tomy_1471 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Γεια σε όλους! Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε! Πως μπορώ να αναζητήσω μια λέξη σε πολλα αρχεια EXCEL που περιέχονται σε ενα φακελο;
archer100 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Πηγαινε στο φακελο με τα αρχεια πατα Ctrl+F και γραψε τη λεξη που θελεις
archer100 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, tomy_1471 είπε Το προσπάθησα αυτο αλλα δε βρίσκει τπτ 😔 Προσπάθησε με τη λέξη να ταιριάζει ακριβώς. Ούτε επιπλέον γράμματα-σύμβολα, ούτε μικρά-μεγάλα, κλπ Δες εδώ για κάποιες ιδέες https://superuser.com/questions/313187/search-text-in-multiple-excel-files
masteripper Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Για αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς κάποια εφαρμογή(π.χ Access) που θα αναλάβει να ανοίξει τα Excel αρχεία και να βρει την λέξη/λέξεις... Απ'ότι βλέπω απο το post του Archer στην ερώτηση στο superuser υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν αυτη την δουλειά αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει
tomy_1471 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Παιδιά βρήκα το iceteareplacer και μου κανει δουλειά! Ευχαριστώ πολυ ολους!
kaliakman Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι βρήκες λύση αλλά μπορεί να το δει και κανένας άλλος. Τα αρχεία excel ουσιαστικά είναι κείμενο. Με ένα απλό grep θα ήσουν πάνω από ικανοποιημένος θεωρώ αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Είχα στο μυαλό μου csv/tsv αρχεία! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από kaliakman
pmav99 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δεν νομίζω ότι το σκέτο grep δουλεύει. Το παλιό format (*.xls) είναι binary. Το *.xlsx είναι ένα zip από xmls. Θέλει να το κάνεις unzip/decompress πρώτα 1
MitsarasAth Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 πότε θα έρθει η αγία ώρα που πλέον θα καταργηθεί το excel?? 🤣
masteripper Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, MitsarasAth είπε πότε θα έρθει η αγία ώρα που πλέον θα καταργηθεί το excel?? 🤣 Πιο πιθανό να αποχαιρετήσουμε εμείς αυτό τον ματαιο κόσμο παρά να καταργηθεί το Excel. Αυτή την στιγμή ΟΛΗ η οικονομία του πλανήτη στηρίζεται στο Excel, από τα φραγκοδιφραγκα που έχει το πιτσιρίκι στον κουμπαρά του μέχρι τα μεγαλύτερα funds
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα