτι φτιαχνω τωρα κ θελω αποθηκευσω αλλαγες Εκανα sfc /scannow οπως επισης και απεγκατασταση αλλα τπτ
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δοκίμασε να ανοίξεις το dropbox με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής να δούμε αν ανοίξει. Κάνε το ίδιο και για το word. Δηλαδή να ανοίξεις το word με δεξί κλικ πάλι σαν διαχειριστής και να φορτώσεις το έγγραφο και αφού κάνεις τις αλλαγές να σώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα