Προς το περιεχόμενο

iPhone XS Max  iphone 11  iPhone 11 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι απλό. Το ένα είναι του 19 το άλλο του 18.Τι καθόμαστε και συζητάμε. Και τα δυο κινητήρες είναι iPhone.με το 11 θα έχεις το τελευταίο μοντέλο. Για ακόμα 6 μήνες θα έχεις ότι πιο νέο έχει βγάλει η Apple. Με  το Xsmax θα λες  έχω το παλιό.δλδ δεν καταλαβενω τον λόγο να δώσω τόσα λεφτά να πάρω παλιό μοντέλο του 18. Δεν έχει νόημα εφόσον με τα ίδια χρήματα παίρνω το ξαινουριο

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mp123 είπε

Είναι απλό. Το ένα είναι του 19 το άλλο του 18.Τι καθόμαστε και συζητάμε. Και τα δυο κινητήρες είναι iPhone.με το 11 θα έχεις το τελευταίο μοντέλο. Για ακόμα 6 μήνες θα έχεις ότι πιο νέο έχει βγάλει η Apple. Με  το Xsmax θα λες  έχω το παλιό.δλδ δεν καταλαβενω τον λόγο να δώσω τόσα λεφτά να πάρω παλιό μοντέλο του 18. Δεν έχει νόημα εφόσον με τα ίδια χρήματα παίρνω το ξαινουριο

Φίλε μου ξεχνάς ότι το ένα είναι το απλό 11 με τη μικρή lcd 720p οθόνη και το άλλο είναι το xs max με τη μεγάλη oled οθόνη πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης! 

Δεν παίζει μόνο η χρονιά κυκλοφορίας ρόλο σε ένα κινητό αλλά τα χαρακτηριστικά που έχει! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω πολύ για τα σχόλια που κάνατε αλλά παίζει ρόλο και η τιμη καθενός iPhone!!Ειναι πως το βλέπει ο καθένας ότι διαθέτει η τσέπη του ότι πληρώνεις παίρνεις εγώ μάλλον αποφάσισα θα παρω το iPhone 11 pro μετά απο μια έρευνα αγοράς  που έκανα μόλις πέσει η τιμη του το Σεπτέμβριο που θα βγουν τα iPhone 12!!Τωρα προς το παρόν θα μείνω με το iPhone X 256 gb να είστε καλά!!

Επεξ/σία από Manthos 1908
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις το iphone X οπως λες και ρωτουσες μεταξυ αλλων για το 8 plus ;

Δηλαδη το σκεφτηκες εστω και για λιγο σαν επιλογη για μεταβαση απο το iphone X ;

Eπισης το confused που εκανες σε σχολια οπως πχ του @koutsis για ποιο λογο ; Ειπε κατι που σε μπερδεψε ή που δεν ισχυει ;

Επεξ/σία από paris_chav
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά λάθος το έκανα το confused @paris_chav ήθελα να γράψω στην ανάρτηση iPhone 11 pro και έγραψα iPhone 8 Plus το διόρθωσα!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Manthos 1908 είπε

Κατά λάθος το έκανα το confused @paris_chav ήθελα να γράψω στην ανάρτηση iPhone 11 pro και έγραψα iPhone 8 Plus σορρυ

Σ αυτη την περιπτωση το 11 pro εχει την καλυτερη καμερα συνολικα λογω και του ζουμ φακου που δεν εχει το απλο 11

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, koutsis είπε

Φίλε μου ξεχνάς ότι το ένα είναι το απλό 11 με τη μικρή lcd 720p οθόνη και το άλλο είναι το xs max με τη μεγάλη oled οθόνη πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης! 

Δεν παίζει μόνο η χρονιά κυκλοφορίας ρόλο σε ένα κινητό αλλά τα χαρακτηριστικά που έχει! 

Εμένα να σου πω την αλήθεια λίγο με ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά..iphone θέλω να είναι είναι το τελευταίο μοντέλο πάντα.Να είμαστε σοβαροί τωρα για την χρήση που του κάνουμε το 99% και με ένα φτηνό κινητό των 100 ευρώ κάνουμε την δουλειά μας.Αλλά οκ πως να το κάνουμε άλλο κινητό το iPhone . Παίζει μόνο του

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Manthos 1908 είπε

Έχεις δίκιο @mp123οπως τα λες είναι iPhone είναι iPhone τέλος 

Οπως  και να το κανείς και το 7s να έχεις και να έχει ο άλλος το s20ultra ότι και να γίνει το μάτι θα πέσει στο μήλο. Τέλος.Είναι τα iPhone και όλοι οι άλλοι. Πριν το 11 είχα Samsung note 9 και s9 plus πάνω στον μήνα το πολυ τα βαριόμουν και έβλεπα αλλά κινητα. specs κλπ.Τωρα τρεις μήνες με το iPhone ούτε καν έχω μπει να δω τι νέο έχουν βγάλει. Δεν με νοιάζει. Θα ασχολείθω όταν βγει το 12 πως θα αλλάξω το 11 για το 12. Το απλό φυσικα.Δεν θα πάω να σκάσω να πάρω το pro max 1500 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο @mp123 εγώ είχα όλα τα iPhone απο 3GS  4 5 6 7 και τώρα το iPhone X  και ένα iPad Air είναι αρρώστια το  ότι πληρώνεις παίρνεις εγώ σκέφτομαι να παρω iPhone 11 pro απο Σεπτέμβριο μόλις πέσει η τιμη του μόλις βγει το iPhone 12

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Manthos 1908 είπε

Έχεις δίκιο @mp123 εγώ είχα όλα τα iPhone απο 3GS  4 5 6 7 και τώρα το iPhone X  και ένα iPad Air είναι αρρώστια το  ότι πληρώνεις παίρνεις εγώ σκέφτομαι να παρω iPhone 11 pro απο Σεπτέμβριο μόλις πέσει η τιμη του μόλις βγει το iPhone 12

Το iPad Air το έχω κοντά 6 χρόνια. Άθικτο αλουμινένιο σαν καινούριο δεν κολάει με τίποτα.ποιοτητα. Τι να λέμε τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...