Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ένας μου πουλάει σε άψογη κατάσταση το συγκεκριμένο laptop αξίζει για 220€ το θέλω για imovie και κανένα Filmora, YouTube και γράφω σε blogger και κανένα Photoshop. Αξίζει; ή θα κολλάει; πάρα πολύ; έχει SSD 120GB

Screenshot_20200509-164235_Facebook.jpg

Επεξ/σία από Gamers_st
Δημοσ.

το filmora software για editing video δνε είναι; Γενικά δεν νομίζω να το αντέξει υπολογιστής του 2009 άσχετα με την 8αρα ραμ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

το filmora software για editing video δνε είναι; Γενικά δεν νομίζω να το αντέξει υπολογιστής του 2009 άσχετα με την 8αρα ραμ. 

Σε ευχαριστώ! Δεν γνωρίζω πράγματα γιαυτό παρακάτω δες λίγο https://filmora.wondershare.com/mac-tech-spec.html

Επεξ/σία από Gamers_st
Δημοσ.

τυπικά το τρέχει, πρακτικά δεν ξέρω πως θα πηγαίνει. θα δουλεύει άνετα; Πιστεύω θα πιέζεται αρκετά ειδικά αν πρόκειται για HD video 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

τυπικά το τρέχει, πρακτικά δεν ξέρω πως θα πηγαίνει. θα δουλεύει άνετα; Πιστεύω θα πιέζεται αρκετά ειδικά αν πρόκειται για HD video 

Για Photoshop; ή ούτε; 😂 

Επεξ/σία από Gamers_st
Δημοσ.

δεν χρησιμοποιώ κανένα απο τα δυο προγράμματα, θυμάμαι όμως οτι ο παλιός μου macbook pro του 2010 ήταν 15άρης (άρα συνήθως έχουν καλύτερο επεξεργαστή και διπλη καρτα γραφικών σε σχέση με τα 13αρια), με αναβαθμισμένη  ram στα 8gb και βογγαγε λες και τρεχει μαραθώνιο σε μετρια προγραμματα.. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, marmagia είπε

δεν χρησιμοποιώ κανένα απο τα δυο προγράμματα, θυμάμαι όμως οτι ο παλιός μου macbook pro του 2010 ήταν 15άρης (άρα συνήθως έχουν καλύτερο επεξεργαστή και διπλη καρτα γραφικών σε σχέση με τα 13αρια), με αναβαθμισμένη  ram στα 8gb και βογγαγε λες και τρεχει μαραθώνιο σε μετρια προγραμματα.. 

Και όμως πλέον μπορεί τα 13αρια να πηγαίνουν καλύτερα από 15αρια λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης της οθόνης που έχουν να υποστηρίξουν τα 15αρια. ΓΙα παράδειγμα θυμάμαι είχε περάσει από τα χέρια μου αρκετά πρόσφατα ένα 15αρι του 2010 και ένα 13αρι Macbook 2010 και το MacBook ηταν αισθητα πιο γρηγορο απο το 15αρι και ζεσταινοταν πολυ λιγοτερο κιολας!

48 λεπτά πριν, Gamers_st είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ένας μου πουλάει σε άψογη κατάσταση το συγκεκριμένο laptop αξίζει για 220€ το θέλω για imovie και κανένα Filmora, YouTube και γράφω σε blogger και κανένα Photoshop. Αξίζει; ή θα κολλάει; πάρα πολύ; έχει SSD 120GB

Screenshot_20200509-164235_Facebook.jpg

Πιστεύω τόσα χρήματα δεν αξίζει αν καταφέρεις να το πάρεις λίγο λιγότερα και αν είναι σε όντως άριστη κατάσταση τότε αρχίζει και αξίζει η συσκευή γιατί για Youtube & iMovie θα ειναι πιστευω καλη η εμπειρια ειδικα του optimisation της Apple σε εφαρμογες οπως το iMovie. Δυστηχως για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το laptop είναι του 2009 δεν έχει πια υποστήριξη από την ίδια την Apple και με core 2 duo δεν γίνεται πλέον δουλειά. Δεν είναι αμαξι το λαπτοπ για να πεις ότι θα το φτιάξεις και θα πάει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paolo.catti είπε

Και όμως πλέον μπορεί τα 13αρια να πηγαίνουν καλύτερα από 15αρια λόγω της μεγαλύτερης ανάλυσης της οθόνης που έχουν να υποστηρίξουν τα 15αρια. ΓΙα παράδειγμα θυμάμαι είχε περάσει από τα χέρια μου αρκετά πρόσφατα ένα 15αρι του 2010 και ένα 13αρι Macbook 2010 και το MacBook ηταν αισθητα πιο γρηγορο απο το 15αρι και ζεσταινοταν πολυ λιγοτερο κιολας!

Πιστεύω τόσα χρήματα δεν αξίζει αν καταφέρεις να το πάρεις λίγο λιγότερα και αν είναι σε όντως άριστη κατάσταση τότε αρχίζει και αξίζει η συσκευή γιατί για Youtube & iMovie θα ειναι πιστευω καλη η εμπειρια ειδικα του optimisation της Apple σε εφαρμογες οπως το iMovie. Δυστηχως για τα υπολοιπα δεν γνωριζω.

1 ώρα πριν, atheatos είπε

Παιδιά το laptop είναι του 2009 δεν έχει πια υποστήριξη από την ίδια την Apple και με core 2 duo δεν γίνεται πλέον δουλειά. Δεν είναι αμαξι το λαπτοπ για να πεις ότι θα το φτιάξεις και θα πάει. 

Σας ευχαριστώ! Οπότε λίγο δύσκολο να κάνω δουλειά; θα πάρω κανένα Windows Laptop; έχει με i5 κτλ κάποια που είδα, αλλά θέλω Macbook.. Χαχαχ 

Δημοσ.

Έχω το αντίστοιχο laptop του 2008. Γενικά πέραν των επιδόσεων, που ισχύουν ό,τι σου έχουν γράψει παραπάνω, δεν μπορείς να εμπιστευθείς και ένα μηχάνημα δεκαετίας από άποψη αξιοπιστίας. Κάποια στιγμή θα σου μείνει στα χέρια, έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια... κυκλώματα είναι αυτά και φθείρονται. Εμένα μου έμεινε κάποια στιγμή, από κάρτα γραφικών. Τώρα δε δουλεύει το μικρόφωνο ξαφνικά. Μπορεί να σου συμβεί αύριο, μπορεί και σε 5 χρόνια. Πέρα από την τιμη αγοράς πρέπει να σκεφθείς και ένα πρόσθετο κόστος για καθάρισμα, αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας, ενδεχομένως η μπαταρία θα θέλει αλλαγή. Εγώ και στο δικό μου βλέπω σιγά σιγά να βγάζει προβληματάκια... λογικό είναι, γεράματα είναι αυτά. Οπότε, σίγουρα λιγότερα από 200 ευρώ. Και πάλι υπάρχει ο κίνδυνος να σου μείνει στα χέρια κάποια στιγμή, τα έχει φάει τα ψωμιά του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...