Προς το περιεχόμενο

iPhone XS Max  iphone 11  iPhone 11 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά  ήθελα να ρωτήσω τι μου συστήνεται να παρω απο τα τρία κινητά iPhone και πιο έχει καλύτερη καμερα γιατί ειμαι σε διλλημα??

Αν γίνεται τα σχόλια σας λίγο πιο αναλυτικά για τα iPhone ακούω προτάσεις ευχαριστω!!

Επεξ/σία από Manthos 1908
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν γινεται αναλυση σε αυτο που ζητας...

και τα τρια ειναι καλα...και τα τρια ειναι μορτικα ...και τα τρια ειναι αγερωχα....

...

παρε οποιο θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την καλύτερη κάμερα έχει το 11 αφού έχει και night mode.

Από την άλλη το xs max έχει καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη καθώς και μικρότερα bezels. Άρα βλέπεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και διαλέγεις. 

Το 8 plus γιατί το βάζεις στη συγκριση;Καμία σχέση με τα άλλα δυο,χειρότερο σε όλα...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ronnie79 είπε

Το 8 plus μέχρι πότε θα παίρνει ενημερώσεις?

Σκέψου το iPhone 6 βγήκε το φθινόπωρο του 2014 και είχε πλήρη υποστήριξη μέχρι το φθινόπωρο του 2019, δηλαδή 5 ολόκληρα χρόνια. 

Ίσως αντίστοιχα και το 8 plus να σταματήσει να υποστηρίζεται μέσα/τέλη του 2022.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε

Σκέψου το iPhone 6 βγήκε το φθινόπωρο του 2014 και είχε πλήρη υποστήριξη μέχρι το φθινόπωρο του 2019, δηλαδή 5 ολόκληρα χρόνια. 

Ίσως αντίστοιχα και το 8 plus να σταματήσει να υποστηρίζεται μέσα/τέλη του 2022.

Ίσως το σώσει ότι έχουν ίδιο επεξεργαστή με το x 

Δημοσ.

Iphone11.χωρις δεύτερη σκέψη.Βαλτου και γνήσια θήκη της apple.και αντε γεια το κινητό.

Χαλαλι τα 860 που έδωσα. Τα αξιζει το κάθε ευρώ.Σε ότι κυκλοφορεί μόνο το pro και το pro max είναι ανώτερα .Τίποτε άλλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, mp123 είπε

Iphone11.χωρις δεύτερη σκέψη.Βαλτου και γνήσια θήκη της apple.και αντε γεια το κινητό.

Χαλαλι τα 860 που έδωσα. Τα αξιζει το κάθε ευρώ.Σε ότι κυκλοφορεί μόνο το pro και το pro max είναι ανώτερα .Τίποτε άλλο.

Σε τι είναι καλύτερο το 11 από το xs max εκτός από κάμερα; 

Εγώ θα προτιμούσα xs max πάντως λόγω καλύτερης και μεγαλύτερης οθόνης,μικρότερων bezels και 3d touch που δεν έχει το 11.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, koutsis είπε

Σε τι είναι καλύτερο το 11 από το xs max εκτός από κάμερα; 

Εγώ θα προτιμούσα xs max πάντως λόγω οθόνης,bezels και 3d touch

Mπαταρία, επεξεργαστή και (υποθέτω) χωρητικότητα.

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xgol είπε

Mπαταρία, επεξεργαστή και (υποθέτω) χωρητικότητα.

Μόνο με την μπαταρία συμφωνώ. 

Επεξεργαστή δεν νομίζω να πιστεύεις ότι θα δεις κάποια διαφορά στο ios.

Για χωρητικότητα δεν κατάλαβα τι εννοείς...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Μόνο με την μπαταρία συμφωνώ. 

Επεξεργαστή δεν νομίζω να πιστεύεις ότι θα δεις κάποια διαφορά στο ios.

Για χωρητικότητα δεν κατάλαβα τι εννοείς...

Ξαναδιάβασε το επιχείρημα σου για τον επεξεργαστή.

Για χωρητικότητα εννοώ πως μάλλον θα κοιτάει το 64άρι xs max που είναι συγκρίσιμο σε τιμή με το 128αρι iphone 11.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xgol είπε

Ξαναδιάβασε το επιχείρημα σου για τον επεξεργαστή.

Για χωρητικότητα εννοώ πως μάλλον θα κοιτάει το 64άρι xs max που είναι συγκρίσιμο σε τιμή με το 128αρι iphone 11.

Το επιχείρημα μου για τον επεξεργαστή είναι ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ διαφορά μεταξύ των δυο κινητών, ενώ την διαφορά στην οθόνη τη βλέπεις όλη μέρα μπροστά σου.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, koutsis είπε

Το επιχείρημα μου για τον επεξεργαστή είναι ότι δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ διαφορά μεταξύ των δυο κινητών, ενώ την διαφορά στην οθόνη τη βλέπεις όλη μέρα μπροστά σου.

Σε βάθος χρόνου θα δει σίγουρα διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε συσκευής είναι αυτά που είπαμε. Όλα τα άλλα είναι προσωπικές κρίσεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...