gogosbmx Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Καλημέρα σας, έχω τα παρακάτω router για vdsl και θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο - αξιόπιστο - σταθερό...... κατά την γνώμη σας για να το εγκαταστήσω. ZTE ZXHN H168N ZTE ZXHN H268N OTE SPEEDPORT ENTRY 2I TECHNICOLOR TG788 V3 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 On 10/05/2020 at 12:18, gogosbmx said: Καλημέρα σας, έχω τα παρακάτω router για vdsl και θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο - αξιόπιστο - σταθερό...... κατά την γνώμη σας για να το εγκαταστήσω. ZTE ZXHN H168N ZTE ZXHN H268N OTE SPEEDPORT ENTRY 2I TECHNICOLOR TG788 V3 Ευχαριστώ δοκιμαζεις και βλεπεις ποιο καλυπτει τις αναγκες σου. ολα ειναι πολυ απλα ρουτερακια βεβαια και τα 3 απο τα 4 τουλαχιστον(δεν θυμαμαι για το 268) δεν ειναι dual band. εκτοε αν εννοεις το 267 και οxι 268 που ούτε αυτο ειναι dual band Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα