Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο με τα ονόματα να το φτιαξει η Sony θα είναι τούμπανο. Τα ακούστηκα της είναι ο πήχης από θέμα ήχου. Προσκοπικά. 

Δημοσ.

Aσχημο που δεν υποστηριζουν aptX. Αν δεν κανω λαθος υποστηριζουν εναν codec της Samsung για καλυτερη ποιιοτητα ηχου (εκτος απο τους γνωστους) αλλα πρεπει να εχεις συσκευη της εταιρειας.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Koukoz είπε

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν με αυτού του είδους τα ακουστικά μπορείς να δεις ταινίες; Ρωτώ διότι πέρσι έψαχνα να αγοράσω σε μαύρη Παρασκευή αλλά πολλά είχαν (από διάφορες εταιρίες) καθυστέρηση ήχου στα βίντεο. 

8 ώρες πριν, povaras είπε

Εγώ που έχω τα wf1000xm3 δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση με καμια συσκευή. Απλά με την τηλεόραση μου (lg) έχω πολλά disconnections.

Και εγώ με Xiaomi το ίδιο σε LG

Εάν δεν είμαι ξαπλωμένος και βλέπω σε ευθεία παίζουν άψογα με πολύ καλό ήχο και καθόλου διακοπές. Εάν ξαπλώσω αρχίζουν τα δύσκολα.

Ενώ στο κινητό όπως και να κάτσω δεν έχω θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KAKADI είπε

Φιλικα και μονο, αν θες noise cancelation της προκοπης χωρις να βαλεις νερο στο κρασι σου πηγαινε σε over ear καλυτερα οπως και για ποιο ποιοτικους drivers.

Αναλογικα λοιπον απ τα μικρα wireless μην περιμενεις θαυματα ουτε την ιδια αποδοση σε παρομοιες τιμες..

Στα 200 ευρω παντως βρισκεις τα sony wf 1000xm3 που ειναι πολυ καλο deal και ηχητικα ειναι καλυτερα πα τα airpods pro.

Ta airpods pro απευθυνονται αποκλειστηκα σε iphone - ipad users που προτιμουν την απροσκοπτη συνδεσιμοτητα πρωτα και μετα ολα τα αλλα.

Πως ακριβώς συνδέονται καλύτερα από άλλα ακουστικά; Μέσω bt δεν είναι όλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, KAKADI είπε

Φιλικα και μονο, αν θες noise cancelation της προκοπης χωρις να βαλεις νερο στο κρασι σου πηγαινε σε over ear καλυτερα οπως και για ποιο ποιοτικους drivers.

Αναλογικα λοιπον απ τα μικρα wireless μην περιμενεις θαυματα ουτε την ιδια αποδοση σε παρομοιες τιμες..

Στα 200 ευρω παντως βρισκεις τα sony wf 1000xm3 που ειναι πολυ καλο deal και ηχητικα ειναι καλυτερα πα τα airpods pro.

Ta airpods pro απευθυνονται αποκλειστηκα σε iphone - ipad users που προτιμουν την απροσκοπτη συνδεσιμοτητα πρωτα και μετα ολα τα αλλα.

Γεια σου φιλε μου. ευχαριστω για την απαντηση. εννοειται (τουλαχιστον για εμενα) πως η αγορα in-ear wireless ειναι σχεδον αποκλειστική με κινητο τηλεφωνο.

ναι οκ εγω εχω τα airpods pro με iphone 11 pro max και προσπαθω να ακουσω λιγο ποιοτητα με tidal hifi και δεν..... περα απο αυτο δεν εχουν την αναμενόμενη αποδοση στους θορυβους (που με ακουει ο συνομιλητής μου) κατι το οποιο οταν εχω πληρωσει μια 300αρα το απαιτω. ειχα σκεφτει και τα sony wf 1000xm3 που μου εγραψες αν και καλυτερα στην μουσικη τα ιδια στην ομιλια. 

τωρα οσο αφορα αυτο που λες με την ποιοτητα οκ ναι αλλα θα θελα να δω κατι με την αποδοση των Creative Aurvana Trio (high-res premium ακουστικο in-ear) 

https://en.creative.com/p/headphones-headsets/aurvana-trio

σε overear λατρευω τα Sennheiser HD 800. βεβαια βαζεις βαθεια το χερι στην τσεπη μην με παρετε στο ψιλο.ο ηχος δεν εχει ταβανι στην τιμη δυστηχως....

2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

της apple εχουν 2 chipακια. σε apple εχει το δικο της που υποτιθετε οτι ειναι το καλυτερο(λενε αυτοι) και αν θες να τα χρησιμοποιησεις σε αλλη συσκευη μεσω BT

edit : με BT5 μαλλον συνδεονται γενικα. απλα εχει ενα επιπλεον chip (H1) το οποιο σε apple σου δινει υποστηριξη σε siri και αλλες αποκλειστικες λειτουργιες, δεν ξερω αν κανει την διαφορα σε συνδεση αυτο. νομιζω πως οχι.

Επεξ/σία από nick_p
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nick_p είπε

Γεια σου φιλε μου. ευχαριστω για την απαντηση. εννοειται (τουλαχιστον για εμενα) πως η αγορα in-ear wireless ειναι σχεδον αποκλειστική με κινητο τηλεφωνο.

ναι οκ εγω εχω τα airpods pro με iphone 11 pro max και προσπαθω να ακουσω λιγο ποιοτητα με tidal hifi και δεν..... περα απο αυτο δεν εχουν την αναμενόμενη αποδοση στους θορυβους (που με ακουει ο συνομιλητής μου) κατι το οποιο οταν εχω πληρωσει μια 300αρα το απαιτω. ειχα σκεφτει και τα sony wf 1000xm3 που μου εγραψες αν και καλυτερα στην μουσικη τα ιδια στην ομιλια. 

