Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο ζευγάρι ακουστικών «true wireless» (TWS) που ονομάζει WF-SP800N.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Ιαπωνικής εταιρείας διαθέτουν active noise cancelation και διαθέτουν πιστοποίηση IP55 ενάντια στο νερό και στη σκόνη αλλά και μπαταρία που σύμφωνα με την εταιρεία επαρκεί για 9 ώρες λειτουργίας (με ενεργοποιημένο το ANC).

Τα WF-SP800N ανήκουν στη σειρά Extra Bass και σε κάθε ακουστικό υπάρχουν touch controls ενώ επιπλέον υπάρχει adaptive sound control με ξεχωριστά προφίλ για περπάτημα, τρέξιμο ή διάφορα σενάρια commuting. Ο χρήστης τους μπορεί επίσης να προχωρήσει στην λεπτομερή ρύθμιση του ήχου τους μέσω του Headphones Connect app της Sony που μπορεί να κατεβάσει από τα Google Play και Apple App Store. Συνδέονται στο κινητό μέσω Bluetooth 5.0.

WF-SP800N_case_open_LED-on_WT-Large_1588845796.jpg.ac6615803d2fec1f1ded2bccbd6f69c1.jpg

WF-SP800N_1_1588845799.jpg.d11d9191885ba8420cda4117f660bbd6.jpg

Η αυτονομία τους με το active noise cancelation ενεργοποιημένο φτάνει τις 9 ώρες (13 ώρες με απενεργοποιημένη τη λειτουργία) ενώ η θήκη μπορεί να προσφέρει άλλες τόσες ώρες (9 με 13 ώρες ανάλογα αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι το ANS). Με 10 λεπτά φόρτισης επίσης προσφέρουν μία ώρα λειτουργίας. Τα Sony WF-SP800N δεν υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση πάντως. Το κόστος των νέων WF-SP800N που είναι διαθέσιμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Sony σε μαύρο, λευκό, γαλάζιο και πορτοκαλί χρώμα είναι €200.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Apple: Airpods Pro

Google: Pixel Buds

Samsung: Galaxy Buds

Sony: WFlku800sdflkPjjmN

Φίλε τι ακουστικά έχεις?Τα της σονυ ρε φιλε....εεεε  κατσε να δεις πως τα λένε sony χψομικροννταμπλιγιου

Α αυτά τέλεια.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω πως μπορουν καποιοι να "χωνουν" μεσα στα αυτια τους αυτα τα πραμaτα, ειναι σαν να σου μαμανε το αυτι. συγνωμη κιολας :D

• Like 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Apple: Airpods Pro

Google: Pixel Buds

Samsung: Galaxy Buds

Sony: WFlku800sdflkPjjmN

Πρέπει να είναι ιδεοψυχαναγκαστικός αυτός που βγάζει τις ονομασίες και θέλει να τις έχει κωδικοποιημένες. Δεν εξηγείται αλλιώς.

• Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν με αυτού του είδους τα ακουστικά μπορείς να δεις ταινίες; Ρωτώ διότι πέρσι έψαχνα να αγοράσω σε μαύρη Παρασκευή αλλά πολλά είχαν (από διάφορες εταιρίες) καθυστέρηση ήχου στα βίντεο. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Koukoz είπε

Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν με αυτού του είδους τα ακουστικά μπορείς να δεις ταινίες; Ρωτώ διότι πέρσι έψαχνα να αγοράσω σε μαύρη Παρασκευή αλλά πολλά είχαν (από διάφορες εταιρίες) καθυστέρηση ήχου στα βίντεο. 

Με τα airpods σιγουρα ναι..

Με τα bose soundsport οχι δοκιμασμενα..

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πρέπει να είναι ιδεοψυχαναγκαστικός αυτός που βγάζει τις ονομασίες και θέλει να τις έχει κωδικοποιημένες. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Οχι απλα το τμημα marketing ηταν σε διακοπες.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Koukoz είπε

Εγώ που έχω τα wf1000xm3 δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση με καμια συσκευή. Απλά με την τηλεόραση μου (lg) έχω πολλά disconnections.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Koukoz είπε

Επιδή η καθυστέρηση είναι σταθερή με το VLC με τα hotkeys F, G μπορείς να αλλάζεις την καθυστέρηση ήχου σε μια τενεία.

Σχετικά με low latency, τα ακουστικά που έχουν το σήμα certified AptX έχουν ~0.1 δευτερόλεπτα, που για esports είναι ΟΚ, σίγουρα όχι για FPS games, αλλά είναι τα καλύτερα για PS4, XBOX.

• Like 1
Δημοσ.

οτι θα ειναι γρηγορα και δεν θα εχουν θεμα delay ειναι σιγουρο.

αυτο που θα ηθελα να δω ειναι

-αν τα drivers θα ειναι χαλια η μετρια ποιοτικα (οπως και τα airpods pro) που ειναι του 20αρικου τα drivers, η αν θα ειναι καλυτερα προς HiFi κατηγορια.

-και τις επιδοσεις τους οσο αφορα το noise canceling αυτου που σε ακουει. εκει πονανε αυτα. τα μικροφωνα τους επειδη απεχουν πολυ απο το στομα μας ειναι πολυ δυσκολο ο συνομιλητης σου να μην ακουει και την κινηση η τον αερα μαζι με την φωνη σου.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nick_p είπε

οτι θα ειναι γρηγορα και δεν θα εχουν θεμα delay ειναι σιγουρο.

αυτο που θα ηθελα να δω ειναι

-αν τα drivers θα ειναι χαλια η μετρια ποιοτικα (οπως και τα airpods pro) που ειναι του 20αρικου τα drivers, η αν θα ειναι καλυτερα προς HiFi κατηγορια.

-και τις επιδοσεις τους οσο αφορα το noise canceling αυτου που σε ακουει. εκει πονανε αυτα. τα μικροφωνα τους επειδη απεχουν πολυ απο το στομα μας ειναι πολυ δυσκολο ο συνομιλητης σου να μην ακουει και την κινηση η τον αερα μαζι με την φωνη σου.

Φιλικα και μονο, αν θες noise cancelation της προκοπης χωρις να βαλεις νερο στο κρασι σου πηγαινε σε over ear καλυτερα οπως και για ποιο ποιοτικους drivers.

Αναλογικα λοιπον απ τα μικρα wireless μην περιμενεις θαυματα ουτε την ιδια αποδοση σε παρομοιες τιμες..

Στα 200 ευρω παντως βρισκεις τα sony wf 1000xm3 που ειναι πολυ καλο deal και ηχητικα ειναι καλυτερα πα τα airpods pro.

Ta airpods pro απευθυνονται αποκλειστηκα σε iphone - ipad users που προτιμουν την απροσκοπτη συνδεσιμοτητα πρωτα και μετα ολα τα αλλα.

Επεξ/σία από KAKADI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...