trib Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Η Microsoft ήδη εργάζεται πάνω στις τελευταίες προσθήκες της Apple για το iPadOS, ώστε να τις εκμεταλλευτεί για το Office. Η Microsoft σχεδιάζει να αναβαθμίσει το Office στο iPad, ούτως ώστε αυτό να εκμεταλλευτεί την τελευταία υποστήριξη του iPadOS σε ποντίκι και trackpad. Η αμερικανική εταιρία ήταν ανέκαθεν γρήγορη στο να εναρμονίζεται με τις περισσότερες αναβαθμίσεις που έκανε η Apple στα προϊόντα της και ήδη εργάζεται σε updates για τα Word, Excel, PowerPoint κι άλλα. Η Apple ήταν αυτή που έκανε την κίνηση έκπληξη, ανακοινώνοντας τον Μάρτιο πώς το iPadOS θα υποστηρίζει τη χρήση mouse. Έτσι, αρκετοί προγραμματιστές ακόμη προσπαθούν να αναβαθμίσουν τις iPad εφαρμογές τους ώστε να εκμεταλλευτούν αυτή τη λειτουργία. Σύμφωνα με το TechCrunch, η Microsoft θα φέρει την υποστήριξη κέρσορα στο Office για iPad, αργότερα αυτό το χρόνο και κοντά στο φθινόπωρο. Αν και δεν έχει ανακοινώσει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, λέγεται πως κάποιες εφαρμογές Office, ίσως λάβουν την αναβάθμιση νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση, η Microsoft δεν είναι εταιρία που εφησυχάζεται εύκολα. Πέρυσι, κυκλοφόρησε γρήγορα τη λειτουργία Split View για το Outlook στο iOS ενώ φέτος έφερε μία ανανεωμένη εφαρμογή Office που περιελάμβανε όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας εγγράφων σε ένα μέρος, χωρίς απαραίτητα ο χρήστης να χρειάζεται να εγκαθιστά το Word ή το Excel ξεχωριστά. Η Microsoft θα διατηρήσει ενεργές τις αυτόνομες εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint για το iOS, οπότε είναι αρκετά πιθανό η υποστήριξη του mouse και trackpad να έρθει τόσο σε αυτές όσο και στην εφαρμογή Office που τα περιλαμβάνει όλα μαζί. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Vasilisxd Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λέει τίποτα το Office για iPad , σε σχέση με του PC ; Αν δεν κάνω λάθος θέλει αγορά για να κάνει επεξεργασία ; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Vasilisxd
DAEMON2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε Λέει τίποτα το Office για iPad ? σε σχέση με του PC. Αν δεν κάνω λάθος θέλει αγορά για να κάνει επεξεργασία ; Μα και στο pc θέλει αγορά. 6
Bakxos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Λέει τίποτα το Office για iPad , σε σχέση με του PC ; Αν δεν κάνω λάθος θέλει αγορά για να κάνει επεξεργασία ; Από την στιγμή που δεν υποστηρίζει full screen όταν το συνδέεις με εξωτερική οθόνη είναι μάπα. Προσωπική άποψη.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Bakxos είπε Από την στιγμή που δεν υποστηρίζει full screen όταν το συνδέεις με εξωτερική οθόνη είναι μάπα. Προσωπική άποψη. Καλά , αυτό ισχύει παντού , δεν είναι επι του παρόντος
Bakxos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε Καλά , αυτό ισχύει παντού , δεν είναι επι του παρόντος Κοίτα αν εχεις συνδρομή στα office δεν ισχύει παντού. Απλά εγώ δεν διευκρινισα ότι μιλάω για το ipad.
TopicStrarter Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει 300 ευρώ για αυτό το πράμα (+1000 ευρώ για το βασικό ipad) και δεν θα πάει σε λαπτοπ ή macbook δηλαδή ακόμη και για funboy παρατραβάει το σκοινί μια τέτοια αγορά... εκτός αν χέζεις διακοσάευρα και θες ένα επιπλέον μπιμπελό να στήνεις την οθόνη όταν κάθεσαι στο service της Ferrari και περιμένεις να σου αλλάξουν τα λάδια 6 1
kifinas Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 30 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Λέει τίποτα το Office για iPad , σε σχέση με του PC ; Αν δεν κάνω λάθος θέλει αγορά για να κάνει επεξεργασία ; Εξαρτάται αν η οθόνη του είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από 10.1inch. Τα καινούργια είναι όλα πάνω από 10.1 με εξαίρεση το mini.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, Bakxos είπε Κοίτα αν εχεις συνδρομή στα office δεν ισχύει παντού. Απλά εγώ δεν διευκρινισα ότι μιλάω για το ipad. Δεν κατάλαβα , λες αν συνδέσεις με εξωτερική οθόνη το iPad , κάνει mirroring και δεν προσαρμόζεται στην ανάλυση της εξωτερικής οθόνης - Αυτό δεν λες ; 1
nikosaek2121 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει 300 ευρώ για αυτό το πράμα (+1000 ευρώ για το βασικό ipad) και δεν θα πάει σε λαπτοπ ή macbook δηλαδή ακόμη και για funboy παρατραβάει το σκοινί μια τέτοια αγορά... εκτός αν χέζεις διακοσάευρα και θες ένα επιπλέον μπιμπελό να στήνεις την οθόνη όταν κάθεσαι στο service της Ferrari και περιμένεις να σου αλλάξουν τα λάδια Κοίτα είναι και πως το βλέπει ο καθένας και για τι το χρειάζεται, ένας χρήστης δηλαδή που έχει τούμπανο Pc σπίτι γιατί να πάει σε laptop ? , Το laptop σε δεσμεύει θέλεις συνέχεια μεγάλη τσάντα και κουβαλάς βάρος , ενώ με το Ipad είναι πολύ πιο καλή Portable εμπειρία και όταν το χρειάζεσαι το μετατρέπεις σε Laptop. Και έτσι όπως είναι το Office τώρα μια χαρά δουλεύει με ποντίκι και πληκτρολόγιο, κάνω αυτή την περίοδο την πτυχιακή μου και το επιβεβαιώνω. Είναι μέχρι να πάρεις το πρώτο σου Ipad φίλε, μετά θα καταλάβεις, και εγώ είχα ίδια άποψη με εσένα παλιότερα, τώρα πραγματικά το σκέφτομαι και λέω πόσο άδικο είχα και πόσο τυχερός είμαι που δεν κατέληγα σε Android - Windows Tablet να κλαίω τα λεφτά μου. Επίσης το gaming έτσι όπως έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια δεν αξίζει στο laptop , δηλαδή σου λέω το εξής, είσαι στο εξοχικό με 4g τον Αύγουστο και σου βγάζει update to cod Warzone 25 gb , τι κάνεις ? Στο cod mobile τα update είναι 2-3 gb, παλεύονται. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από nikosaek2121 12 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Εμένα μια χαρά με έχει βολέψει το Word σε 9.7 (πρόσφατη εμπειρία). Για μικρά κείμενα και αναφορές, είναι μια χαρά, σε συνδυασμό με κινέζικη θήκη - πληκτρολόγιο των 20€. Το excel (και λοιπές εφαρμογές της σουίτας) δεν το έχω δουλέψει προς το παρόν, οπότε δεν έχω άποψη.
