Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δεν είναι μόνο το 12.9 inch iPad Pro το μόνο iPad. Και δεν νομίζω αυτός που απάντησες εννοούσε μόνο το συγκεκριμένο. Αλλά βέβαια αφού συγκρίνεις το iPad με Dell XP’s μάλλον έχεις κολλήσει στο συγκεκριμένο και εσυ όπως η μύγα στο....

Σημαντική η προσθήκη mouse και keyboard όπως και το γεγονός ότι το office στα iPad θα υποστηρίζει mouse και trackpad αλλά καλό είναι να μην ξεφεύγουμε περί φορητότητας και σύγκρισης με λάπτοπ γιατί δεν υφίσταται.

Το iPad είναι ένα καλό tablet που πλέον υποστηρίζει mouse και keyboard με trackpad.

Δεν ξέρω τι νομίζεις αλλά εγώ αναφέρθηκα στο iPad pro 12.9 σε σύγκριση με ένα  αντίστοιχου μεγέθους οθόνη laptop για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, One+ είπε

Σημαντική η προσθήκη mouse και keyboard όπως και το γεγονός ότι το office στα iPad θα υποστηρίζει mouse και trackpad αλλά καλό είναι να μην ξεφεύγουμε περί φορητότητας και σύγκρισης με λάπτοπ γιατί δεν υφίσταται.

Το iPad είναι ένα καλό tablet που πλέον υποστηρίζει mouse και keyboard με trackpad.

Δεν ξέρω τι νομίζεις αλλά εγώ αναφέρθηκα στο iPad pro 12.9 σε σύγκριση με ένα  αντίστοιχου μεγέθους οθόνη laptop για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Εγώ νομίζω ότι ο συγκεκριμένος που απαντησες δεν εννοούσε το iPad Pro 12.9 που είναι εξαίρεση του κανόνα αν θες να το δούμε έτσι.

Τωρα αν εσυ νομίζεις ότι σύγκρινε μόνο το iPad Pro 12.9 και όχι γενικότερα τα iPad , τότε θα σου ζητούσα να μου εξηγήσεις από που το κατάλαβες αυτό . 
Δεν νομίζω να ξέφυγε πουθενά και ανέφερε ότι το iPad είναι πιο εύκολο στην μεταφορά του από ένα laptop. Θα προσθέσω και όχι μόνο λόγω βάρους. 

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atheatos είπε

Εγώ νομίζω ότι ο συγκεκριμένος που απαντησες δεν εννοούσε το iPad Pro 12.9 που είναι εξαίρεση του κανόνα αν θες να το δούμε έτσι.

Τωρα αν εσυ νομίζεις ότι σύγκρινε μόνο το iPad Pro 12.9 και όχι γενικότερα τα iPad , τότε θα σου ζητούσα να μου εξηγήσεις από που το κατάλαβες αυτό . 
Δεν νομίζω να ξέφυγε πουθενά και ανέφερε ότι το iPad είναι πιο εύκολο στην μεταφορά του από ένα laptop. Θα προσθέσω και όχι μόνο λόγω βάρους. 

Εάν μπορείς χρήσιμοποιησεις το office σε τόσο μικρές οθόνες όπως τα iPad mini 7.9", η σε iPad 9.7", 10.2" τότε σίγουρα είναι περισσότερο φορητά από ένα laptop 13".

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, One+ είπε

Εάν μπορείς χρήσιμοποιησεις το office σε τόσο μικρές οθόνες όπως τα iPad mini 7.9", η σε iPad 9.7", 10.2" τότε σίγουρα είναι περισσότερο φορητά από ένα laptop 13".

Ξέχασες το iPad Pro 11” . Εκτός και αν πιστεύεις ότι ούτε αυτό είναι περισσότερο φορητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Κοίτα είναι και πως το βλέπει ο καθένας και για τι το χρειάζεται, ένας χρήστης δηλαδή που έχει τούμπανο Pc σπίτι γιατί να πάει σε laptop ? , Το laptop σε δεσμεύει θέλεις συνέχεια μεγάλη τσάντα και κουβαλάς βάρος , ενώ με το Ipad είναι πολύ πιο καλή Portable εμπειρία και όταν το χρειάζεσαι το μετατρέπεις σε Laptop. Και έτσι όπως είναι το Office τώρα μια χαρά δουλεύει με ποντίκι και πληκτρολόγιο, κάνω αυτή την περίοδο την πτυχιακή μου και το επιβεβαιώνω. Είναι μέχρι να πάρεις το πρώτο σου Ipad φίλε, μετά θα καταλάβεις, και εγώ είχα ίδια άποψη με εσένα παλιότερα, τώρα πραγματικά το σκέφτομαι και λέω πόσο άδικο είχα και πόσο τυχερός είμαι που δεν κατέληγα σε Android - Windows Tablet να κλαίω τα λεφτά μου.

Επίσης το gaming έτσι όπως έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια δεν αξίζει στο laptop , δηλαδή σου λέω το εξής, είσαι στο εξοχικό με 4g τον Αύγουστο και σου βγάζει update to cod Warzone 25 gb , τι κάνεις ? Στο cod mobile τα update είναι 2-3 gb, παλεύονται.

και εγω αυτο σκεφτόμουν , θέλω να πάρω λαπτοπ και σε βάζει η apple σε ένα δίλλημα με το ipad  και το καινούργιο ipad os  το έχεις μαζί σου άνετα με ένα ποντίκι και μια θήκη δεν χρειάζεται να έχεις λαπτοπ που όσο μικρό και ελαφρύ να είναι είναι λαπτοπ , τελος παντων στον καθένα οπως βολεύει κατα περίπτωση σε άλλον ταιριάζει το surface και εκεί κάποια συν πλην , πάντως το ipad πολύ καλή πρόταση και μιλάμε απο 419 ευρώ έχεις λαπτοπ

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, One+ είπε

Στο Laptop γίνεται να βγάλεις και το πληκτρολόγιο ? Όπως στο Ipad 12.9 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Εγώ δεν κατάλαβα εν τέλει, ποιό είναι αυτό το ipad το βασικό, που κάνει 1000+ ευρώ και ποια τα μη βασικά. 

Το ipad της φωτό είναι ipad pro 2020 και το πληκτρολόγιο/stand που μόλις βγήκε ειναι συμβατό μόνο με αυτό απότι ξέρω (και λογικά όλη αυτή η κίνηση για επιπλέον συμβατότητα με στόχο αυτό κυρίως έγιναν αφού για "pro" δουλειές υποτίθεται πως προορίζεται) και για το ipad pro υπάρχουν διάφορες εκδόσεις με διαφορετικές οθόνες πχ 11" και 12" και λιγο διαφορετικό hardware μέχρι 1500 μπορεί να φτάσει. 

56 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Στο Laptop γίνεται να βγάλεις και το πληκτρολόγιο ? Όπως στο Ipad 12.9 ?

ρε φίλε ανάποδα το παίρνεις το θέμα  η ερώτηση είναι στο Ipad γιατί να βάλεις πληκτρολόγιο (πρόσεξε αυτά του 500άρικου με κάποιο φθηνό folio πληκτρολόγιο πάσο γιατί εισάγει μια επιπλέον ευελιξία.. 

αλλά όταν δίνεις 1400 με 2000 ευρώ για ένα μηχάνημα (ipad pro + 400 ευρώ για to magic keyboard η πως λέγεται αυτό της φωτογραφίας )  πάει να πεί ότι θες να δώσεις λεφτά για να κάνεις την δουλειά σου..

ε και την δουλειά σου δεν την κάνεις καλά με αυτά... θες λαπτοπ για να την κάνεις που θα είναι και ισχυρότερο στα ίδια λεφτά (ακόμη και αυτά της apple και εκει ειναι το περίεργο ή κάνανε πατάτα ή ξέρουν πως ό,τι και να σερβίρουν με ένα μήλο πάνω θα υπάρξουν θύματα να το πληρώσουν) 

Τα ipad είναι ωραία και καλά για youtube κάνα ελαφρύ διάβασμα καμιά ζωγραφιά σημειώσεις κτλ.... δεν είναι για να δώσεις 1500-2000 για να αντικαταστήσεις το laptop στην δουλειά σου...

και για να σε προλάβω ναι ίσως μπορείς να κάνεις την δουλειά σου αλλά μια τέτοια κίνηση σε αυτές τις τιμές είναι σαν να είσαι μάγειρας, θες να κόψεις κρέας και πας να πάρεις αυτό 

images?q=tbn:ANd9GcSmdXCDAWjQmTvLd96Fwvt στα 600 ευρώ

αντι να πάρεις αυτό 

s-l300.jpg

και τα δύο θα κόψουν το κρέας αλλά όπως και να το κάνουμε το δεύτερο είναι που κάνει σωστά και πιο εύκολη την δουλειά και κοστίζουν το ίδιο για να τα πάρεις. 

3 ώρες πριν, atheatos είπε

Ξέχασες το iPad Pro 11” . Εκτός και αν πιστεύεις ότι ούτε αυτό είναι περισσότερο φορητό.

Αυτό είναι η ανούσια αγορά για την οποία αναφέρομαι σε τόσα ποστ εδώ :P 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σείς ποτε θα συνειδητοποιήσετε ότι το iPad ΔΕΝ είναι ούτε θα γίνει ποτέ laptop, είναι μια versatile συσκευή. Έλεος να πούμε παίξτε εκει με το vfm Xiaomi σας και μη μας παριστάνετε τις τεχνολογικές αυθεντίες 

P.S Δεν το λέω με διάθεση υποβιβασμού για τα Xiaomi, απλά γεμίσαμε με άμπαλους

Επεξ/σία από ignome4
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Ρε σείς ποτε θα συνειδητοποιήσετε ότι το iPad ΔΕΝ είναι ούτε θα γίνει ποτέ laptop, είναι μια versatile συσκευή. Έλεος να πούμε παίξτε εκει με το vfm Xiaomi σας και μη μας παριστάνετε τις τεχνολογικές αυθεντίες 

P.S Δεν το λέω με διάθεση υποβιβασμού για τα Xiaomi, απλά γεμίσαμε με άμπαλους

Εσύ πότε θα συνειδητοποιήσεις ότι οι τιμές στα ipad έχουν φουσκώσει τόσο που μπαίνουν στην κατηγορία άλλων προϊόντων της ίδιας της apple (όπως macbook air/pro) και πως κάθε κατηγορία συσκευής έχει και ένα συγκεκριμένο margin για να βγάζει νόημα η αγορά της θα αγόραζες πχ burger 300 ευρώ ; 

Τα ipad pro μαζί με το magic keyboard κοστίζουν 1500 με 2000 ευρώ και ΔΕΝ κάνουν ισάξια την δουλειά σε σύγκριση με ένα macbook air των 1200 ευρώ  που έχει καλύτερη, μεγαλύτερη οθόνη καλύτερο hardware ενώ συνεχίζει να είναι ελαφρύ 1.27kg (όσο δηλαδή ένα ipad pro+ to magic keyboard που βασικά είναι λίγο βαρύτερο 1.34) και έχει μεγάλη αυτονομία + περισσότερες συνδέσεις. Επίσης καταλαβαίνεις ότι έχουν διαφορετικό λειτουργικό; (άλλο το iOS άλλο το mac OS X)

Άρα ποιος ο λόγος να πάρεις υποδεέστερη συσκευή για να κάνεις την ίδια δουλειά στα ίδια λεφτά; 

Η κύρια χρήση του ipad είναι αυτή του gadget όχι του workhorse. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Εσύ πότε θα συνειδητοποιήσεις ότι οι τιμές στα ipad έχουν φουσκώσει τόσο που μπαίνουν στην κατηγορία άλλων προϊόντων της ίδιας της apple (όπως macbook air/pro) και πως κάθε κατηγορία συσκευής έχει και ένα συγκεκριμένο margin για να βγάζει νόημα η αγορά της θα αγόραζες πχ burger 300 ευρώ ; 

Τα ipad pro μαζί με το magic keyboard κοστίζουν 1500 με 2000 ευρώ και ΔΕΝ κάνουν ισάξια την δουλειά σε σύγκριση με ένα macbook air των 1200 ευρώ  που έχει καλύτερη, μεγαλύτερη οθόνη καλύτερο hardware ενώ συνεχίζει να είναι ελαφρύ 1.27kg (όσο δηλαδή ένα ipad pro+ to magic keyboard που βασικά είναι λίγο βαρύτερο 1.34) και έχει μεγάλη αυτονομία + περισσότερες συνδέσεις. Επίσης καταλαβαίνεις ότι έχουν διαφορετικό λειτουργικό; (άλλο το iOS άλλο το mac OS X)

Άρα ποιος ο λόγος να πάρεις υποδεέστερη συσκευή για να κάνεις την ίδια δουλειά στα ίδια λεφτά; 

Έχει το κοινό του παιδιά. Κάποιος μπορεί να γουστάρει την έξτρα φορητότητα έναντι του macbook χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα την τόση ισχύ του macbook. Πρόχειρο παραδειγμα, φίλος concept artist το πήρε κ έχει παρατήσει το laptop του και το wacom που είχε.. Φυσικά ξετρελάθηκε με το pen της apple συγκριτικά με το wacom, αλλά θέλω να σου πω, ορίστε μια κατηγορία (που δεν είναι και μικρή έξω) που μπορεί να το προτιμήσουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ektorme είπε

Έχει το κοινό του παιδιά. Κάποιος μπορεί να γουστάρει την έξτρα φορητότητα έναντι του macbook χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα την τόση ισχύ του macbook. Πρόχειρο παραδειγμα, φίλος concept artist το πήρε κ έχει παρατήσει το laptop του και το wacom που είχε.. Φυσικά ξετρελάθηκε με το pen της apple συγκριτικά με το wacom, αλλά θέλω να σου πω, ορίστε μια κατηγορία (που δεν είναι και μικρή έξω) που μπορεί να το προτιμήσουν.

ναι αλλά εδώ μιλάμε για χρήση laptop replacement απο την στιγμή που εισάγει το magic keyboard + συμβατότητα με το office και απο την στιγμή που είναι ακριβότερο και λιγότερο ισχυρό δεν βλέπω λόγους για αυτή την χρήση. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TopicStrarter είπε

ναι αλλά εδώ μιλάμε για χρήση laptop replacement απο την στιγμή που εισάγει το magic keyboard + συμβατότητα με το office και απο την στιγμή που είναι ακριβότερο και λιγότερο ισχυρό δεν βλέπω λόγους για αυτή την χρήση. 

Καταλαβαίνω τι λες, μπορεί στα μελλοντικά της σχέδια να έχει σκοπό να βγάλει off το air και να έχει αποκτήσει πολλά features του laptop το iPad. Δεν είμαστε στο μυαλό τους..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Άρα με την ίδια λογική, κάποιος δεν πρέπει να αγοράζει ένα iPhone των 1400€ επειδή με τα ίδια χρήματα μπορεί να έχει ένα MacBook Pro ανεξάρτητα αν το έχει μεγαλύτερη ανάγκη... 🤷‍♂️

Ένα MacBook (και γενικότερα ένα laptop) θα συνεχίσει να είναι αυτό που είναι, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

Γιατί το iPad είναι το μέλλον? Γιατί για τον καθέναν μπορεί να γίνει αυτό που θέλει, καμβάς, υπολογιστής, έξτρα οθόνη , κάμερα κλπ. Δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε πληκτρολόγιο να πάρεις ούτε γραφίδα ούτε τίποτα αν δεν τα έχεις ανάγκη, και η Apple είναι πλέον στην σωστή κατεύθυνση προς αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...