Προς το περιεχόμενο

Θέλω να πάρω ένα ταμπλετ στην μάνα μου.( Δεν ξέρω τπτ για τα ταμπλετ)

petros123456789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω τπτ για ταμπλετς ούτε έχω χρόνο να τα μάθω τώρα. Η μάνα μου χρησιμοποιεί σκυπε εμαιλ γοογλε και κάνα νετφλιχ στα τρελά κέφια. Έχετε κανένα να μ προτείνετε με γύρω στο 100ρικο?(και πιο κάτω δεν θα ήταν κακά αν είναι αξιόπιστο) 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

*Εκτός αν ήταν καλύτερα να τις πάρω κάνα κινητό με αυτά τα λεφτά αν γνωριζετε

Επεξ/σία από petros123456789
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε tablet με 100 ευρώ δεν υπάρχει κάτι αξιόπιστο

Σε αυτά τα ευρώ μόνο κινητό

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi/f/516989/toulachiston-3gb.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από rose from hell

Φίλε μου και εγώ μέχρι τώρα την ίδια δουλειά έκανα, έψαχνα εδώ και μερικές μέρες τάμπλετ για την μητέρα μου, αλλά μόνο για βιντεοκλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά αξιόπιστα τάμπλετ για να μην πω ότι υπάρχουν γενικά ελάχιστα. Έβγαλε μεγάλη εταιρεία ένα bitmore 10,1" από 140€ στα 83,40€ το παρήγγειλα, αλλά δεν υπήρχε. Ήταν καλό εργαλείο και πολύ καλή προσφορά. Με τα πολλά πριν λίγο κατέληξα σε ένα Alcatel 1T. Η μητέρα μου λόγω ηλικίας (74) ήθελε μεγάλη οθόνη, αν η δική σου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα έχει αρκετά αξιόπιστα κινητά γύρω στις 6 ίντσες σε αυτά τα λεφτά και με καλύτερες κάμερες.

Μεταξύ μας, μη μας ακούσουν..... ( 😄😄😄 ), όλα τα τσακάλια εδώ μέσα, μην περιμένεις να σου πουν ότι με 100€ θα πάρεις καλό κινητό ή τάμπλετ... 

3 λεπτά πριν, papresa είπε

Φίλε μου και εγώ μέχρι τώρα την ίδια δουλειά έκανα, έψαχνα εδώ και μερικές μέρες τάμπλετ για την μητέρα μου, αλλά μόνο για βιντεοκλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν σε αυτά τα λεφτά αξιόπιστα τάμπλετ για να μην πω ότι υπάρχουν γενικά ελάχιστα. Έβγαλε μεγάλη εταιρεία ένα bitmore 10,1" από 140€ στα 83,40€ το παρήγγειλα, αλλά δεν υπήρχε. Ήταν καλό εργαλείο και πολύ καλή προσφορά. Με τα πολλά πριν λίγο κατέληξα σε ένα Alcatel 1T. Η μητέρα μου λόγω ηλικίας (74) ήθελε μεγάλη οθόνη, αν η δική σου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα έχει αρκετά αξιόπιστα κινητά γύρω στις 6 ίντσες σε αυτά τα λεφτά και με καλύτερες κάμερες.

Μεταξύ μας, μη μας ακούσουν..... ( 😄😄😄 ), όλα τα τσακάλια εδώ μέσα, μην περιμένεις να σου πουν ότι με 100€ θα πάρεις καλό κινητό ή τάμπλετ... 

απο τα λιγα που κοιταξα και εψαξα μαλλον για αυτο με βλεπω Huawei MediaPad T3 10 9.6" (16GB) Grey. Καλα δεν εψαχνα για καλο, ρωτησα πιο πολυ αν ειχε κανεις εμπειρια καλη με καμια τετοια συσκευη σε αυτα τα λεφτα. εμενα το θεμα δεν ειναι τοσο η καμερα αλλα πιο πολυ to browsing και να ανοιγουν οι εφαρμογες γρηγορα και ταινιες. Και σιγουρα οι μεγαλες οθονες βοηθανε σε αυτη την ηλικια 😄 αν και λιγο μικροτερη στα 58 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...