Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έκανα προχθές format και clean install Windows 10 64 bit σε λάπτοπ (HP δε θυμάμαι ακριβές μοντέλο, APU A6, 4 GB RAM, Windows 8.1 ως τώρα) φίλου. Μετά την εγκατάσταση έχουν ξεκινήσει τα κολλήματα του touchpad και του πληκτρολογίου.

- Ο κέρσορας σε τακτική βάση σταματάει κατά την κίνηση στο touchpad για 1" και μετά συνεχίζει ως εκεί που θα έπρεπε να πάει εξαρχής. Το πρόβλημα υπάρχει και με ποντίκι USB.

- Το πληκτρολόγιο αντίστοιχα κατά την πληκτρολόγηση κολλάει για 1-2" και μετά εμφανίζει όλους τους χαρακτήρες που πατήθηκαν όσο ήταν κολλημένο.

Για την εγκατάσταση χρησιμοποίησα φλασάκι που έχω ειδικά γι' αυτό το σκοπό κι έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές χωρίς αντίστοιχο πρόβλημα. Στη διαχείριση εργασιών τα ποσοστά χρήση των CPU, RAM, HDD είναι σε λογικά επίπεδα. Μετά τη σχετική αναζήτηση, είναι πρόβλημα που έχει τύχει σε πολλούς αλλά δεν μου δούλεψε καμία λύση. Αλλαγή drivers, εγκατάσταση με εκτέλεση συμβατότητας για  Windows 8.1, εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων, κατάργηση άλλων συσκευών που σε άλλες περιπτώσεις προκαλούσαν το πρόβλημα, αλλαγή της ταχύτητας κατάδειξης στις ρυθμίσεις, αλλαγές στο BIOS (δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο μενού, τα πολύ βασικά), φόρτωση των defaults... Άκρη δεν βγαίνει, οπότε αύριο θα του κάνω καινούρια εγκατάσταση (φτιάχνω το φλασάκι εξαρχής με το media creation tool) κι, αν συνεχιστεί, αναβάθμιση του BIOS, αν υπάρχει.

Οποιαδήποτε άλλη ιδέα ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από apostolispd
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν το έχω κοιτάξει και δεν το έχω κιόλας. Αύριο πριν το περιλάβω θα του ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ.

Παρεμπιπτόντως, στο safe mode δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.

Όπως και στο resource monitor, μπορείς να πάρεις αρκετές πληροφορίες για το τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.

Start > All Apps > Windows Administrative Tools > Resource Monitor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...