Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη δική της πιστωτική κάρτα ανακοίνωσε πρόσφατα η Samsung, ακολουθώντας παρόμοια στρατηγική με τις Apple και Huawei.

Με άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του τμήματος για την υπηρεσία Samsung Pay στη Β. Αμερική, Sang Ahn, ανακοίνωσε την φυσική χρεωστική κάρτα που θα συνδέεται με το σύστημα ανέπαφων πληρωμών της εταιρείας.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι βασίζονται στη τεχνολογία για να τους βοηθήσει να πραγματοποιούν πληρωμές ανέπαφα, να ψωνίζουν και να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους χωρίς να αφήνουν το σπίτι τους. Η Samsung είναι εδώ για να βοηθήσει. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα απλούστερη ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτά που είναι σπουδαιότερα» δήλωσε ο Sang Ahn.

Η Samsung ανακοίνωσε την υπηρεσία πληρωμών Samsung Pay πριν από περίπου πέντε χρόνια (2015) φέρνοντας όπως λέει η εταιρεία τεχνολογίες που δεν είχαμε ξαναδεί στον τομέα των πληρωμών με κινητό. Τότε, υποστηρίζει η εταιρεία, το Samsung Pay ήταν η μοναδική πλατφόρμα που συνδύαζε τη τεχνολογία MST (Magnetic Secure Transmission) με τη λειτουργικότητα NFC, καθιστώντας εφικτές τις πληρωμές από το κινητό, από οπουδήποτε μπορούσες να πληρώσεις με μία πιστωτική κάρτα. Παράλληλα, δημιούργησε την υπηρεσία Cashback για το online shopping (Samsung Pay Cashback). Όπως λέει η εταιρεία, από τότε μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί δισεκατομμύρια συναλλαγές μέσω του συστήματος Samsung Pay και οι χρήστες έχουν επιβραβευτεί με περισσότερους από 13 δισεκατομμύρια Samsung Rewards points.

Σήμερα, η πλατφόρμα Samsung Pay επεκτείνεται ως υπηρεσία, και σε συνεργασία με τη SoFi, υπόσχεται μία νέα φυσική χρεωστική κάρτα που θα συνδέεται με ένα λογαριασμό διαχείρισης, λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Κουτσοί στραβοί στον Αϊ Παντελεήμονα. Έχουν μυριστεί όλοι οτι το χρήμα είναι στους μεσάζοντες των e - συναλλαγών  και προσπαθούν να πάρουν μερίδιο. 

• Like 10
  • Confused 1
Δημοσ.
4 minutes ago, badbad said:

Κουτσοί στραβοί στον Αϊ Παντελεήμονα. Έχουν μυριστεί όλοι οτι το χρήμα είναι στους μεσάζοντες των e - συναλλαγών  και προσπαθούν να πάρουν μερίδιο. 

Πολύ σωστά.. Και μεις το ίδιο θα κάναμε αν μπορούσαμε 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Στη Λιθουανία η revolut άνοιξε ως τράπεζα και σε λίγο καιρό θα δίνει και δάνεια σε Λιθουανούς.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Πολύ μπροστά από όλα το Samsung pay . Μακράν το καλύτερο ...

Δεν κάνουν και καμια επέκταση, έχουν τη μισή Ευρώπη απ έξω. Το 2019 πήγαν σε μια χώρα μονο

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ καλό το Samsung pay.

Το προτιμώ από το Google pay μιας και το Google δεν σου ζητάει pin η δακτυλικο αποτύπωμα πριν την πληρωμή αρκεί να είναι ξεκλείδωτο το κινητό! 

Επίσης το Samsung pay ανοίγει μόνο του αυτόματα το nfc και μετά το κλείνει ενώ με το Google pay πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα εσύ...

• Like 1
Δημοσ.

Για την ώρα apple pay. Όταν θυμηθούν να μας υποστηρίξουν και οι άλλοι το βλέπουμε . Πάντως η apple με τη samsung έχουν τα καλύτερα 

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατί να μην προτιμήσω την εφαρμογή της alpha bank που πληρώνω τόσο καιρό μέσω κινητού; 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, telis είπε

Και γιατί να μην προτιμήσω την εφαρμογή της alpha bank που πληρώνω τόσο καιρό μέσω κινητού; 

Αυτό ηθελα να γραψω. Γιατι να εχω 100 εφαρμογες; Εχω την εφαρμογη της τραπεζας και κανω τη δουλεια μου + κατι σαν Revolut(ποιο πολυ για ψυχολογικούς λόγους). 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, telis είπε

γιατι σκοτωνει την μπαταρια η ετσι λενε στο play store

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε

γιατι σκοτωνει την μπαταρια η ετσι λενε στο play store

Ούτε καν. Δεν καταλαβαίνω πως γράφεται αυτό. Αλλά και να ήταν έτσι, προτιμώ την εφαρμογή της τράπεζας μου, από την εφαρμογή της οποίας Samsung 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Πολύ μπροστά από όλα το Samsung pay . Μακράν το καλύτερο ...

Δεν ξέρω που το στηρίζεις φίλε μου αυτό αλλά για μένα ήταν ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχω δει.

Το Samsung Pay είναι region locked , πράγμα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για πορτοφόλι πληρωμών.

Καληνύχτα Sammy... 

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, telis είπε

Ούτε καν. Δεν καταλαβαίνω πως γράφεται αυτό. Αλλά και να ήταν έτσι, προτιμώ την εφαρμογή της τράπεζας μου, από την εφαρμογή της οποίας Samsung 

Όχι απλά την σκοτώνει, της αλλάζει τα κέρατα. 

Είναι κακογραμμένη. Παραμένει στο παρασκήνιο μεν, συνεχίζει να καταναλώνει ενέργεια δε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...