stafaf Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ξέρεις τι γίνεται; Αυτός ο οποίος δεν το έχει δουλέψει, είναι και ο πιο απόλυτος. Αν έχεις προσωπική εμπειρία το πιθανότερο είναι να σε έχει βολέψει το ipad οπότε όταν το λες σε έναν που έχει δει ipad μόνο στον Κωτσόβολο σε κατατάσσει κατευθείαν στα fanboys για να είναι εντάξει με το σκεπτικό του. 12 4
nikosaek2121 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, stafaf είπε Ξέρεις τι γίνεται; Αυτός ο οποίος δεν το έχει δουλέψει, είναι και ο πιο απόλυτος. Αν έχεις προσωπική εμπειρία το πιθανότερο είναι να σε έχει βολέψει το ipad οπότε όταν το λες σε έναν που έχει δει ipad μόνο στον Κωτσόβολο σε κατατάσσει κατευθείαν στα fanboys για να είναι εντάξει με το σκεπτικό του. Ακριβώς φίλε, και εγώ συγκαταλέγομαι μέσα σε αυτούς μέχρι που απέκτησα IPad, το έβλεπα στα μαγαζιά και έλεγα ΄΄μα ποιος θα το αγοράσει, είναι απλά ένα IPhone με μεγάλη οθόνη’’ μερικοί κάναν το λάθος και πήγαν σε Android, και πάθαν το ακριβώς αντίθετο, έχουν έναν Android με μεγάλη οθόνη. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από nikosaek2121 1
TopicStrarter Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosaek2121 είπε Κοίτα είναι και πως το βλέπει ο καθένας και για τι το χρειάζεται, ένας χρήστης δηλαδή που έχει τούμπανο Pc σπίτι γιατί να πάει σε laptop ? , Το laptop σε δεσμεύει θέλεις συνέχεια μεγάλη τσάντα και κουβαλάς βάρος , ενώ με το Ipad είναι πολύ πιο καλή Portable εμπειρία και όταν το χρειάζεσαι το μετατρέπεις σε Laptop. Και έτσι όπως είναι το Office τώρα μια χαρά δουλεύει με ποντίκι και πληκτρολόγιο, κάνω αυτή την περίοδο την πτυχιακή μου και το επιβεβαιώνω. Είναι μέχρι να πάρεις το πρώτο σου Ipad φίλε, μετά θα καταλάβεις, και εγώ είχα ίδια άποψη με εσένα παλιότερα, τώρα πραγματικά το σκέφτομαι και λέω πόσο άδικο είχα και πόσο τυχερός είμαι που δεν κατέληγα σε Android - Windows Tablet να κλαίω τα λεφτά μου. Επίσης το gaming έτσι όπως έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια δεν αξίζει στο laptop , δηλαδή σου λέω το εξής, είσαι στο εξοχικό με 4g τον Αύγουστο και σου βγάζει update to cod Warzone 25 gb , τι κάνεις ? Στο cod mobile τα update είναι 2-3 gb, παλεύονται. Όχι δεν είναι ίδια λογική με το να πας απο pc σε laptop θες κάτι μικρό ελαφρύ και με αυτονομία και mac ; πάρε macbook air ! Στα ίδια λεφτά (με το σταντ ) ι5 επεξεργαστή κανονικά macOS με κανονικό ποντίκι και όχι την τελίτσα κανονικά προγράμματα όλα κανονικά δηλαδή με καλύτερες επιδόσεις στα ίδια λεφτα. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος ipad 1000+ ευρώ + το σταντ που τελικά κάνει 400 ευρώ στην Ευρώπη λολ Εν το μεταξύ δεν διάβασα το άρθρο είδα την φωτογραφία του νέου Ipad με το νέο σταντ που βγήκε πριν λίγο για το ipad pro και νόμιζα ότι ήταν αυτό το θέμα χαχαχα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από TopicStrarter 1
Bakxos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Έχω και ipad και surface. Για τα office δεν υπάρχει σύγκριση είτε κάποιοι θέλουν να μας λένε ότι τα iPad τα βλέπουμε μόνο στο κωτσοβολο είτε όχι. Η επεξεργασία στο ipad ειδικά για excel οπου αν δουλεύεις μεγάλα αρχεία είναι δραμα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα