Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή και επικόλληση, ενώ επίσης όταν πατάω το πλήκτρο shift με πηγαίνει διαρκώς πίσω σε αναδυόμενα παράθυρα. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να ανακτήσω αυτές τις λειτουργίες; Έχω ψαχτεί όσο δεν πάει αλλά δεν βρήκα κάτι και δεν ρυθμίζεται μέσω των Windows..

Επεξ/σία από Dream_Killer
Δημοσ.

Εννοεις οτι δεν μπορεις να κανεις αντιγαφη - επικολληση με ctrl+c/ctrl+v? Για το αλλο που ρωτας, καποιο απο τα alt, shift, ctrl, backspace ή ακομα και καποιο απο τα βελακια του πληκτρολογιου σου ειναι κολλημενο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, jim_p είπε

Εννοεις οτι δεν μπορεις να κανεις αντιγαφη - επικολληση με ctrl+c/ctrl+v? Για το αλλο που ρωτας, καποιο απο τα alt, shift, ctrl, backspace ή ακομα και καποιο απο τα βελακια του πληκτρολογιου σου ειναι κολλημενο.

Ναι αυτό εννοώ δεν μπορώ να κάνω ούτε  ctrl+c ούτε ctrl+v. Ξέρεις που μπορεί να οφείλεται;

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jim_p είπε

Δες αυτο που λεω γιατι σιγουρα καποιο πληκτρο σου εχει κολλησει.

Δεν ξέρω τι να πω. Μπορεί όντως κάποιο πλήκτρο να έχει κολλήσει. Πως το διορθώνω και πώς το τσεκάρω; Υπάρχει πρόγραμμα που το κάνει αυτό; Αλλιώς το πληκτρολόγιο μου πάει για απόσυρση...

Δημοσ.

Γιατί δεν μας λες πρώτα τι λειτουργικό έχεις και αν μιλάς για laptop ή desktop; Αν είναι για το 2ο, έχεις δοκιμάσεις άλλο πληκτρολόγιο ή έστω το πληκτρολόγιο οθόνης, ακόμα και σε λάπτοπ;

Επίσης, το ctrl+c/ctrl+v δεν δουλεύει πουθενά ή μόνο στο office; Με δεξί κλικ δουλεύει η αντιγραφή-επικόλληση;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2020 στις 12:48 ΠΜ, micos000 είπε

Γιατί δεν μας λες πρώτα τι λειτουργικό έχεις και αν μιλάς για laptop ή desktop; Αν είναι για το 2ο, έχεις δοκιμάσεις άλλο πληκτρολόγιο ή έστω το πληκτρολόγιο οθόνης, ακόμα και σε λάπτοπ;

Επίσης, το ctrl+c/ctrl+v δεν δουλεύει πουθενά ή μόνο στο office; Με δεξί κλικ δουλεύει η αντιγραφή-επικόλληση;

Παντού μου το κάνει και δεν ξέρω τι φταίει τελικά. Έχεις ιδέα που μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα;

Επίσης μιλάμε για desktop και το θέλω πιο πολύ για Office, όποιος ξέρει τι παίζει ας με βοηθήσει.....

Μου βγάζει επίσης κάτι και για αιωρούμενα κουμπιά και δεν ξέρω τι να ρυθμίσω ακριβώς....

Επεξ/σία από Dream_Killer
Δημοσ.

Σόρυ που δεν απάντησα πιο νωρίς αλλά κάπου μου ξέφυγε η απάντηση σου. Λοιπόν, δεν ξέρω αν βρήκες άκρη, αλλά καλά είναι να δοκιμάσεις ένα άλλο πληκτρολόγιο. Πάρε ένα φθηνό π.χ. από jumpo και δες αν στο κάνει και εκεί γιατί πιστεύω ότι το πληκτρολόγιο σου έχει μπλοκάρει κάποια πλήκτρα..

• Λύση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 17/5/2020 στις 2:21 ΠΜ, micos000 είπε

Σόρυ που δεν απάντησα πιο νωρίς αλλά κάπου μου ξέφυγε η απάντηση σου. Λοιπόν, δεν ξέρω αν βρήκες άκρη, αλλά καλά είναι να δοκιμάσεις ένα άλλο πληκτρολόγιο. Πάρε ένα φθηνό π.χ. από jumpo και δες αν στο κάνει και εκεί γιατί πιστεύω ότι το πληκτρολόγιο σου έχει μπλοκάρει κάποια πλήκτρα..

Δεν πειράζει. Δυστυχώς το πληκτρολόγιο μου ήταν χαλασμένο και αναγκάστηκα και πήρα άλλο. Σε ευχαριστώ πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...