skepasti21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Φίλοι μου ήρθα να κλάψα στον ώμο σας, τι μου ήρθε να κάνω εκκαθάριση ΟΛΩΝ στον CHROME στον υπολογιστή και πάτησα το κουμπί σαν τον ΚΙΜ χωρίς να έχω κάνει Log out πρώτα. Δοκίμασα την λύση με την επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση του φακέλου user data του chrome αλλά δεν υπάρχει κάτι για να επαναφέρει, μέχρι και το shadow explorer δοκίμασα άλλα στην αντιγραφή του φακέλου βγάζει σφάλματα. Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα ? Κλαίω όλη μέρα.... Να πάω να φουντάρω?
ritchie77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, skepasti21 είπε Να πάω να φουντάρω? Ναι γιατί όχι? 2
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, skepasti21 είπε Φίλοι μου ήρθα να κλάψα στον ώμο σας, τι μου ήρθε να κάνω εκκαθάριση ΟΛΩΝ στον CHROME στον υπολογιστή και πάτησα το κουμπί σαν τον ΚΙΜ χωρίς να έχω κάνει Log out πρώτα. Δοκίμασα την λύση με την επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση του φακέλου user data του chrome αλλά δεν υπάρχει κάτι για να επαναφέρει, μέχρι και το shadow explorer δοκίμασα άλλα στην αντιγραφή του φακέλου βγάζει σφάλματα. Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα ? Κλαίω όλη μέρα.... Να πάω να φουντάρω? Aυτά τα αυθόρμητα έχουν και τους κινδύνους τους. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Με το sync ON τα έσβησε δηλαδή όλα από παντού όχι μόνο από το τοπικό υπολογιστή ; Εγώ ακόμα ψάχνω πως να ανοίγω 30 tabs όπως παλιά χωρίς να βγαίνω εκτός οθόνης ....
skepasti21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 To εννοείς μπρο,Ανάκτηση των windows? 16 ώρες πριν, velociraptoras είπε δοκιμασες ανακτηση?
velociraptoras Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) με καποιο τρόπο να κανεις ανακτηση περιεχομένου. μεσω του μαιλ σου πχ ή μεσω αλλης συσκευής υπάρχει κατι σημαντικό που έχασες? αλλα νομιζω γινεται και με ανακτηση δισκου, δες λιγο εδω https://acethinker.com/disk-recovery/recover-chrome-history.html και https://el.ios-data-recovery.com/browser-history-recovery/ Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από velociraptoras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα