Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή και επικόλληση, ενώ επίσης όταν πατάω το πλήκτρο shift με πηγαίνει διαρκώς πίσω σε αναδυόμενα παράθυρα. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να ανακτήσω αυτές τις λειτουργίες; Έχω ψαχτεί όσο δεν πάει αλλά δεν βρήκα κάτι και δεν ρυθμίζεται μέσω των Windows.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Dream_Killer
jim_p Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Εννοεις οτι δεν μπορεις να κανεις αντιγαφη - επικολληση με ctrl+c/ctrl+v? Για το αλλο που ρωτας, καποιο απο τα alt, shift, ctrl, backspace ή ακομα και καποιο απο τα βελακια του πληκτρολογιου σου ειναι κολλημενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 47 λεπτά πριν, jim_p είπε Εννοεις οτι δεν μπορεις να κανεις αντιγαφη - επικολληση με ctrl+c/ctrl+v? Για το αλλο που ρωτας, καποιο απο τα alt, shift, ctrl, backspace ή ακομα και καποιο απο τα βελακια του πληκτρολογιου σου ειναι κολλημενο. Ναι αυτό εννοώ δεν μπορώ να κάνω ούτε ctrl+c ούτε ctrl+v. Ξέρεις που μπορεί να οφείλεται;
jim_p Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δες αυτο που λεω γιατι σιγουρα καποιο πληκτρο σου εχει κολλησει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, jim_p είπε Δες αυτο που λεω γιατι σιγουρα καποιο πληκτρο σου εχει κολλησει. Δεν ξέρω τι να πω. Μπορεί όντως κάποιο πλήκτρο να έχει κολλήσει. Πως το διορθώνω και πώς το τσεκάρω; Υπάρχει πρόγραμμα που το κάνει αυτό; Αλλιώς το πληκτρολόγιο μου πάει για απόσυρση...
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Γιατί δεν μας λες πρώτα τι λειτουργικό έχεις και αν μιλάς για laptop ή desktop; Αν είναι για το 2ο, έχεις δοκιμάσεις άλλο πληκτρολόγιο ή έστω το πληκτρολόγιο οθόνης, ακόμα και σε λάπτοπ; Επίσης, το ctrl+c/ctrl+v δεν δουλεύει πουθενά ή μόνο στο office; Με δεξί κλικ δουλεύει η αντιγραφή-επικόλληση;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2020 στις 12:48 ΠΜ, micos000 είπε Γιατί δεν μας λες πρώτα τι λειτουργικό έχεις και αν μιλάς για laptop ή desktop; Αν είναι για το 2ο, έχεις δοκιμάσεις άλλο πληκτρολόγιο ή έστω το πληκτρολόγιο οθόνης, ακόμα και σε λάπτοπ; Επίσης, το ctrl+c/ctrl+v δεν δουλεύει πουθενά ή μόνο στο office; Με δεξί κλικ δουλεύει η αντιγραφή-επικόλληση; Παντού μου το κάνει και δεν ξέρω τι φταίει τελικά. Έχεις ιδέα που μπορεί να βρίσκεται το πρόβλημα; Επίσης μιλάμε για desktop και το θέλω πιο πολύ για Office, όποιος ξέρει τι παίζει ας με βοηθήσει..... Μου βγάζει επίσης κάτι και για αιωρούμενα κουμπιά και δεν ξέρω τι να ρυθμίσω ακριβώς.... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Dream_Killer
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Σόρυ που δεν απάντησα πιο νωρίς αλλά κάπου μου ξέφυγε η απάντηση σου. Λοιπόν, δεν ξέρω αν βρήκες άκρη, αλλά καλά είναι να δοκιμάσεις ένα άλλο πληκτρολόγιο. Πάρε ένα φθηνό π.χ. από jumpo και δες αν στο κάνει και εκεί γιατί πιστεύω ότι το πληκτρολόγιο σου έχει μπλοκάρει κάποια πλήκτρα..
Λύση Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Λύση Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Στις 17/5/2020 στις 2:21 ΠΜ, micos000 είπε Σόρυ που δεν απάντησα πιο νωρίς αλλά κάπου μου ξέφυγε η απάντηση σου. Λοιπόν, δεν ξέρω αν βρήκες άκρη, αλλά καλά είναι να δοκιμάσεις ένα άλλο πληκτρολόγιο. Πάρε ένα φθηνό π.χ. από jumpo και δες αν στο κάνει και εκεί γιατί πιστεύω ότι το πληκτρολόγιο σου έχει μπλοκάρει κάποια πλήκτρα.. Δεν πειράζει. Δυστυχώς το πληκτρολόγιο μου ήταν χαλασμένο και αναγκάστηκα και πήρα άλλο. Σε ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα