Προς το περιεχόμενο

Mperdema me 5.1 ixeia

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα, αγόρασα ηχεία τα Chronos 5.1.

Εχω στον υπολογιστή και ένα TV tuner. Το TV tuner το έχω ενωμένο με το LineIn της καρτας ήχου (της motherboard κάρτα έχω). Οταν έκανα της ρυθμίσεις στα ηχεία για να τα ενώσω η LineIn χρησιμοποιείτε για να ενώσω το subwoofer και κάθε φορά που θέλω να δώ (και να ακούσω) τηλεόραση πρεπει να ξεσυνδέω τα καλώδια απο πίσω. Πράγμα προφανώς σπαστικό; Τι μπορώ να κάνω; Αν πάρω μια απλή SOundBlaster 5.1 έχει αρκετές εξοδους ωστε να τα έχω όλα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η soundblaster δίνει 5 εξόδους σύνολο αντι για 3 που ίνουν οι onboard επομένως δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάντως αυτή τη στιγμή ίσως να αξίζει μια audigy1 αντί της soundblaster live.

Μια ιδέα ρίχνω μήπως μπορέσεις να κρατήσεις την onboard. Υπάρχουν κατι ανταπτοράκια μικρα σε καταστήματα ηλεκτρολογικά θα τα βρεις που έχουν δύο εισόδους για θυληκά και μια έξοδο σε αρσενικό καρφί. Αν θες κάνε μια δοκιμή 50 λεπτά έχουν αυτά.

Υ.Γ: Τα ηχειάκια είναι καλά σε απόδοση? Ποια είναι η εντύπωση που σου έδωσαν?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την (άμεση) απάντηση σου. Θα τα ψάξω αυτά τα ανταπτοράκια (αν και συνήθως δεν καταλήγουν καλα). Audigy1? Για πές κανενα μοντέλο, δεν έχω ασχοληθεί ποτε φανατικά με κάρτες ήχου και δεν ξερω. Ψαχνω κάτι οικονομικο καμια 35αρια €uro.

Τα ηχεία τα έχω 2-3 μέρες και μπορώ να πώ οτι έχουν πάρα πολύ καλη απόδοση, τώρα βέβαια δεν ασχολούμε τίποτα επαγγελματικά προγράμματα, ξέρεις DVD, παιχνίδια και τραγούδια.

Δημοσ.

Απλώς ξέρω ότι η soundblaster live έχει κάποια προβλήματα με drivers κτλ. και έχει πέσει η τιμή της γύρω στα 20 ευρώ. Εγώ θα πρότεινα αυτή: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=28&Nav_Section_Id=28&Catalog_Id=1&Product_Id=158476&Merchant_Id=1&sts_cid=3

που είναι πολύ καλύτερη ή μια terattec : http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=296358

Αν δεν κάνω λάθος στα παιχνίδια υπερέχει η πρώτη, σε ταινίες κτλ η δεύτερη.

Τα ηχειάκια για αυτό τα θέλω και εγώ και επειδή τα είδα σε καλή τιμή μάλλον θα τα τιμήσω

Δημοσ.

loipon paidia problima. Pira telika tin live 5.1 (dystyxos den akousa ton filo ata1983) ki exo problima sto oti ta ixeia 5.1 pou exo den paizoun. Paizei mono to kentriko. Ti ston koraka na kano gamoto? Katebasa kai drivers tis creative kai kxproject kai tipota gmt. Mipos telika an ebriska kapou na tin poulousa? PLS an mporei kanenas na boithisei... ego oxi de tha tou po.

Euxaristo poly

Δημοσ.

Isws eprepe na pareis toulaxiston thn CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY ES pou sou proteine o ata1983, syxna pykna sta posts gia th live olo problhmata anaferontai. Ostoso, tetoiou eidous problhma den exw ksanakousei...

Δημοσ.

Ναι εχει κάποια προβλήματα η live αλλά όχι και τόσο τραγικά :)

Φίλε μου αν έχεις διαβάσει το manual και είσαι σίγουρος ότι είναι όλα συνδεδεμένα σωστά και ότι έχεις τις σωστές ρυθμίσεις και στα προγράμματα τότε γύρισε τη να στην αλλάξουν. Μάλλον ελατωματικό κομμάτι είναι. Πάντως επιμένω αν μπορείς να στην αλλάξουν για Audigy ES παρε την έχει μεγάλη διαφορά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...