Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλους παρακαλώ πολύ ζητάω τα φώτα σας Πρόβλημα με μητρική ASUS Maximus formula μετά από αλλαγή πάστας NB και SB δεν αναγνωρίζει τα slot 1και 2 δουλεύουν 3και 4 ram DDR2 8500 2gb και οι τέσσερις όταν βάλω slot 1και 2 το pc δεν ανοίγει να δώσει σήμα στην οθόνη να πω ότι έχω δοκιμάσει και άλλο επεξεργαστή με τα ίδια αποτελέσματα έχω κάνει reinstall bios το τελευταίο και cmos clear και την μπαταρία αφαίρεσα να πω ότι λόγος που άλλαξα την πάστα είναι ότι ενώ λειτουργούσε κανονικά είχα overclocking όταν έκανα επανεκκίνηση για δικό μου λόγο περνώντας από το bios μου έγραψε ότι η θερμοκρασία στη NB είναι ανεβασμένη αλλά μετά το επανέφερα κανονικά χωρίς over clocking και λειτουργούσε κανονικά η πάστα που έβαλα είναι η Mx 4 arctic αυτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τσεκαρε πολυ καλα μηπως εχει ξεφυγει η παστα και εχει "μολυνει" επιφάνειες...καθαρισε και ξαναβαλε

'

Επεξ/σία από silvano2
Δημοσ.

Παρε φακο και κοιτα τα πιν απο το σοκετ του επεξεργαστη μήπως καποιο εχει στραβωσει και δεν παταει καλα.............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Anton31 είπε

να πω ότι λόγος που άλλαξα την πάστα είναι ότι ενώ λειτουργούσε κανονικά είχα overclocking όταν έκανα επανεκκίνηση για δικό μου λόγο περνώντας από το bios μου έγραψε ότι η θερμοκρασία στη NB είναι ανεβασμένη 

η πάστα που έβαλα είναι η Mx 4 arctic αυτά 

Έχω την ίδια ένδειξη σ' αυτή τη μητρική. Πιάνοντάς το Northbridge είναι χλιαρό. Στο BIOS αναφέρει 38-43°C, οπότε είναι σφάλμα της μητρικής.

Αν πατήσετε F1 δεν προχωρά κανονικά;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έβαλα την ίδια πάστα, αλλά σύμφωνα με τον κατασκευαστή αναφέρεται ότι δεν είναι αγώγιμη. Πιθανόν απλά να χάλασε η θύρα. Είναι σύνηθες φαινόμενο σε μητρικές της εποχής.

Spoiler

768751391_2020-05-11004449.jpg.1d5190f094ec041c62ff187d92d07fd2.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

είχα ίδιο θέμα σε μητρική Asus x99 deluxe 

αυτό που έκανα ήταν να καθαρίσω με ένα πινελακι τα σλοτ της μνήμης και να τα φυσηξω από κει μετά και μέχρι σήμερα τα βλέπει μια χαρά

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας αλλά όλα αυτά τα έχω κάνει δεν λέει να ξεκινήσει 😕😕😕

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anton31 είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας αλλά όλα αυτά τα έχω κάνει δεν λέει να ξεκινήσει 😕😕😕

Ούτε με F1;

Δημοσ.

Εάν βάλω τη Ράμ στα 1και 2 σλοτ δεν τη βλέπει καν αφού δεν κάνει μπιπ δεν υπάρχει ραμ αντίθετα λειτουργεί μόνο στα σλοτ 3 και 4 εάν βάλω αλλη ραμ στα 1και 2 σλοτ δεν τη βλέπει καν δεν ξεκινάει όσον αφορά τη nb είναι ok αφού η πάστα που είχε ήταν παλιά 12ετων λογικό  αυτα

Δημοσ.

13 λεπτά πριν, Anton31 είπε

Εάν βάλω τη Ράμ στα 1και 2 σλοτ δεν τη βλέπει καν αφού δεν κάνει μπιπ δεν υπάρχει ραμ αντίθετα λειτουργεί μόνο στα σλοτ 3 και 4 εάν βάλω αλλη ραμ στα 1και 2 σλοτ δεν τη βλέπει καν δεν ξεκινάει όσον αφορά τη nb είναι ok αφού η πάστα που είχε ήταν παλιά 12ετων λογικό  αυτα

Ωραία, δουλέψτε με 2, 3-4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...