Jpetropoulos76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 παιδια καλησπερα. δεν ξερω πως να περασω ΟΛΕΣ τις φωτο στο pc (εχω ενα λαπτοπ dell) απο το iphone 6s μου . καθε φορα που το συνδεω αναγνωριζει ελαχιστες φωτο απο τις συνολικες που υπαρχουν με αποτελεσμα να εχουν μεινει μεσα στο κινητο πανω απο 1000+ φωτο οι οποιες δεν φαινονται πουθενα αν συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη για να τις περασω . παρακαλω βοηθηστε με γιατι 2 χρονια τωρα δεν εχω βγαλει ακρη . μεχρι και το itunes ειχα κατεβασει αλλα δεν ηξερα τι επρεπε να κανω
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Πόσα GB είναι οι φωτογραφίες σου; Έχεις γρήγορο Internet? Όταν το συνδέεις με το Dell, με ποιο τρόπο τις κάνεις Import? 1
Jpetropoulos76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Έχω καλό Ίντερνετ πιστεύω ναι . Οι φωτό είναι 4,28 GB όταν το συνδέω πάω στον υπολογιστή μου , επιλέγω τη συσκευή και μου δείχνει καποιους φακέλους με μερικές φωτό . Και έτσι κάνω αποκοπή
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μια ακραία λύση είναι να τις ανεβάσεις σε κάποιο cloud και μετά να τις κατεβάσεις από το laptop.
Jpetropoulos76 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Πως να ανέβουν από το κινητό ; Δεν θα πρέπει να κάνω συνδρομή στο cloud και επίσης στο τέλος δεν θα υπάρχουν σαν αρχείο οι φωτό εκεί μέσα ;
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Jpetropoulos76 said: Πως να ανέβουν από το κινητό ; Δεν θα πρέπει να κάνω συνδρομή στο cloud και επίσης στο τέλος δεν θα υπάρχουν σαν αρχείο οι φωτό εκεί μέσα ; Τα 5GB στο iCloud είναι δωρεάν. Μετά τις κατεβάζεις σε Desktop απ’ το iCloud.com και αν θέλεις τις σβήνεις μετά. Μπορείς επίσης να δίνεις 1€/μήνα και να έχεις 50GB. Διάβασε λίγο πώς λειτουργεί το iCloud, μπορεί να σε βολεύει. 50GB δωρέαν επίσης, θα έχεις αν κάνεις ένα λογαριασμό στο mega.nz. Υπάρχει εφαρμογή για το Mega, που ανεβάζει αυτόματα τις φωτό στο Mega cloud. Τέλος, υπάρχει και το google, που με κάποιους μικρο-περιορισμούς, έχεις unlimited storage. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από CheOnWeb 1
lamargos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ουσιαστικά προσπαθείς μέσω του Windows Explorer των Windows (δε νομίζω ότι είναι και ο καλύτερος τρόπος λόγω της φιλοσοφίας της Apple). Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Δοκίμασε ανοίγοντας την εφαρμογή Φωτογραφιών των Windows. Συγκεκριμένα: On your PC, select the Start button and then select Photos to open the Photos app. Select Import > From a USB device, then follow the instructions. You can pick the items you want to import and select where to save them. Allow a few moments for detection and transfer. Make sure the photos you want to import are actually on the device rather than in the cloud Εννοείται ότι καλό είναι να έχεις ακόμα εγκατεστημένο το iTunes (δοκίμασε μέσω του Store των Windows). Δες και εδώ αναλυτικά όλους τους πιθανούς τρόπους. Σημαντικό είναι να έχεις ξεκλειδώσει το iPhone και να έχεις χαρακτηρίσει αξιόπιστο τον υπολογιστή σου στο σχετικό μήνυμα, που βγάζει. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από lamargos
nurse Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εάν υπάρχει πρόβλημα πάντως όπως και σε εμένα η λύση είναι η παρακάτω: Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από nurse
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Μια ακραία λύση είναι να τις ανεβάσεις σε κάποιο cloud και μετά να τις κατεβάσεις από το laptop. παιζει να ειναι και η καλυτερη...
Jpetropoulos76 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, nurse είπε Εάν υπάρχει πρόβλημα πάντως όπως και σε εμένα η λύση είναι η παρακάτω: εγω το προσπαθβ τοση ωρα σε iphone 6s αλλα παλι 10 αρχεια μου βγαζει μονο απο τα 2,000 περιπου. επισης το iphone μου δεν εχει επιλογη επανακινησης οποτε απλα το απενεργοποιησα και μολις το ξαναανοιξα δεν ειχε αποθηκευτει η επιλογη !
bahamut_zero Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Εδω εισαι φιλε http://cmd-z.gr/2018/02/15/companion-app-for-transfering-photos-from-ios-to-windows-10-pc/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα