Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Xiaomi redmi 4x εδώ και δύο χρόνια και θέλω να το αλλάξω γιατί κολλάει και σκέφτομαι να πάρω το xiaomi redmi note 8 pro με 6gb ram η το xiaomi redmi note 9s με 4gb ram και snapdragon 720g απλά δεν θέλω να αλλάξω μετα από δύο χρόνια κινητό να αντέξει τα τρία χρόνια και όχι τον πρώτο χρόνο τέλειο και μετά να κολλάει. Κάνω βαριά χρήση fornite 

Δημοσ.

αν αυτό που κολλάει είναι το fortnite (και όχι γενικά) τότε δεν υπάρχει απλή λύση (χωρίς μεγάλο κόστος)
βέβαια κακά τα ψέματα , το redmi 4x και day1 να το πήρες δεν ήταν κινητό για παιχνίδια, οπότε εξ αρχής ήταν λάθος η αγορά (αν το ήθελες κυρίως για τέτοια χρήση)

εγώ θα πήγαινα σε 9S αλλά 6αρι , χωρίς να ξέρω αν είναι καλύτερος ο mediatek του 8 ή όχι (αλλά σίγουρα το 9s θα έχει μεγαλύτερη υποστήριξη) ...
αλλά προφανώς κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί πόσο θα "αλλάξει" το παιχνίδι σε απαιτήσεις μελλονικά ......

Δημοσ.
Στις 11/5/2020 στις 10:06 ΜΜ, chios είπε

αν θες για παιχνίδια βρες κανένα poco ο sd845 θα αντέξει άνετα 3 χρόνια ακόμα.

Ακόμα και αν ο επεξεργαστής αντέχει, αν εμείς οι ίδιοι κάνουμε βαριά χρηση στο κινητό μας, κάθε μέρα, γιατί πιστεύετε ότι το κινητό θα αντέξει 3+ χρόνια;  Η μπαταρια πρώτα απ' όλα θα τα παίξει, δε μπα να ναι και 6000mah.

Φυσικά ο επεξεργαστής αν είναι καλός, όσο τα χρόνια θα περνάνε θα αντέχει τις αλλαγές των εφαρμογών καθώς κάθε χρονο γίνονται βαρύτερες, αλλά σημασία έχει και η χρήση. 

Αν η άποψη είναι να λιώνεις το κινητό κάθε στιγμή και να περνεις από αυτό, το 120% που μπορεί να σου δώσει, μη περιμένετε να το κρατήσετε χρόνια. Η αλλαγή μοντέλου κάθε χρόνο είναι μονόδρομος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/5/2020 στις 9:02 ΠΜ, Θοδωρής005 είπε

Έχω ένα Xiaomi redmi 4x εδώ και δύο χρόνια και θέλω να το αλλάξω γιατί κολλάει και σκέφτομαι να πάρω το xiaomi redmi note 8 pro με 6gb ram η το xiaomi redmi note 9s με 4gb ram και snapdragon 720g απλά δεν θέλω να αλλάξω μετα από δύο χρόνια κινητό να αντέξει τα τρία χρόνια και όχι τον πρώτο χρόνο τέλειο και μετά να κολλάει. Κάνω βαριά χρήση fornite 

Τώρα αλήθεια εσύ θες να πάρεις κινεζο xiaomi στη μεσαία κατηγορία και να σου κρατήσει 3 χρόνια με πολύ βαριά χρηση;

Η πας σε αξιοπρεπή ναυαρχίδα η αλλάζεις κάθε χρόνο. 

Δεν μπορείς και τα δύο...

Δημοσ.
Στις 10/5/2020 στις 11:02 ΠΜ, Θοδωρής005 είπε

Εαν μας πεις και τιμη max που μπορεις να διαθεσεις ισως να κανουμε πιο σωστες προτασεις.

Για βαρια παιχνιδια δεν κανουν οι middle range συσκευες για να τις κρατησεις πολλα χρονια.

Xiaomi Black Shark (το προηγουμενο μοντελο εαν θελεις πιο φθηνα) ως dedicated gaming smartphone αν θελεις.

https://www.skroutz.gr/s/23161677/Xiaomi-Black-Shark-64GB-Gray.html?from=sku_color_variations

Γενικα μαζεψε κατι παραπανω για να πας σε Snap845 τουλαχιστον ως επεξεργαστη. 

Μια καλουτσικη λυση Σε λογικη τιμη θα ηταν και το Huawei Nova 5T. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...