τωρα οσο αφορα αυτο που λες με την ποιοτητα οκ ναι αλλα θα θελα να δω κατι με την αποδοση των Creative Aurvana Trio (high-res premium ακουστικο in-ear) 

https://en.creative.com/p/headphones-headsets/aurvana-trio

σε overear λατρευω τα Sennheiser HD 800. βεβαια βαζεις βαθεια το χερι στην τσεπη μην με παρετε στο ψιλο.ο ηχος δεν εχει ταβανι στην τιμη δυστηχως....

της apple εχουν 2 chipακια. σε apple εχει το δικο της που υποτιθετε οτι ειναι το καλυτερο(λενε αυτοι) και αν θες να τα χρησιμοποιησεις σε αλλη συσκευη μεσω BT

Νόμιζα ότι από το δικός της τσιπ πήγε σε bt. Δεν ήξερα ότι άφησε και το 1ο. Ευχαριστώ πάντως. Αν έχεις κάποιο link με τεχνικές λεπτομέριες θα με ενδιέφερε. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Νόμιζα ότι από το δικός της τσιπ πήγε σε bt. Δεν ήξερα ότι άφησε και το 1ο. Ευχαριστώ πάντως. Αν έχεις κάποιο link με τεχνικές λεπτομέριες θα με ενδιέφερε. 

https://www.apple.com/airpods-pro/specs/

ισως εκανα λαθος. και στο iphone μάλλον με BT5 συνδεονται. απλα υπαρχει και ενα chip με ονομα Η1 το οποιο δεν παιζει σε non-apple συσκευες και ειναι υπευθυνο για εντολες siri και επιπλεον πραγματα που δεν τα εχεις σε non-apple συσκευη. κατα τα αλλα καποιοι συγκριναν το πως δουλευουν σε non-apple συσκευες και στα apple. σαν καθαρο connectivity νομιζω ειναι το ιδιο και το αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτή την κατηγορία καλό θα ήταν να μην βγάζει συσκευές απλά για να γεμίσει τον κατάλογο η Sony καθώς οι περισσότεροι πελάτες ΞΕΡΟΥΝ τι θέλουν και είναι απαιτητικοί. 

- Η σχεδίαση που βλέπω είναι προβληματική για intense προπονήσεις και υστερεί από τον ανταγωνισμό.

- Η αδιαβροχοποίηση θα έπρεπε να είναι ανώτερη στα λεφτά που ζητάνε και υστερεί από τον ανταγωνισμό.

Δεν ξέρω αν έχουν λίγο καλύτερο μπάσο από τον ανταγωνισμό , στους 180 παλμούς κατά τη διάρκεια της άσκησης όμως δε θα το καταλάβω.

Αυτό που θα καταλάβω σίγουρα είναι αν μου πέσει το ένα ακουστικό από το αυτί και πρέπει να σταματήσω ή αν μετά από μήνες πάρουν υγρασία..

Σε αυτή την κατηγορία τιμής αυτή τη στιγμή υπάρχει σχεδόν ΜΙΑ επιλογή.

Jabra Elite Active 75t

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Ναι μεσω bt γινεται αλλα η αναγνωριση στο iphone γινεται instant ακομα και αν τα κανεις pair για πρωτη φορα..

Δε χρειαζεται καν να μπεις στα settings, απλα σκαει μπανερ και that's all..

Ειχε πεσει στην αντιληψη μου πριν καιρο ενα βιντεο που ο τυπος σε ενα apple store ειχε σηκωσει το καπακι απ τα airpods του και απλα τα περναγε μπροστα απ τις demo συσκευες που ειχε στον παγκο.

Τα iphone πεταγανε μπανερ το ενα πισω απ το αλλο οταν τα περναγε απο μπροστα τους.

Επεξ/σία από KAKADI
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KAKADI είπε

Ναι μεσω bt γινεται αλλα η αναγνωριση στο iphone γινεται instant ακομα και αν τα κανεις pair για πρωτη φορα..

Δε χρειαζεται καν να μπεις στα settings, απλα σκαει μπανερ και that's all..

Ειχε πεσει στην αντιληψη μου πριν καιρο ενα βιντεο που ο τυπος σε ενα apple store ειχε σηκωσει το καπακι απ τα airpods του και απλα τα περναγε μπροστα απ τις demo συσκευες που ειχε στον παγκο.

Τα iphone πεταγανε μπανερ το ενα πισω απ το αλλο οταν τα περναγε απο μπροστα τους.

Οκ. Αλλά από άποψη ποιότητας σύνδεσης είναι το ίδιο....

Δημοσ.
Στις 10/5/2020 στις 10:55 ΠΜ, Koukoz είπε

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν με αυτού του είδους τα ακουστικά μπορείς να δεις ταινίες; Ρωτώ διότι πέρσι έψαχνα να αγοράσω σε μαύρη Παρασκευή αλλά πολλά είχαν (από διάφορες εταιρίες) καθυστέρηση ήχου στα βίντεο. 

Έχω τα WF-1000xm3 και δεν παρατηρώ καμια καθυστέρηση ηχου σε βίντεο από το κινητό 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/5/2020 στις 3:07 ΜΜ, Retromaniac είπε

Οκ. Αλλά από άποψη ποιότητας σύνδεσης είναι το ίδιο....

Σωστα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...