Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρ σε όλους..Θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί.

Όταν κλείνω το pc  και πάω να το ανοίξω μετά δεν ανοίγει.Ο μόνος τρόπος είναι να βγάλω την τροφοδοσία της mb.

Μετά όταν ανοίγει μου βγάζει μνμ "overclocked failed" που όμως δν έχω κάνει overclock.Μόνο οι μνήμες δουλεύουν με το δικό τους xmp αλλά και με αυτό disabled Πάλι το ίδιο μνμ βγάζει.

Δοκίμασα να το ανοίξω μόνο μ ένα ένα τα memory stick και σε διαφορετικές θέσεις.Αποσύνδεσα σκληρούς και τα πάντα.Να βγάλω μπαταρία ..Τπτ.Μόνο όταν βγάλω την τροφοδοσία.

Καμμιά άλλη ιδέα?πρίν κλάψω την Mobo?

cpu 6700k

mobo z170 pro gaming

evga gtx 1060 ftw

evga g2 850 gold

ssd evo 850 pro

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000M(oi μνήμες είναι συμβατές με την mobo)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Reboot κανει οταν το εχεις αναμμενο ; 

Αντι να βγαζεις το καλωδιο απο τη μητρικη δες αν αντιστοιχα αναβει αν κλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου για 10 δευτερολεπτα και τον ανοιξεις κανα.

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε τις ram να μην  είναι πάνω από 2133MHz  να δεις αν το ξανακάνει

cpu 6700k

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, leolipop είπε

Reboot κανει οταν το εχεις αναμμενο ; 

Αντι να βγαζεις το καλωδιο απο τη μητρικη δες αν αντιστοιχα αναβει αν κλεισεις το διακοπτη του τροφοδοτικου για 10 δευτερολεπτα και τον ανοιξεις κανα.

δν ανοίγει το έχω δοκιμάσει.

3 λεπτά πριν, hp8 είπε

δοκίμασε τις ram να μην  είναι πάνω από 2133MHz  να δεις αν το ξανακάνει

οι μνήμες είναι 2133 από μόνες τους..κ όπως έγραψα μου το έχει κάνει κ όταν ειναι στις κανονικές τους ταχύτητες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Κάνε και ένα reset στα bios setting, αν δεν έχεις κάνει.

έχω κάνει ..

έχω δοκιμάσει τόσα πράγματα..που κάποια δν τα έγραψα γιατί δν τα θυμόμουν συγνώμη.

Επίσης όταν δν ανοίγει και πατήσω το κουμπι για να ανοίξει κάνεί ένα συνεχόμενο θόρυβο στα ηχεία σαν 'Τακ τακ τακ"(δεν βοηθάει και πολύ αλλά μ κάνει για κάποιο θέμα με ρεύμα)

1 λεπτό πριν, leolipop είπε

Επανεκκινηση κανει ενω ειναι αναμμενο ;

εννοείς να μην το κλείσω και να  κάνω ρεσταρτ?αν ναι κάποιες φορές ναι κάποιες όχι.

Δημοσ.

Τροφοδοτικο μου μυριζει για αυτο ρωτησα , εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και ηταν αυτο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leolipop είπε

Τροφοδοτικο μου μυριζει για αυτο ρωτησα , εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και ηταν αυτο.

Ή τροφοδοτικό ή μοβο είναι..αλλά δν έχω άλλο τροφοδοτικό για να δοκιμάσω..θα δώ αν μπορώ να βρω κάποιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...