Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 550E

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: LOL, PUBG, GTA 5, CS GO, CALL OF DUTY.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ 4Κ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? NOPE

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ 

Δημοσ.

Ram επέλεξα μονό kit στην περίπτωση που θες μέσα στον πρώτο χρόνο (με + 35 ευρώ) να πας σε 16gb RAM, όπου σε ορισμένα παιχνίδια βλέπεις διαφορά.

Τα +23 ευρώ είναι γιατί θεωρώ αμαρτία να πάμε τζάμπα σε R3 ή έστω R5 1600.

570.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, N1KOSSS είπε

Ram επέλεξα μονό kit στην περίπτωση που θες μέσα στον πρώτο χρόνο (με + 35 ευρώ) να πας σε 16gb RAM, όπου σε ορισμένα παιχνίδια βλέπεις διαφορά.

Τα +23 ευρώ είναι γιατί θεωρώ αμαρτία να πάμε τζάμπα σε R3 ή έστω R5 1600.

570.jpg

Οχι 1650 απλη ενω με ενα δεκαρικο πανω παει σε 1650 super κριμα ειναι. Με μερικες αλλαγες εγω προτεινω αυτο:

Screenshot_8.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο πάμε και ανεβαίνουμε.. πηγαμε στα 615, αλλά ναι κρίμα τα 8 GB RAM και η super από το μαγαζί που επέλεξα ήταν ακριβότερη. Με αυτήν την σύνθεσή σου ωστόσο για μια 2ετια δεν θα έχει θέμα σε τπτ.

EDIT Ωραίο psu... Είναι 80+ , όπως το corsair?

Επεξ/σία από N1KOSSS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απτο visionstudio ανεβασα και εγω

Ναι 80+ bronze ειναι και απο μια απτις πιο γνωστες κατασκευαστριες τροφοδοτικων.

Επεξ/σία από xristakos95
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Απτο visionstudio ανεβασα και εγω

Ναι 80+ bronze ειναι και απο μια απτις πιο γνωστες κατασκευαστριες τροφοδοτικων.

SEASONIC, CORSAIR, SUPERFLOWER TOP. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, N1KOSSS είπε

SEASONIC, CORSAIR, SUPERFLOWER TOP. 

Corsair αν δεν κανω λαθος δεν φτιαχνει δικα της απλα βαζει την σταμπα της. Αλλα γενικα εχει καλα μοντελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Corsair αν δεν κανω λαθος δεν φτιαχνει δικα της απλα βαζει την σταμπα της. Αλλα γενικα εχει καλα μοντελα.

Ναι κάπως έτσι.

ON TOPIC, ΜΗΝ πάρεις 4κ οθόνη για gpu 180 euro.

Επεξ/σία από N1KOSSS
Δημοσ.
18 ώρες πριν, N1KOSSS είπε

Ναι κάπως έτσι.

ON TOPIC, ΜΗΝ πάρεις 4κ οθόνη για gpu 180 euro.

Εχεις να προτείνεις  μια GPU φτηνη που να ειναι συμβατη με το PC που μου ειπες και να υποστηριζει 4Κ ?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. Με την 4κ θα έχεις με μία μεσαία κάρτα των 300 ευρώ πολύ χαμηλά fps σε high settings.  Χίλιες φορές να πας σε 2κ ανάλυση, θα δεις διαφορά από την 1080p και θα με θυμηθείς. Για 2κ θα την παλέψει η 1650 super αλλά η απόλυτη vfm κάρτα για να απολαύσεις 2κ χωρίς να δώσεις μια περιουσία είναι η https://www.skroutz.gr/s/21766448/Sapphire-Radeon-Pulse-RX-5600-XT-6GB-11296-01-20G.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...