Προς το περιεχόμενο

Γρήγορη απορία για ρεζέρβα και όριο ταχύτητας

di maria kun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Αν η αλήθεια είναι κουραστική, προτείνω ξεκούραση για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται. 

Το πήγες στο νεξτ λέβελ τώρα, προσπαθείς να μας τα κάνεις τσουρέκια.

Κάνε μας τη χάρη και ασχολήσου με τπτ άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το πήγες στο νεξτ λέβελ τώρα, προσπαθείς να μας τα κάνεις τσουρέκια.

Κάνε μας τη χάρη και ασχολήσου με τπτ άλλο

Αφού έκανες λάθος, γιατί δεν το αποδέχεσαι ευγενικά και μιλάς με τέτοιο αγενές ύφος; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. 

Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Αφού έκανες λάθος, γιατί δεν το αποδέχεσαι ευγενικά και μιλάς με τέτοιο αγενές ύφος; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. 

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι μαζί μου, δεν σου ζήτησα ορθογραφικό έλεγχο.

Ώπος γουστάρο θα γράφο.

Εσύ κοίτα να σταματήσεις να χαλάς τα θέματα που συμμετέχω.

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι μαζί μου, δεν σου ζήτησα ορθογραφικό έλεγχο.

Ώπος γουστάρο θα γράφο.

Μα δεν χρειάζεται το φτωχό τρικ του δήθεν αυτοτρολλαρίσματος, για να καλύψεις αυτή σου την αδυναμία. Αρκεί να το αποδεχτείς ευγενικά. Ούτε βέβαια και απαιτείται να μου το ζητήσεις για να το κάνω. Απλώς σχολιάζω δημόσια, πράγματα που λέγονται δημόσια

Εν πάση περιπτώσει, δεν θέλω να χαλάσω αυτό το όμορφο κατά τα άλλα θέμα, οπότε δεν θα επεκταθώ περαιτέρω. 

44 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

γιατι ρε μαν δεν υπαρχει ποιος τραγικος συνομιλητης απο αυτον που δεν εχει κατι να παρουσιασει ως επιχειρημα περαν των οποιων  ορθογραφικων-συντακτικων λαθων του συνομιλητη,ειδικα στην προκειμενη περιπτωση το συγκεκριμενο μελος εχει δωσει σωστες απαντησεις σε οποια βλακωδη ερωτηση μας ερχεται κατα καιρους!!!!

• 2 χρόνια αργότερα...
11 λεπτά πριν, snake7 είπε

Εφόσον ακολουθείς τους κανόνες (συνήθως λένε να μην διανύσεις πάνω από 100km απόσταση, να πηγαίνεις έως 60-80km/h, και φυσικά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός), δεν θα έχεις πρόβλημα.

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Εφόσον ακολουθείς τους κανόνες (συνήθως λένε να μην διανύσεις πάνω από 100km απόσταση, να πηγαίνεις έως 60-80km/h, και φυσικά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός), δεν θα έχεις πρόβλημα.

νομιζω υπαρχει λαθος αυτο: στα συγχρονα αυτοκινητα αν η συνολικη διαμετρος ειναι μεγαλυτερη απο τη ρεζερβα, οταν βαλουμε τη ρεζερβα σιγουρα τρελενεται το ESP μιας και ο τροχος περιστρεφεται με μικροτερο βημα. Εχουν αναφερθει ακομα προβληματα και στο ABS.

anyway αν ειναι να παει στο πρωτο βουλκανιζατερ με προσοχη και κατω απο 50χλμ/ωρα θα τη παλεψει

8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

νομιζω υπαρχει λαθος αυτο: στα συγχρονα αυτοκινητα αν η συνολικη διαμετρος ειναι μεγαλυτερη απο τη ρεζερβα, οταν βαλουμε τη ρεζερβα σιγουρα τρελενεται το ESP μιας και ο τροχος περιστρεφεται με μικροτερο βημα. Εχουν αναφερθει ακομα προβληματα και στο ABS.

Μια μικρή διαφορά στην ταχύτητα περιστροφής του ενός τροχού δεν είναι αρκετή για να βάλει σε λειτουργία abs και esp, και το "προσεκτικά" που έγραψα συμπεριλαμβάνει και το νορμάλ.

19 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

anyway αν ειναι να παει στο πρωτο βουλκανιζατερ με προσοχη και κατω απο 50χλμ/ωρα θα τη παλεψει

Κάτι τέτοιο είπα και εγώ, κάτι τέτοιο λένε και οι κατασκευαστές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ειναι να τετραγωνιζουμε το κυκλο: αλλο να κανεις 100χλμ με μια ρεζερβα που εχει ιδια διαμετρο  με το τροχο που φοραμε και αλλο να φοραμε 17αρα ζαντα με 15αρα ρεζερβα ή ακομα και 16αρα με διαφορετικη διαμετρο τροχου. Δε γραφω τα ιδια. Οπως συμβουλεψα θα παρει ο ανθρωπος μια μεζουρα ή θα δει μεσω των διαστασεων ελαστικων και μετατροπης αν ειναι ιδιας διαμετρου.

επισης το esp ενεργοποιειται με μικρες αποκλισεις. Αν θυμαμαι μαλιστα η mercedes ειχε κανει ανακληση γιατι ειχαν προβλημα οι αισθητηρες ακομα και με το "φαγωμα" των κανονικων ελαστικων!.

Επεξ/σία από vamvakoolas

5 ώρες πριν, snake7 είπε

Οι 17αρες είναι εργοστασιακή διάσταση και η ρεζέρβα είναι επίσης εργοστασιακή;Αν ναι τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,εφοσων τα έχει βάλει έτσι η μαμά για τέτοια περίπτωση,

αρκεί όπως είπε ο Joshua να πας με χαμηλές ταχύτητες,ήρεμη οδήγηση και όχι φυσικά για πολλά χλμ.

Τώρα αν είναι Κυριακή και είσαι μακριά,θα κανεις υπομονή μέχρι να πας στη πόλη σου.Έτσι είχα πάει εγώ Κυριακή από Πορταριά μέχρι Θεσσαλονίκη με τη ρεζέρβα ανάγκης.Έκανα σχεδόν 4 ώρες.

Θα το λέει και το manual του οχήματος.

Αν η 17αρα και οι διαστάσεις ελαστικών δεν τις επιτρέπει η μαμά,τότε να πας ακόμα πιο σιγά και ακόμα πιο προσεκτικά μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο ή να καλέσεις οδική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...