Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Huawei Nova 5T και το Redmi Note 8 Pro είναι δύο πολύ δυνατές συσκευές με πολλά κοινά χαρακτηριστικά και παρόμοια τιμή. Τα έχω και τα δύο στην κατοχή μου αρκετό καιρό, οπότε δείτε παρακάτω τα συμπεράσματα μου (με πολλά παραδείγματα)

Και οι δύο συσκευές έχουν κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία τους, άριστες φωτογραφικές μηχανές όμως διαφέρουν σε αρκετά σημεία. Από τη μία έχουμε το Redmi Note 8 Pro, το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Mediatek G90T και κάμερα 64 Mpixels ενώ από την άλλη το Nova 5T το οποίο είναι η τελευταία συσκευή της Huawei με πλήρη υποστήριξη Google Services (Google Play, Maps, Gmail κτλ) το οποίο φοράει τον flagship επεξεργαστή Kirin 980 αλλά και μια εκπληκτική κάμερα των 48 Mpixels.

Ποιο τελικά αξίζει περισσότερο ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ωραιο βιντεο αλλα καλυτερα κανε συγκριση huawei nova 5t vs xiaomi mi9 lite που ειναι ακριβως ιδια τιμη,,,,,!!!Δεν σου λεω για xiaomi mi 9t γτ εχει ανεβει πανω απο 300 απο ελλαδα! Το μονο που λειπει για μενα απο το nova 5τ EINAI OI ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ σε σχεση με το note 8 pro!!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Πολυ ωραιο βιντεο αλλα καλυτερα κανε συγκριση huawei nova 5t vs xiaomi mi9 lite που ειναι ακριβως ιδια τιμη,,,,,!!!Δεν σου λεω για xiaomi mi 9t γτ εχει ανεβει πανω απο 300 απο ελλαδα! Το μονο που λειπει για μενα απο το nova 5τ EINAI OI ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ σε σχεση με το note 8 pro!!

Πλέον από το 8 pro θα λείπουν και τα updates... 

https://techmaniacs.gr/xiaomi-eu-telos-i-ypostirixi-gia-to-xiaomi-redmi-note-8-pro/

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Πλέον από το 8 pro θα λείπουν και τα updates... 

https://techmaniacs.gr/xiaomi-eu-telos-i-ypostirixi-gia-to-xiaomi-redmi-note-8-pro/

Απο που προκύπτει τώρα αυτό ότι τέλος τα update;; μάλλον δεν διάβασες ή δεν έχεις καταλάβει τι διαβάζεις. 

Μια χαρά θα πάρει και miui 12 και 13, εγώ κράζω το τηλέφωνο για τον mtk που φοράει αλλά μην γράφουμε ότι θέλουμε. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Απο που προκύπτει τώρα αυτό ότι τέλος τα update;; μάλλον δεν διάβασες ή δεν έχεις καταλάβει τι διαβάζεις. 

Μια χαρά θα πάρει και miui 12 και 13, εγώ κράζω το τηλέφωνο για τον mtk που φοράει αλλά μην γράφουμε ότι θέλουμε. 

image.png.6b087b5cafd6fdb379db7ca9594e5e46.png

Δημοσ.

Και γιατί να απασχολεί τους χρήστες του note 8 pro τι κάνει η xiaomi.eu;; το ξέρουμε ότι το τηλέφωνο λόγω mediatek δεν παίζει με custom rom.  

Η μαμά xiaomi θα δώσει miui 12 αυτή μας ενδιαφέρει.  Όσοι θέλουν custom rom όπως αυτές τις xiaomi.eu προφανώς θα αγοράσουν άλλο τηλέφωνο. 

• Like 3
Δημοσ.

ουτε οι υπερυθρες ουτε το τζακ ειναι λογος να πας σε αρκετα υποδεεστερο τηλεφωνο σε ολα εκτος κ αν καποιος τα χρειαζεται οπως κ δηποτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/5/2020 στις 2:36 ΜΜ, ZauZ είπε

Το Huawei Nova 5T και το Redmi Note 8 Pro είναι δύο πολύ δυνατές συσκευές με πολλά κοινά χαρακτηριστικά και παρόμοια τιμή. Τα έχω και τα δύο στην κατοχή μου αρκετό καιρό, οπότε δείτε παρακάτω τα συμπεράσματα μου (με πολλά παραδείγματα)

Και οι δύο συσκευές έχουν κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία τους, άριστες φωτογραφικές μηχανές όμως διαφέρουν σε αρκετά σημεία. Από τη μία έχουμε το Redmi Note 8 Pro, το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Mediatek G90T και κάμερα 64 Mpixels ενώ από την άλλη το Nova 5T το οποίο είναι η τελευταία συσκευή της Huawei με πλήρη υποστήριξη Google Services (Google Play, Maps, Gmail κτλ) το οποίο φοράει τον flagship επεξεργαστή Kirin 980 αλλά και μια εκπληκτική κάμερα των 48 Mpixels.

Ποιο τελικά αξίζει περισσότερο ;

Φιλε ευχαριστω πολυ καλο βιντεο αγορασα το κινητο!Να ρωτησω οταν κανεις κληση και εισαι στην κεντρικη οθονη σου βγαζει σε πρασινο κοντα στην selfie πρασινο που λεει κληση σωστα?Και δευτερο  volte wifi για καλυτερες κλησεις πως βαζω?ευχαριστω

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kp1 είπε

volte wifi για καλυτερες κλησεις πως βαζω?

Γράψε στα settings Volte και θα στο βγάλει. Πρέπει όμως να το υποστηρίζει η sim σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το Nova 5T ειναι η περσινη ναυαρχιδα της honor το honor20.

Το Nova ειναι ξεκαθαρα καλυτερο κινητο μεταξυ των δυο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια οσοι εχετε το  nova οταν κανετε κληση και πατε στην κεντρικη οθονη σας βγαζει οανω αριστερα αυτο στην φωτο?Και μετα οταν ο αλλος το σηκωσει απλα βγαζει ποση ωρα μιλας.!Παρακαλω οποιος ξερει ασ βοηθησει!

https://ibb.co/PTLC08v

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ZauZ είπε

Ναι. Πάνω αριστερά στην κάμερα εμφανίζει τη διάρκεια

Ευχαριστω πολυ με εσωσες απο το αγχος!Δηλαδη και εσενα κατα την κληση σου βγαζει με πρασινο κληση και οταν σηκωσει ο αλλος το τηλεφψνο την διαρκεια που μιλας σωστα?Οπως το δειχνω στην φωτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...