Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εχει υπ οψιν του καποιος καποιον καλο για πληρη αλλαγη σε αυτοκινητο σε Αττικη για να ρωτησω κοστος ? Απο προσωπικη εμπειρια ή απο γνωμη φιλου . Audi TT του 2001 Το εχουν δει και δεν επισκευαζεται . Μιλαω για συμβατο καινουργιο ή μεταχειρισμενο Ευχαριστω. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Γιάννης Platano
meletis_m Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχει υπ οψιν του καποιος καποιον καλο για πληρη αλλαγη σε αυτοκινητο σε Αττικη για να ρωτησω κοστος ? Απο προσωπικη εμπειρια ή απο γνωμη φιλου . Audi TT του 2001 Το εχουν δει και δεν επισκευαζεται . Μιλαω για συμβατο καινουργιο ή μεταχειρισμενο Ευχαριστω. Στο κορωπί ρωτήστε για γνήσιο μεταχειρισμένο , ισως δίνει και εγγύηση δεν το γνωρίζω
bkran Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Επειδή από όσο ξέρω κάνουν ανακατασκευή στο κομπρεσέρ, μου φαίνεται δύσκολο να μην επισκευάζεται. Έχω γνωστό ηλεκτρολόγο που το βγάζει και το στέλνει σε άνθρωπο που κάνει μόνο αυτή τη δουλειά, αν θες να σου στείλω στοιχεία με pm να κάνεις ένα τηλέφωνο. Είναι στον Άγιο Δημήτριο, δεν ξέρω αν βολεύει ωστόσο
thanasisxask Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εχει υπ οψιν του καποιος καποιον καλο για πληρη αλλαγη σε αυτοκινητο σε Αττικη για να ρωτησω κοστος ? Απο προσωπικη εμπειρια ή απο γνωμη φιλου . Audi TT του 2001 Το εχουν δει και δεν επισκευαζεται . Μιλαω για συμβατο καινουργιο ή μεταχειρισμενο Ευχαριστω. Τι έπαθε; ο κομπρεσορας έχει πρόβλημα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Απο οτι μου ειχαν πει δυο που το ειδαν θελει κομπρεσορα Τα μεταχειρισμενα βεβαι δεν νομιζω να εχουν εγγυηση 44 λεπτά πριν, bkran είπε Επειδή από όσο ξέρω κάνουν ανακατασκευή στο κομπρεσέρ, μου φαίνεται δύσκολο να μην επισκευάζεται. Έχω γνωστό ηλεκτρολόγο που το βγάζει και το στέλνει σε άνθρωπο που κάνει μόνο αυτή τη δουλειά, αν θες να σου στείλω στοιχεία με pm να κάνεις ένα τηλέφωνο. Είναι στον Άγιο Δημήτριο, δεν ξέρω αν βολεύει ωστόσο Ευχαριστω.Περιμενω
paylidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι μεταχειρισμένο Κομπρεσέρ Γιάννη. Καινούργιο και ας είναι ιμιτασιόν. Δες στα σάιτ με ανταλλακτικά. Πχ partsbay maxxparts onparts κλπ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από paylidis 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Όχι μεταχειρισμένο Κομπρεσέρ Γιάννη. Καινούργιο και ας είναι ιμιτασιόν. Δες στα σάιτ με ανταλλακτικά. Πχ partsbay maxxparts onparts κλπ Κι εγω ετσι νομιζω .
bill999r Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Στις 10/5/2020 στις 5:01 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Εχει υπ οψιν του καποιος καποιον καλο για πληρη αλλαγη σε αυτοκινητο σε Αττικη για να ρωτησω κοστος ? Απο προσωπικη εμπειρια ή απο γνωμη φιλου . Audi TT του 2001 Το εχουν δει και δεν επισκευαζεται . Μιλαω για συμβατο καινουργιο ή μεταχειρισμενο Ευχαριστω. http://www.cryotech.gr Έχω επισκευάσει το δικό μου κομπρεσέρ στον συγκεκριμένο ( ανακατασκευή) με άριστο αποτέλεσμα και χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια. Η τιμή ήταν γύρω στα 150- 200 ευρώ μαζί με φρέον. Στον ίδιο επίσης επιακευασα το κλιματιστικό στο clio της γυναίκας μου με αλλαγή ψυγείου κλιματιστικού και φίλτρου πάλι σε παρόμοια καλή τιμή και χωρίς μετέπειτα προβλήματα. Είναι εξειδικευμένοι στοη κλιματισμό και δεν ασχολούνται με άλλες εργασίες. Θα χρειαστεί να κλείσεις ραντεβού γτ πραγματικά γίνεται χαμός τους καλοκαιρινούς μήνες στο συγκεκριμένο συνεργείο. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, bill999r είπε http://www.cryotech.gr Έχω επισκευάσει το δικό μου κομπρεσέρ στον συγκεκριμένο ( ανακατασκευή) με άριστο αποτέλεσμα και χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια. Η τιμή ήταν γύρω στα 150- 200 ευρώ μαζί με φρέον. Στον ίδιο επίσης επιακευασα το κλιματιστικό στο clio της γυναίκας μου με αλλαγή ψυγείου κλιματιστικού και φίλτρου πάλι σε παρόμοια καλή τιμή και χωρίς μετέπειτα προβλήματα. Είναι εξειδικευμένοι στοη κλιματισμό και δεν ασχολούνται με άλλες εργασίες. Θα χρειαστεί να κλείσεις ραντεβού γτ πραγματικά γίνεται χαμός τους καλοκαιρινούς μήνες στο συγκεκριμένο συνεργείο. Τον ξερω τον Θεοδωρου .Μου ειχε πει οτι θελει αλλαγη και μου εστειλε προσφορα : Συμπιεστής 300 ευρώ + ΦΠΑ 24% Φίλτρο αφυγραντής 30 + ΦΠΑ 24% Φρέον 55 + ΦΠΑ 24% Καθαρισμός κυκλώματος 40 + ΦΠΑ 24% Αντικατάσταση συμπιεστή 45 + ΦΠΑ 24% Αντικατάσταση φίλτρου αφυγραντή 15 + ΦΠΑ 24% Σύνολο 485 +ΦΠΑ 24% Για την επισκευή χρειαζόμαστε 1 εργάσιμη κατόπιν ραντεβού. Είναι μάρκας Sanden που είναι η ίδια μάρκα με αυτό που έχει το αυτοκίνητό σας εργοστασιακά.
moure Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μη βάλεις μεταχειρισμένο,καινουριο ιμιτασιόν δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Ομως δεν βάζουμε έναν καινουριο κομπρεσορα και τελειώσαμε όλα αυτά που σου γράφει στην προσφορά η cryotech είναι απαραίτητο να γίνουν.(Οι τιμές του μου φαίνονται τσιμπημένες όμως) 1
tsiro7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τον ξερω τον Θεοδωρου .Μου ειχε πει οτι θελει αλλαγη και μου εστειλε προσφορα : Συμπιεστής 300 ευρώ + ΦΠΑ 24% Φίλτρο αφυγραντής 30 + ΦΠΑ 24% Φρέον 55 + ΦΠΑ 24% Καθαρισμός κυκλώματος 40 + ΦΠΑ 24% Αντικατάσταση συμπιεστή 45 + ΦΠΑ 24% Αντικατάσταση φίλτρου αφυγραντή 15 + ΦΠΑ 24% Σύνολο 485 +ΦΠΑ 24% Για την επισκευή χρειαζόμαστε 1 εργάσιμη κατόπιν ραντεβού. Είναι μάρκας Sanden που είναι η ίδια μάρκα με αυτό που έχει το αυτοκίνητό σας εργοστασιακά. Επειδή πολύ πρόσφατα τους επισκέφτηκα για δικό μου πρόβλημα, έχω να πω ότι είναι επαγγελματίες 100%. Όλα αυτά που λένε για φίλτρα και καθαρισμούς κανένας δεν θα στα πει και κάνει. Οι περισσότεροι σου αλλάζουν ένα κομπρεσέρ και σε 2 χρόνια έχεις πάλι τα ίδια. Παθών και μαθων. 1
bill999r Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τον ξερω τον Θεοδωρου .Μου ειχε πει οτι θελει αλλαγη και μου εστειλε προσφορα : Συμπιεστής 300 ευρώ + ΦΠΑ 24% Φίλτρο αφυγραντής 30 + ΦΠΑ 24% Φρέον 55 + ΦΠΑ 24% Καθαρισμός κυκλώματος 40 + ΦΠΑ 24% Αντικατάσταση συμπιεστή 45 + ΦΠΑ 24% Αντικατάσταση φίλτρου αφυγραντή 15 + ΦΠΑ 24% Σύνολο 485 +ΦΠΑ 24% Για την επισκευή χρειαζόμαστε 1 εργάσιμη κατόπιν ραντεβού. Είναι μάρκας Sanden που είναι η ίδια μάρκα με αυτό που έχει το αυτοκίνητό σας εργοστασιακά. Γιάννη τον ρώτησες για ανακατασκευή επισκευή του δικού σου κομπρεσέρ ή δεν γίνεται;;; Γτ και σε εμένα στην αρχή ανέφερε την λύση της αντικατάστασης αλλά του αντιπρότεινα την επισκευή και πλήρωσα τα μισά. Καλά τους καθαρισμούς νομίζω ότι μπορείς να τους παραβλέψεις για να ρίξεις το κόστος. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από bill999r 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, bill999r είπε Γιάννη τον ρώτησες για ανακατασκευή επισκευή του δικού σου κομπρεσέρ ή δεν γίνεται;;; Γτ και σε εμένα στην αρχή ανέφερε την λύση της αντικατάστασης αλλά του αντιπρότεινα την επισκευή και πλήρωσα τα μισά. Καλά τους καθαρισμούς νομίζω ότι μπορείς να τους παραβλέψεις για να ρίξεις το κόστος. Ευχαριστω. Θα ξαναπαω να ρωτησω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα