Owen Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλημέρα σας ελπίζω να ποστάρω στο σωστό section.Θα ήθελα τα φώτα σας .Έχω έναν υπολογιστή Windows 10 , ο οποίος έχει 2 σκληρούς δίσκους C:\ & D:\ . Έχω δημιουργήσει έναν φάκελο στο D:\ με το όνομα μουσική.Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορώ την μουσική που κατεβάζω από το Internet να την στέλνω στον φάκελο μουσική μέσα στο D:\ και ότι άλλα αρχεία κατεβάζω(εικόνες,προγράμματα,ταινίες κλπ) να τα στέλνω στο default download location που είναι στα Downloads του C:\? Παιδεύομαι από το πρωί και δεν τα καταφέρνω.Λογικά κάτι απλό θα είναι αλλά σαν μπούφος που είμαι δεν το βρίσκω. Όποιος ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει θα μου έλυνε τα χέρια. Ευχαριστώ πολύ
villasg Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δοκιμασε τον Internet Download Manager (IDM) http://www.internetdownloadmanager.com
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) More info please! Όλα αυτά τα κατεβάζεις με το ίδιο πρόγραμμα και αν ναι, ποιο; Γενικά το κάθε πρόγραμμα που κατεβάζει κάτι έχει και κάπου μια επιλογή για το που θα αποθηκεύει αυτά που κατεβάζει. Αν κατεβάζεις με utorrent, μπορείς να επιλέξεις που θα αποθηκευτεί κάθε φορά. Το ίδιο και οι browsers, αρκεί να το επιλέξεις να σε ρωτάνε από τις ρυθμίσεις τους. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από micos000
Owen Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, micos000 είπε More info please! Όλα αυτά τα κατεβάζεις με το ίδιο πρόγραμμα και αν ναι, ποιο; Γενικά το κάθε πρόγραμμα που κατεβάζει κάτι έχει και κάπου μια επιλογή για το που θα αποθηκεύει αυτά που κατεβάζει. Αν κατεβάζεις με utorrent, μπορείς να επιλέξεις που θα αποθηκευτεί κάθε φορά. Το ίδιο και οι browsers, αρκεί να το επιλέξεις να σε ρωτάνε από τις ρυθμίσεις τους. Χρησιμοποιώ το Google Chrome και δεν αναφέρομαι σε utorrent κλπ. Απλό κατέβασμα αρχείων(μουσική , εικόνες , pdf ,word documents κτλ)
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Πάτα πάνω δεξιά στις τελίτσες και επέλεξε Ρυθμίσεις. Κατέβα τέρμα κάτω και πάτα στο Σύνθετες για να εμφανιστούν όλες οι ρυθμίσεις προς τα κάτω. Κατέβα στις Λήψεις και πάτα στον διακόπτη της επιλογής για Εμφάνιση ερώτησης.
Owen Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Πάτα πάνω δεξιά στις τελίτσες και επέλεξε Ρυθμίσεις. Κατέβα τέρμα κάτω και πάτα στο Σύνθετες για να εμφανιστούν όλες οι ρυθμίσεις προς τα κάτω. Κατέβα στις Λήψεις και πάτα στον διακόπτη της επιλογής για Εμφάνιση ερώτησης. Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Αυτη τη λυση τη γνωριζω και ειναι ο μονος τροπος "μπακαλιστικος" για να ελεγχω την κατασταση γιατι ετσι θα πηγαινει η μουσικη αυτοματα εκει που θελω και ολα τα υπολοιπα θα ελεγχω εγω που θα τα στελνω. Ψαχνω λυση που δεν θα χρειαζεται το δικο μου το χερι για να μην γινει καποιο λαθος και εννοειται οτι δεν θελω να χρησιμοποιησω καποιον πειρατικο download manager ο οποιος μονο κακο θα κανει στο συστημα μου παρα καλο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Owen
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ο idm δεν είναι "πειρατικός". Είναι απλά ένας download manager και organizer. Υπάρχει και ο free download manager (fdm) που είναι παρόμοιο αλλά δωρεάν. π.χ. μια λειτουργία του είναι... Αναφορά σε κείμενο Smart file management and powerful scheduler With FDM you can easily organize downloaded files by their type, placing them in predefined folders. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από micos000 1
villasg Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) https://ccm.net/faq/11492-idm-change-the-default-folder-for-your-downloads Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από villasg 1
Owen Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, villasg είπε https://ccm.net/faq/11492-idm-change-the-default-folder-for-your-downloads Αυτο είναι με πληρωμη ?Βασικα πιο απλη ερωτηση.Με ενα απλο googlαρισμα το βρισκω και το κατεβαζω ετσι απλα?Δεν χτυπαει με το antivirus ουτε κανει slow down το συστημα μου να υποθεσω Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Owen
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παρόμοιο είναι και το fdm και δωρεάν γιατί αν αρχίσεις να γκουγκλάρεις για να κατεβάσεις idm δωρεάν σε βλέπω να μπλέκεις άσχημα. Δοκίμασε το fdm και αν δεν σου αρέσει σούταρε το. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από micos000 1
Owen Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ok θα δοκιμασω τον fdm τοτε. Μπηκα στο επισημο site του IDM και λέει για πληρωμη μετα τη δοκιμαστικη περιοδο που κραταει 1 μηνα (23 ευρω για lifetime δεν τα λες και λιγα). Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Owen
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μην ξεχάσεις και το addon για τον chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/download-by-free-download/kbeogbbnlbfcpdnfbcaljdbbipfdaokh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα