Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,  μεταξυ αυτων των κινητων ποιο μου προτείνετε?? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι φωτογραφια και βιντεο. Σας ευχαριστω πολυ

Υ. Γ αν εχω ξαναανεβασει το ιδιο ποστ ζηταω συγνωμη αλλα νομιζω οτι κατι πηγε στραβα . 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Κανένα από αυτά τα δύο, πας σε redmi note 8 ή 8Τ.

γιατί? και γιατί όχι και το pocophone?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά πήρα το ενδιάμεσο σε τιμή και το καλύτερο σε κάμερα και από τα δύο, στα 250 - 260€ μπορεί να πάει κατευθείαν σε xiaomi mi 9lite ή xiaomi  9Τ. Αν και τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς τις κάμερες και δεν έχω χρόνο δυστυχώς... Αλλά αξίζει να δώσει τόσα?

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Καπου διάβασα (δεν θυμαμαι που) οτι το realme εχει sony φακούς που ειναι πολυ καλοι

Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις από 250 και λίγο παραπάνω τότε δες και το Nova 5T. Μέχρι 200 έχε υπόψιν και το Note 9s.

Εδω και ένα συγκριτικό. Πιο πολύ για να δεις με λεπτομέρεια τι φοράει το καθένα. 

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-nova-5t,realme-5-pro,xiaomi-redmi-note-8-pro-global-6gb-128gb,xiaomi-redmi-note-9s-128gb

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pupsi είπε

Καπου διάβασα (δεν θυμαμαι που) οτι το realme εχει sony φακούς που ειναι πολυ καλοι

Ναι σωστά, έχει sony (δεν είδα καλά τον τίτλο, νόμιζα πως λέγαμε για το reamle 5, όχι το pro). Και εγώ έχω ακούσει πως η sony είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με την samsung.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...