Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις καμια προστασια οθονης με καλό FULL COVER tempered glass για το Nova 5t που να εφαρμόζει σωστά και να μην ξεκολαει? (υποθέτω μαλλον με κολλα σε ολη την οθονη).

Θελω να παει απο ακρη σε ακρη με καμπύλο τελειωμα και να ειναι ποιοτικο. Η τιμη δεν με ενδιαφερει για κατι αξιοπιστο αλλα να μην πεταξουμε τα χρηματα ομως.

Εχυαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια όταν βγάζετε selfie βράδυ με flash σας εμφανιζει και εσάς γύρω από την φώτο μια ασπριλα στις γωνιες;; Ξέρετε πως φεύγει; Να φταίει που έχω μπροστά τζάμι που δεν έχει τρύπα στην selfie? Ευχαριστώ 

https://ibb.co/nbrF1Pq

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/5/2020 στις 2:36 ΜΜ, ZauZ είπε

Το Huawei Nova 5T και το Redmi Note 8 Pro είναι δύο πολύ δυνατές συσκευές με πολλά κοινά χαρακτηριστικά και παρόμοια τιμή. Τα έχω και τα δύο στην κατοχή μου αρκετό καιρό, οπότε δείτε παρακάτω τα συμπεράσματα μου (με πολλά παραδείγματα)

Και οι δύο συσκευές έχουν κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία τους, άριστες φωτογραφικές μηχανές όμως διαφέρουν σε αρκετά σημεία. Από τη μία έχουμε το Redmi Note 8 Pro, το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Mediatek G90T και κάμερα 64 Mpixels ενώ από την άλλη το Nova 5T το οποίο είναι η τελευταία συσκευή της Huawei με πλήρη υποστήριξη Google Services (Google Play, Maps, Gmail κτλ) το οποίο φοράει τον flagship επεξεργαστή Kirin 980 αλλά και μια εκπληκτική κάμερα των 48 Mpixels.

Ποιο τελικά αξίζει περισσότερο ;

Φίλε thanks για όλες τις απαντήσεις σου. Εσύ όταν βγάζεις selfie σε σκοτάδι σου βγάζει γύρω από τις φώτο στις γωνιες ασπριλα;; Φταίει που έχω τζάμι μπροστά που καλύπτει και την selfie μήπως; Ευχαριστώ 

https://ibb.co/nbrF1Pq

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Φίλε thanks για όλες τις απαντήσεις σου. Εσύ όταν βγάζεις selfie σε σκοτάδι σου βγάζει γύρω από τις φώτο στις γωνιες ασπριλα;; Φταίει που έχω τζάμι μπροστά που καλύπτει και την selfie μήπως; Ευχαριστώ 

Όχι δεν κάνει κάτι τέτοιο. Ανάβει η οθόνη σου μήπως για extra φως;

Πιθανολογώ ότι είναι το τζαμάκι που έχεις βάλει. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ZauZ είπε

Όχι δεν κάνει κάτι τέτοιο. Ανάβει η οθόνη σου μήπως για extra φως;

Πιθανολογώ ότι είναι το τζαμάκι που έχεις βάλει. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.

Ναι ανάβει η οθόνη δλδ το flash για έξτρα φως ακριβώς και το κάνει αυτό.. Λες να φταίει το τζαμακι;; Εσύ τι τζάμι έχεις; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Εσύ τι τζάμι έχεις;

Το βασικό που είχε από το εργοστάσιο. Το απλό screen protector.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZauZ είπε

Το βασικό που είχε από το εργοστάσιο. Το απλό screen protector.

Α. Οκ φίλε εγώ αυτό το έβγαλα! Αυτό ήταν απλά ζελατίνα νομίζω σωστά; Ίσως φταίει το τζάμι! Γτ δν μου το κάνει αλλού μόνο τότε!! 

Δημοσ.

Το γυαλι (ή και το πλαστικο) διαχεει το φως προς καθε κατευθυνση (στην συγκεκριμενη περιπτση προς καθε του εξωτερικη επιφανεια).

Οποτε υπαρχει διαχυση φωτός και προς την ελαχιστη επιφανεια παχους χιλιοστου απο το προστατευτικο γυαλι (ή μεμβρανη).

Ειναι αναμενομενο

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το γυαλι (ή και το πλαστικο) διαχεει το φως προς καθε κατευθυνση (στην συγκεκριμενη περιπτση προς καθε του εξωτερικη επιφανεια).

Οποτε υπαρχει διαχυση φωτός και προς την ελαχιστη επιφανεια παχους χιλιοστου απο το προστατευτικο γυαλι (ή μεμβρανη).

Ειναι αναμενομενο

Ευχαριστώ πολύ. Έχεις και εσύ στο δικό σου tembered glass? Στο κάνει και σένα? Υπάρχει κάποια λύση;; Αν βάλουμε μόνο screen protector? Ο ZauZ πάνω αναφέρει ότι με το screen protector δν το βγάζει.. Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...