Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , τι γίνεται πλέον στην Ελλάδα με τις κάρτες SIM ? 

Σε ολο τον κόσμο πέρνεις τη SIM συνήθως δωρεαν ή 4-5 ευρω αν ειναι καποια μικρη εταιρία και εχουν ενα σορο προσφορές μεσα.

Πήγα εχτές στην Vodafone να ζητήσω μια απλή SIM χωρις καμια προσφορά και ο ταμείας μου είπε 20 ευρώ (κόστος SIM) και με την δέσμευση οτι καθε 2 μήνες αν δεν εχω προσθέσει περισσότερα χρηματα (καρτα ανανεωσης) το χρηματικό υπόλοιπο που έχει μεσα τότε τα χρήματα κατάσχονται και ο αριθμος απενεργοποιήτε. Γίνεται αν ειναι νόμιμο αυτό το πράγμα?

Επεξ/σία από Innotivex
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί να είναι παράνομο; Διατιμηση υπάρχει στο νερό και σε κάποια άλλα αγαθά.

Δημοσ.

Αυτό με το χρηματικό υπόλοιπο ισχύει για τους 2 μήνες πλέον, ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Μήπως σου πρότεινε κάποιο πακέτο/καρτοσυμβόλαιο και πάει τόσο; 20€ είναι τραγικά πολλά για μια SIM. Συνήθως έχουν όσο λές 4-5€

Δημοσ.

Συμφωνώ πως έχει παραγίνει κάπως με την κινητή. Τα πακέτα έχουν ακριβύνει σημαντικά και πλέον το υπόλοιπο λήγει πολύ σύντομα, άμα έχεις δλδ δύο κάρτες αναγκάζεσαι να πληρώνεις απλά για να συντηρήσεις τους αριθμούς.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πας και παίρνεις sim απο τον πιο φθηνό και μετά κάνεις αίτημα φορητότητας και πας εκει που θές. 

Βέβαια μπορείς να πάρεις και international sim με δεδομένα (έτσι και αλλιώς μέσω internet μιλάμε όλοι πλέον) και τους γράφεις στα τέτοια σου όλους τους Ελληνικούς παρόχους. :) 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Πας και παίρνεις sim απο τον πιο φθηνό και μετά κάνεις αίτημα φορητότητας και πας εκει που θές. 

Βέβαια μπορείς να πάρεις και international sim με δεδομένα (έτσι και αλλιώς μέσω internet μιλάμε όλοι πλέον) και τους γράφεις στα τέτοια σου όλους τους Ελληνικούς παρόχους. :) 

Για δωσε info  για τις international sim για data που λες.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Google is your friend ;) 

Εχει πάρα πολλές εταιρείες εάν ψάξεις international data sim card.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Google is your friend ;) 

Εχει πάρα πολλές εταιρείες εάν ψάξεις international data sim card.

Ελεγα πως έχεις κάποια συγκεκριμένη εμπειρία.

Ευχαριστώ πάντως.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ελεγα πως έχεις κάποια συγκεκριμένη εμπειρία.

Ευχαριστώ πάντως.

Έχω χρησιμοποιήσει PlanetSim αλλά δεν είναι φθηνό πλέον (καλά, σε σύγκριση με τους δικούς μας, πάλι πολύ φθηνό είναι) και τα δεδομένα τελειώνουν πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να ξέρω καν το γιατί. Τώρα ψάχνω να βρώ καμιά άλλη εταιρεία, τα είχα ψάξει παλιά αλλά τα έχω ξεχάσει :p 

Βλέπω διάφορες πάντως και οι χρεώσεις είναι μηδαμινές. Απλά θα έχεις ξένο νούμερο κάτι που προσωπικά δε με πολυνοιάζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...