brasidas Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλημέρα. Έχω δύο κάρτες μνήμης 32gb η κάθε μία που τις χρησιμοποιούσα σε μια action camera. Είχα καιρό να την δουλέψω κ χθες που την έβγαλα να την δοκιμάσω είδα πως κ οι δύο κάρτες όταν τις βάζω μου λέει πως είναι γεματες. Όταν πάω να δω τι έχει μέσα δεν μου βγάζει τίποτα κ όταν κάνω format δεν την σβήνει. Την έβαλα στον υπολογιστή αλλά κ εκεί τα ίδια κ μου λέει ότι είναι raw. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί κ να δουλέψουν;; Δεν με ενδιαφέρει αυτά που είχε μέσα. Ευχαριστώ
brasidas Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Θα τις επαναφέρει μετά φίλε μου με αυτόν τον τρόπο;; Θα το δοκιμάσω κ ενημερώνω.
hp8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, brasidas είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί κ να δουλέψουν;; Δεν με ενδιαφέρει αυτά που είχε μέσα. δοκίμασε με cmd γραμμή εντολών.Εκτέλεση ως διαχειριστής. Πρόσεξε μην επιλέξεις λάθος δίσκο γράψε τις παρακάτω εντολές μια - μια μετά από κάθε απάντηση που θα βγαίνει γραψε diskpart πάτα εντερ -//- list disk -//- -//- select disk (την κάρτα σου πχ select disk 1 η select disk Β) πατα εντερ .......... ....... -//- clean πάτα εντερ -//- format fs=fat32 -//- κλείσε την γραμμή εντολών και τσέκαρε την κάρτα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από hp8
brasidas Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ξεκίνησα να το κάνω κ όταν πάτησα clean μου το μήνυμα: η αίτηση απέτυχε λόγω ανεπανορθωτου σφάλματος του υλικού συσκευής. Πάει στην ανακύκλωση δλδ;;;
hp8 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, brasidas είπε Πάει στην ανακύκλωση δλδ;;; ; ; ; ; ; περίμενε μήπως υπάρχει από κάποιον άλλο κάτι καλύτερο Aλλα τρέξε στη γραμμή εντολών chkdsk x: / f / r (οπού x το γράμμα της κάρτας με το πρόβλημα) μπας και κάνει κάτι Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από hp8
neo80 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Κατέβασε το hdsentinel και δώσε φωτό απο τις κάρτες sd τις καρτέλες Temperature & SMART.
brasidas Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κατέβασα το hdsentinel κ μου βγάζει άγνωστο. Δεν μπορεί να μετρήσει τίποτα Βέβαια τώρα που έβαλα κ άλλες κάρτες που λειτουργούν άγνωστες τις βγάζει, με μόνη διαφορά ότι μπορώ να δω ποσος χώρος χρησιμοποιείται Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από brasidas
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιες κάρτες είναι; Συνήθως όταν γίνεται αυτό έχουν μπει σε write protection, οπότε αλλαγή αν έχει εγγύηση ή ανακύκλωση. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Τέρης Α.
brasidas Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Η μία είναι Kingston κ η άλλη από τα βάθη της Κίνας. Για ανακύκλωση με συνοπτικές διαδικασίες. Κ πολύ ασχολήθηκα έτσι κ αλλιώς είναι φθηνές. Από Δευτέρα που ανοίγουν τα μαγαζιά πάμε για άλλες. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας
brasidas Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα πριν λίγες μέρες μου ήρθε ένα usb από Κίνα άγνωστης μάρκας. Χθες ξεκίνησα να του βάζω τραγούδια για να το συνδέσω μετά στο αυτοκίνητο κ εκεί που όλα καλά αντέγραφε ξαφνικά με πέταξε έξω κ δεν τον έβλεπα. Ενώ τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής, κάνει τον ήχο όταν τον συνδέεις αλλά δεν φαίνεται στις μονάδες σκληρών δίσκων. Το δοκίμασα κ σε άλλο λάπτοπ κ εκεί τα ίδια. Καμία ιδέα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα