Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει 300 ευρώ για αυτό το πράμα  (+1000 ευρώ για το βασικό ipad) και δεν θα πάει σε λαπτοπ ή macbook δηλαδή ακόμη και για funboy παρατραβάει το σκοινί μια τέτοια αγορά...  εκτός αν χέζεις διακοσάευρα και θες ένα επιπλέον μπιμπελό να στήνεις την οθόνη όταν κάθεσαι στο service της Ferrari και περιμένεις να σου αλλάξουν τα λάδια :P 

Πραγματικά είναι αχρειαστο για το 85% του κόσμου. Είναι πολυτέλεια και λίγο άχρηστη απλά κάτι λίγο παραπάνω ένα κερασάκι πάνω από το κερασάκι στην τούρτα...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Ακριβώς φίλε, και εγώ συγκαταλέγομαι μέσα σε αυτούς μέχρι που απέκτησα IPad, το έβλεπα στα μαγαζιά και έλεγα ΄΄μα ποιος θα το αγοράσει, είναι απλά ένα IPhone με μεγάλη οθόνη’’ μερικοί κάναν το λάθος και πήγαν σε Android, και πάθαν το ακριβώς αντίθετο, έχουν έναν Android με μεγάλη οθόνη.

Το Android με την μεγάλη οθόνη υποστηρίζει mouse και trackpad στο Office εδώ και κάτι χρόνια. Είναι παρασάγγες ποιο μπροστά από το iOS σε κάτι τέτοια. Έχει και τα μειονεκτήματά του, δεν λέω, αλλά γενικά το γεγονός ότι είναι ποιο ανοιχτό σύστημα σε σχέση με το iOS επιτρέπει στους devs να ενσωματώσουν κυριολεκτικά αμέσως όποια εξέλιξη της τεχνολογίας εμφανιστεί. Τα ίδια πράγματα για να τα δεις στο iOS περνάν κάτι χρόνια. Θες διπλές κάμερες; Θες Amoled οθόνες; Θες εύκαμπτες οθόνες; Θες 5g; Ο κατάλογος δεν έχει τέλος φίλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, anax111 είπε

Το Android με την μεγάλη οθόνη υποστηρίζει mouse και trackpad στο Office εδώ και κάτι χρόνια. Είναι παρασάγγες ποιο μπροστά από το iOS σε κάτι τέτοια. Έχει και τα μειονεκτήματά του, δεν λέω, αλλά γενικά το γεγονός ότι είναι ποιο ανοιχτό σύστημα σε σχέση με το iOS επιτρέπει στους devs να ενσωματώσουν κυριολεκτικά αμέσως όποια εξέλιξη της τεχνολογίας εμφανιστεί. Τα ίδια πράγματα για να τα δεις στο iOS περνάν κάτι χρόνια. Θες διπλές κάμερες; Θες Amoled οθόνες; Θες εύκαμπτες οθόνες; Θες 5g; Ο κατάλογος δεν έχει τέλος φίλε.

Αναρωτιέμαι γιατί ουσιαστικά η αγορά των android tablets έχει αφανιστεί με τόσα πλεονεκτήματα που αναφέρεις και τα ipad με το κλειστό os με τα ελάχιστα features έχουν ξεκ@λοθεί να πουλάνε. 

1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Όχι δεν είναι ίδια λογική με το να πας απο pc σε laptop 

θες κάτι μικρό ελαφρύ και με αυτονομία και mac ; πάρε macbook air ! Στα ίδια λεφτά (με το σταντ ) ι5 επεξεργαστή κανονικά macOS με κανονικό ποντίκι και όχι την τελίτσα κανονικά προγράμματα όλα κανονικά δηλαδή με καλύτερες επιδόσεις στα ίδια λεφτα. 

Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος ipad 1000+ ευρώ + το σταντ  που τελικά κάνει 400 ευρώ στην Ευρώπη λολ 

Εν το μεταξύ δεν διάβασα το άρθρο είδα την φωτογραφία του νέου Ipad με το νέο σταντ που βγήκε πριν λίγο για το ipad pro και νόμιζα ότι ήταν αυτό το θέμα χαχαχα

Μια χαρά υπάρχει λόγος να έχεις desktop και ipad. 

Λογικό βήμα. Μεγαλύτερο mobility. 

Με το ipad αντικαθιστάς το iphone στον καναπέ ή στο κρεβάτι ή όπου αράζεις. 

Με το macbook δύσκολα (και έχω macbook). 

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλά συγνώμη ρε παιδιά... μόνο με αφή λειτουργούσε ως τώρα? Για ποιο λόγο δεν το καταλαβαίνω. Που είναι η δυσκολία η η καινοτομία δεν καταλαβαίνω.

tumblr_inline_mpgu5eub1R1qz4rgp.gif

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, anax111 είπε

Αυτό με το devs για Android tablet μπορείς λίγο να μας το εξηγήσεις. Γιατί φίλε μου αν είναι έτσι και το Linux είναι ανοιχτό σε σχέση με το Windows αλλά  οι devs δεν το ίδιο. Φαντάζομαι φυσικά από αυτά που γράφεις ότι είσαι και υπέρμαχος του LInux  και χρησιμοποιείς μόνο Linux. Γιατί αν όχι, απλά έγραψες κάτι για να γράψεις....

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, stafaf είπε

Αναρωτιέμαι γιατί ουσιαστικά η αγορά των android tablets έχει αφανιστεί με τόσα πλεονεκτήματα που αναφέρεις και τα ipad με το κλειστό os με τα ελάχιστα features έχουν ξεκ@λοθεί να πουλάνε. 

Μια χαρά υπάρχει λόγος να πας από desktop σε ipad. 

Λογικό βήμα. Μεγαλύτερο mobility. 

Με το ipad αντικαθιστάς το iphone στον καναπέ ή στο κρεβάτι ή όπου αράζεις. 

Με το macbook δύσκολα (και έχω macbook). 

Εσύ φίλε δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ποιος έκανε σύγκριση desktop με ipad?

Συγκρίνω το ipad pro (1000+ ευρώ) που του κοτσάρουν τώρα νέο keyboard/mousepad stand (+400) για να το κάνουν να λαπτοπίζει...

και λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο απο την στιγμή που μπορείς με τα ίδια λεφτά να πας σε macbook air/ pro ή windows laptop.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακόμα και εγώ (που λίγο πολύ ξέρετε την άποψη μου για το μήλο) πιστεύω  για ταμπλετ τo μήλο είναι μονόδρομος…

Άσχετα που εγώ πήρα αντροιντ ταμπλετ🙂 ένα λενοβο..αυτό με τον προτζέκτορα….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Συγκρίνω το ipad pro (1000+ ευρώ) που του κοτσάρουν τώρα νέο keyboard/mousepad stand (+400) για να το κάνουν να λαπτοπίζει...

και λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο απο την στιγμή που μπορείς με τα ίδια λεφτά να πας σε macbook air/ pro ή windows laptop.

Καλά χαλάρωσε λίγο. Εννοούσα "εφόσον έχεις desktop αξίζει να έχεις και ένα ipad". Το διόρθωσα.  

Εκ παραδρομής έγραψα για την μετάβαση από desktop σε ipad. 

Που σαφώς αξίζει πλέον να έχεις ΚΑΙ ένα ipad. 

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά κάνουν την δουλειά τους οι εφαρμογές τhς Apple, ποιος ο λόγος να πληρώσεις 

Επεξ/σία από ignome4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Καταλάβαμε ότι δεν διάβασες το θέμα. Είδες iPad και μπήκες μαζί με τους άλλους. Μην απορείς μετά αν διαγράφονται σχόλια για offtopic μαζί με το δικό μου φυσικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Καταλάβαμε ότι δεν διάβασες το θέμα. Είδες iPad και μπήκες μαζί με τους άλλους. Μην απορείς μετά αν διαγράφονται σχόλια για offtopic μαζί με το δικό μου φυσικά.

Και που θες να γράψει; Σε thread για android tablet? Και που να το βρει? 

3 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Μια χαρά κάνουν την δουλειά τους οι εφαρμογές τhς Apple, ποιος ο λόγος να πληρώσεις 

Ναι ρε φίλε. Μια χαρά είναι και οι εφαρμογές της apple, ήθελα να το γράψω και εγώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafaf είπε

Και που θες να γράψει; Σε thread για android tablet? Και που να το βρει? 

Κατά αρχας έπρεπε να γράφει ο τίτλος iPad os και όχι σκέτο iPad. Όχι ότι θα άλλαζε τίποτα ιδιαίτερο , γιατί ακόμα και η λέξη iPad είναι ικανή να τραβήξει της μύγες σαν το ..... 

Τελος πάντων , στο θέμα μας τώρα, η Microsoft θα υποστηρίξει σοβαρά το iPad σε ευρύτερο επίπεδο, γιατί ειδικά το καινούργιο iPad Pro με την lidar κάμερα έχει πολλές δυνατότητες AR .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

+1000 ευρώ για το βασικό ipad

Εγώ δεν κατάλαβα εν τέλει, ποιό είναι αυτό το ipad το βασικό, που κάνει 1000+ ευρώ και ποια τα μη βασικά. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Κοίτα είναι και πως το βλέπει ο καθένας και για τι το χρειάζεται, ένας χρήστης δηλαδή που έχει τούμπανο Pc σπίτι γιατί να πάει σε laptop ? , Το laptop σε δεσμεύει θέλεις συνέχεια μεγάλη τσάντα και κουβαλάς βάρος , ενώ με το Ipad είναι πολύ πιο καλή Portable εμπειρία και όταν το χρειάζεσαι το μετατρέπεις σε Laptop. Και έτσι όπως είναι το Office τώρα μια χαρά δουλεύει με ποντίκι και πληκτρολόγιο, κάνω αυτή την περίοδο την πτυχιακή μου και το επιβεβαιώνω. Είναι μέχρι να πάρεις το πρώτο σου Ipad φίλε, μετά θα καταλάβεις, και εγώ είχα ίδια άποψη με εσένα παλιότερα, τώρα πραγματικά το σκέφτομαι και λέω πόσο άδικο είχα και πόσο τυχερός είμαι που δεν κατέληγα σε Android - Windows Tablet να κλαίω τα λεφτά μου.

Επίσης το gaming έτσι όπως έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια δεν αξίζει στο laptop , δηλαδή σου λέω το εξής, είσαι στο εξοχικό με 4g τον Αύγουστο και σου βγάζει update to cod Warzone 25 gb , τι κάνεις ? Στο cod mobile τα update είναι 2-3 gb, παλεύονται.

Αυτό που λες περί φορητότητας δεν ισχύει.Το iPad pro ζυγίζει περισσότερο από το Macbook air

The 12.9-inch iPad Pro and Magic Keyboard weigh in at 3 pounds (1362 grams), more than the 2.8 pounds (1290 grams) of the 13-inch MacBook Air but the same as the 13-inch MacBook Pro.

4 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Κοίτα είναι και πως το βλέπει ο καθένας και για τι το χρειάζεται, ένας χρήστης δηλαδή που έχει τούμπανο Pc σπίτι γιατί να πάει σε laptop ? , Το laptop σε δεσμεύει θέλεις συνέχεια μεγάλη τσάντα και κουβαλάς βάρος , ενώ με το Ipad είναι πολύ πιο καλή Portable εμπειρία και όταν το χρειάζεσαι το μετατρέπεις σε Laptop. Και έτσι όπως είναι το Office τώρα μια χαρά δουλεύει με ποντίκι και πληκτρολόγιο, κάνω αυτή την περίοδο την πτυχιακή μου και το επιβεβαιώνω. Είναι μέχρι να πάρεις το πρώτο σου Ipad φίλε, μετά θα καταλάβεις, και εγώ είχα ίδια άποψη με εσένα παλιότερα, τώρα πραγματικά το σκέφτομαι και λέω πόσο άδικο είχα και πόσο τυχερός είμαι που δεν κατέληγα σε Android - Windows Tablet να κλαίω τα λεφτά μου.

Επίσης το gaming έτσι όπως έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια δεν αξίζει στο laptop , δηλαδή σου λέω το εξής, είσαι στο εξοχικό με 4g τον Αύγουστο και σου βγάζει update to cod Warzone 25 gb , τι κάνεις ? Στο cod mobile τα update είναι 2-3 gb, παλεύονται.

Μάλλον δεν εχεις παίξει κάποιο καλό game σε dell XPS 4Κ για να έχεις μέτρο σύγκρισης.

Δεν αναφέρομαι σε Asus Zephyrus,razor blade,Allienware γιατί είναι εξειδικευμένα.

Επεξ/σία από One+
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, One+ είπε

Αυτό που λες περί φορητότητας δεν ισχύει.Το iPad pro ζυγίζει περισσότερο από το Macbook air

The 12.9-inch iPad Pro and Magic Keyboard weigh in at 3 pounds (1362 grams), more than the 2.8 pounds (1290 grams) of the 13-inch MacBook Air but the same as the 13-inch MacBook Pro.

Μάλλον δεν εχεις παίξει κάποιο καλό game σε dell XPS 4Κ για να έχεις μέτρο σύγκρισης

Δεν είναι μόνο το 12.9 inch iPad Pro το μόνο iPad. Και δεν νομίζω αυτός που απάντησες εννοούσε μόνο το συγκεκριμένο. Αλλά βέβαια αφού συγκρίνεις το iPad με Dell XP’s μάλλον έχεις κολλήσει στο συγκεκριμένο και εσυ όπως η μύγα στο....

Επεξ/σία από atheatos
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...