napolek Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Τι ειδους router ειναι το speedport plus της cosmote?θα μπορουσα να του περάσω καποιο custom firmware?ειμαι complete noob σε αυτο το θεμα αλλα ειμαι διατεθιμενος και να ρισκάρω διοτι εχω backup ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 On 10/05/2020 at 02:36, napolek said: Τι ειδους router ειναι το speedport plus της cosmote?θα μπορουσα να του περάσω καποιο custom firmware?ειμαι complete noob σε αυτο το θεμα αλλα ειμαι διατεθιμενος και να ρισκάρω διοτι εχω backup ρουτερ. dual band wifi modem. router 35b. δεν νομιζω να βρεις custom firmware. και για ποιο λογο θες custom firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
napolek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα ελύσα αλλιως τα προβλήματα που ειχα.Δεν ξερω πως κλεινω την συζητηση αλλιως θα το ειχα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 hours ago, napolek said: Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα ελύσα αλλιως τα προβλήματα που ειχα.Δεν ξερω πως κλεινω την συζητηση αλλιως θα το ειχα κανει το κλεινω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις