markos9 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλησπέρα στην παρέα! Στης 22 του μηνά λίγη το συμβόλαιο που έχω με βονταφον, και όντως πραγματικά απογοητευμενος θέλω να πάω σε νοβα. Μιας και στο διπλανό διαμέρισμα που έχει ο φίλος μου είναι μια χαρά. Ε και γενικότερα στην οικοδομή οι περισσότεροι έχουν νοβα και είναι μια χαρά. Αυτό που θέλω, είναι να μου πείτε πως μπορώ να πετύχω το καλύτερο πακέτο στην τιμή. Δλδ 50 vdsl, σταθερά απεριόριστα και κινητά με 24 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
markos9 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 38 λεπτά πριν, zernex201 είπε Η nova δεν ανήκει στη Vodafone ? οχι ουτε καν.
GiwrgosP- Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Τι σε απογοητευσε δηλαδη και στον φιλο σου ειναι ενταξει; Ρωταω γιατι δε νομιζω να σε καλυψει η νοβα εκει που δε σε καλυπτει η vodafone..
markos9 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Τι σε απογοητευσε δηλαδη και στον φιλο σου ειναι ενταξει; Ρωταω γιατι δε νομιζω να σε καλυψει η νοβα εκει που δε σε καλυπτει η vodafone.. Είπαμε 50 και είχα 30 με 40 κι όταν έλεγα για μειώσει δεν έβγαζα άκρη... ερχόταν ο τεχνικός κι έλεγε όλα καλά είναι... δεν υπάρχει πρόβλημα. μέχρι που μου είπαν ότι φταίει το πσ το λαπτοπ το κινητό κτλπ.... δεν είχα ίντερνετ για κάνα δυο μέρες. Είναι πάρα πολλά φίλε μου. Τώρα για κοσμοτε είχα και είναι πολλά τα λεφτά. Εκει ηταν όλα οκ.
GiwrgosP- Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, markos9 είπε Είπαμε 50 και είχα 30 με 40 κι όταν έλεγα για μειώσει δεν έβγαζα άκρη... ερχόταν ο τεχνικός κι έλεγε όλα καλά είναι... δεν υπάρχει πρόβλημα. μέχρι που μου είπαν ότι φταίει το πσ το λαπτοπ το κινητό κτλπ.... δεν είχα ίντερνετ για κάνα δυο μέρες. Είναι πάρα πολλά φίλε μου. Τώρα για κοσμοτε είχα και είναι πολλά τα λεφτά. Εκει ηταν όλα οκ. Αν μετρουσες με speedtest μεσω wifi τα mbps τοτε πιθανοτατα ο τεχνικος ειχε δικιο.. Ποσο κλειδωνει το ρουτερ; Τωρα αυτο με το ιντερνετ για κανα 2 μερες, ενταξει, βλαβες συμβαινουν γενικα.. Αν ηταν μια φορα δε νομιζω οτι ειναι λογος να φυγεις. Εγω γενικα την ψιλοφοβαμαι τη νοβα απο αυτα που εχω διαβασει.. Γενικα μιλωντας απο vodafone σε cosmote θα πηγαινα, απο vodafone σε nova οχι. Φυσικα η επιλογη ειναι δική σου, κουβεντα κανουμε εδω
malias4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Φιλε μου οποια εταιρεια κ να διαλεξεις προσεχε μονο να πας μολις τελειωσει το συμβολαιο σου. Μην το καθυστερησεις. Ημουνα κ εγω βοντα κ εληγε το συμβαιο κ για να μην φαω καμμια ταπα τους ειχα παρει τηλεφωνο να ρωτησω αν ληξει το συμβολαιο τι γινετε. Μου ειπε το παλικαρι στο τηλεφωνο οτι και να ληξει παραμενει αοριστου χρονου κ θα πληρωνω τα ιδια 18€ δηλαδη που εδινα. Περναει ο μηνας κ ερχεται ο λογαριασμος 60€ !!! Δεν εβγαλα ακρη με αλλεπαληλα τηλεφωνα γιατι λεει αν ληξει το συμβολαιο παει αυτοματα στην τιμη οχι προσφορας η site αλλα την κανονικη! Εκανα κατευθειαν διακοπη κ πηγα Οτε. Μονο κ μονο για την κοροιδια 😡 Μεχρι τωρα με οτε δεν εχω κανενα παραπονο , πιανω το μεγιστο της γραμμης vdsl κ ελπιζω να συνεχισει ετσι ακομα κ αν ειναι λιγο πιο ακριβως απο νοβα wind κτλ
GiwrgosP- Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, malias4 είπε Φιλε μου οποια εταιρεια κ να διαλεξεις προσεχε μονο να πας μολις τελειωσει το συμβολαιο σου. Μην το καθυστερησεις. Ημουνα κ εγω βοντα κ εληγε το συμβαιο κ για να μην φαω καμμια ταπα τους ειχα παρει τηλεφωνο να ρωτησω αν ληξει το συμβολαιο τι γινετε. Μου ειπε το παλικαρι στο τηλεφωνο οτι και να ληξει παραμενει αοριστου χρονου κ θα πληρωνω τα ιδια 18€ δηλαδη που εδινα. Περναει ο μηνας κ ερχεται ο λογαριασμος 60€ !!! Δεν εβγαλα ακρη με αλλεπαληλα τηλεφωνα γιατι λεει αν ληξει το συμβολαιο παει αυτοματα στην τιμη οχι προσφορας η site αλλα την κανονικη! Εκανα κατευθειαν διακοπη κ πηγα Οτε. Μονο κ μονο για την κοροιδια 😡 Μεχρι τωρα με οτε δεν εχω κανενα παραπονο , πιανω το μεγιστο της γραμμης vdsl κ ελπιζω να συνεχισει ετσι ακομα κ αν ειναι λιγο πιο ακριβως απο νοβα wind κτλ Ειχα κι εγω κατι αντιστοιχο, μονο που σε εμενα κρατησε ενα 6μηνο η "καλη" τιμη εκτος συμβολαιου.. Ξαφνικα ομως αποφασισαν κι εμενα να με παρουν για νεο συμβολαιο, και αφου αρνηθηκα την προσφορα τους με ανεβασαν στην υψηλη τιμη του πακετου. Νομιζω θεωρητικα εχουν δικαιωμα να ανεβασουν την τιμη οταν βγεις απο το συμβολαιο, αλλα μπορεις εσυ να ανανεωσεις το συμβολαιο σου οταν δεις το υψηλο παγιο και να σου χρεωσουν το χαμηλο (οπως και εκανα κι εγω δηλαδη τελικα). 1
malias4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε Ειχα κι εγω κατι αντιστοιχο, μονο που σε εμενα κρατησε ενα 6μηνο η "καλη" τιμη εκτος συμβολαιου.. Ξαφνικα ομως αποφασισαν κι εμενα να με παρουν για νεο συμβολαιο, και αφου αρνηθηκα την προσφορα τους με ανεβασαν στην υψηλη τιμη του πακετου. Νομιζω θεωρητικα εχουν δικαιωμα να ανεβασουν την τιμη οταν βγεις απο το συμβολαιο, αλλα μπορεις εσυ να ανανεωσεις το συμβολαιο σου οταν δεις το υψηλο παγιο και να σου χρεωσουν το χαμηλο (οπως και εκανα κι εγω δηλαδη τελικα). Ναι εχουν το δικαιωμα να να αυξησουν την τιμη αλλα οχι κ να μου λενε ψεμματα ατο τηλεφωνο. Επιτηδες τους πηρα για να δω αν οντως αλλαξει σε ακριβοτερη τιμη κ μου ειπαν οχι κ τελικα την "εφαγα" 😅 μου πρωτειναν να ανανεωσω κ να γινει πιστωση αλλα με το ζορι δεν ηθελα. Κ ετσι πηγα οτε
markos9 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε Αν μετρουσες με speedtest μεσω wifi τα mbps τοτε πιθανοτατα ο τεχνικος ειχε δικιο.. Ποσο κλειδωνει το ρουτερ; Τωρα αυτο με το ιντερνετ για κανα 2 μερες, ενταξει, βλαβες συμβαινουν γενικα.. Αν ηταν μια φορα δε νομιζω οτι ειναι λογος να φυγεις. Εγω γενικα την ψιλοφοβαμαι τη νοβα απο αυτα που εχω διαβασει.. Γενικα μιλωντας απο vodafone σε cosmote θα πηγαινα, απο vodafone σε nova οχι. Φυσικα η επιλογη ειναι δική σου, κουβεντα κανουμε εδω Ολα σωστα τα εκανα απλα εμπλαιξα.... ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα φιλε μου. Για κοσμοτε ειχα και ειναι πολλα αυτα που ζητα. Νονα θελω να παω γιατι βλεπω ολοι εδω ειναι οκ Απλα το θελω αντε στα 25 με 50αρα και απεριόριστα στα. και κινητά. 14 ώρες πριν, malias4 είπε Φιλε μου οποια εταιρεια κ να διαλεξεις προσεχε μονο να πας μολις τελειωσει το συμβολαιο σου. Μην το καθυστερησεις. Ημουνα κ εγω βοντα κ εληγε το συμβαιο κ για να μην φαω καμμια ταπα τους ειχα παρει τηλεφωνο να ρωτησω αν ληξει το συμβολαιο τι γινετε. Μου ειπε το παλικαρι στο τηλεφωνο οτι και να ληξει παραμενει αοριστου χρονου κ θα πληρωνω τα ιδια 18€ δηλαδη που εδινα. Περναει ο μηνας κ ερχεται ο λογαριασμος 60€ !!! Δεν εβγαλα ακρη με αλλεπαληλα τηλεφωνα γιατι λεει αν ληξει το συμβολαιο παει αυτοματα στην τιμη οχι προσφορας η site αλλα την κανονικη! Εκανα κατευθειαν διακοπη κ πηγα Οτε. Μονο κ μονο για την κοροιδια 😡 Μεχρι τωρα με οτε δεν εχω κανενα παραπονο , πιανω το μεγιστο της γραμμης vdsl κ ελπιζω να συνεχισει ετσι ακομα κ αν ειναι λιγο πιο ακριβως απο νοβα wind κτλ Εννοείται αυτο φιλε μου! Τωρα 22 που ξεμπερδεύω θελω οταν το ημερολόγιο γραψει 23 να ειμαι αλλου Νονα κιόλας Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από markos9 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μην κανεις το λαθος και πας στον οτε , θα το μετανιώσεις πολύ πικρά.. :( Πάνε οπουδήποτε αλλού.
markos9 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 19 ώρες πριν, zernex201 είπε Μην κανεις το λαθος και πας στον οτε , θα το μετανιώσεις πολύ πικρά.. Πάνε οπουδήποτε αλλού. Νονα θελω αλλα θελω να πετυχω και την τιμη των 25 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα