Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Speedex ούτως ή άλλως την θεωρώ κακή. Καλύτερη έχω την Γενική Ταχυδρομική, αμέσως μετά την ACS, μακράν πίσω την Speedex και τελευταία και καταϊδρωμένη την Χελώνα Courier των ΕΛ.ΤΑ. Τις 2 τελευταίες τις αποφεύγω, έχω αλλάξει eshop μόνο και μόνο για να μην έχω μπλεξίματα μαζί τους.

Έκανα μία παραγγελία 5 του μηνός, την ίδια μέρα μου την έστειλαν με μια <<μικρή>>, την Easy Mail και θα παραλάμβανα με τον ίδιο αριθμό αποστολής (έτσι μου έγραψαν) από Speedex. Φρίκαρα. Στην πρώτη την ίδια μέρα είχε 2 κινήσεις και παραδόθηκε στην δεύτερη. Από το βράδυ αργά της 5ης Μαΐου έως και τώρα έχω χάσει τα ίχνη της παραγγελίας.

Χθες αφού προσπάθησα χωρίς αποτέλεσμα να επικοινωνήσω τόσο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και τηλεφωνικά με τα κεντρικά της Speedex όσο και με το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης (στην Σαμοθράκη ο άνθρωπος απλά πρακτορεύει και τις 3). Επικοινώνησα τόσο με το κατάστημα που έκανα την παραγγελία όσο και με την Easy Mail, τους βρήκα αμέσως και οι 2 μου είπαν το ίδιο πράγμα, ότι πιθανόν λόγω φόρτου εργασίας αυτήν την περίοδο να μην το έχουν ακόμη σκανάρει στην Speedex και για αυτό να μην το βλέπω... Έλεος.....!!! Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο; 

Εν τω μεταξύ 6 του μηνός από ένα ηλ. κατάστημα σε απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας έκανα άλλη παραγγελία η οποία εστάλη με ACS και χθες το μεσημέρι είχε φτάσει στην Αλεξανδρούπολη.

CollageMaker_20200509_073446440.jpg

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.

Περιμένω δύο παραγγελίες με ΕΛΤΑ κουριερ.

Την μία την έστειλαν στις 6 του μήνα και μάλιστα από Θεσσαλονίκη, εχθές 8 του μήνα ήταν ήδη εδώ Αθήνα (βασικά από τις 7 είναι εδώ).

30 του προηγούμενου παρελήφθη η άλλη παραγγελία από την κουριερ (από εδώ Αθήνα, μάλλον Γλυφάδα). 6 του μηνός έφτασε στον Πειραιά (ακόμα δεν έχει γίνει παραλαβή).

Πιο γρήγορα ήρθε στην Αθήνα η παραγγελία από Θεσσαλονίκη πάρα να πάει η παραγγελία εντός Αθηνών από το ένα μέρος στο άλλο...

Δημοσ.

Για εμένα πάλι ισχύει άλλη σειρά, λόγω τοπικών καταστημάτων βέβαια.... acs μακράν η καλύτερη, πόρτα πόρτα από Θεσσαλονίκη, πλέον γενικη ταχυδρομική γιατί άλλαξαν κατάστημα και έπεσε χεσ^$#€@? Από τα κεντρικά οποτε παίζουν σωστά αλλά λίγο αργα(2-3 μέρες από Αθήνα, για το τοπικό κατάστημα μέχρι και από τα κεντρικά τους μου είχαν πει ε με το κατάστημα στην πόλη σας ούτε εμείς βγάζουμε ακρη) και τέλος speedex όπου ενώ έπαιζε καλά, πλέον είναι πιο εύκολο να πας με κουπί Αθήνα για να πάρεις δέμα παρα να ατο φέρουν. Παραγγελία υπολογιστή 28/4, έφυγε με easy mail 29, έφυγε από hub Αθηνών 30, σκαναριστηκε χανια 7/5 το βράδυ και παραδόθηκε 8/5..... μεταφέρθηκαν σε νέο κατάστημα μέσα στην καραντίνα και επικρατεί το χάος, τα δέματα μπαίνουν το ένα πάνω στο άλλο με τυχαία σειρά, κάνουν 10 λεπτά να βρουν δέμα σου και από ότι είδα  intersport/κοτσωβολος/jumbo/πλαίσιο έχουν αυτούς για αποστολές οποτε φαντάζεστε τι γίνεται στην αποθήκη τους... τηλέφωνο δε....χανια κατεβασμένο, Αθήνα ομοίως, βρήκα ένα άλλο τηλέφωνο στο οποιο μετά από μισή ώρα αναμονής σου λένε αμέσως "παρακαλώ?παρακαλωωωωωωω? Αχ δεν σας ακούω ξανακαλεστε" και μπαμ κλείσιμο στη μούρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...