MiculiAggelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα την Τρίτη 5/5 έκανα μια αναβάθμιση στο Ίντερνετ μου απο 24mbps σε 50mbps Wind υπέγραψα όλα τα χαρτιά και τωρα περιμένω για την ενεργοποίηση της γραμμής μου. Ξερει κανείς πόσο θα καθυστέρηση η ενεργοποίηση της γραμμής μου. (Ημουν ηδη με την Wind για την 24 σύνδεση απλα επειδη ετυχε και είδα την προσφορά στο site της Wind πήγα και την ενεργοποίησα) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από MiculiAggelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Εξαρτάτε στην κάθε περίπτωση, παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, MiculiAggelos είπε Καλησπέρα την Τρίτη 5/5 έκανα μια αναβάθμιση στο Ίντερνετ μου απο 24mbps σε 50mbps Wind υπέγραψα όλα τα χαρτιά και τωρα περιμένω για την ενεργοποίηση της γραμμής μου. Ξερει κανείς πόσο θα καθυστέρηση η ενεργοποίηση της γραμμής μου. (Ημουν ηδη με την Wind για την 24 σύνδεση απλα επειδη ετυχε και είδα την προσφορά στο site της Wind πήγα και την ενεργοποίησα) εγω απο 24αρα πηγα σε 100αρα. Εφεραν το ρουτερ μετα απο 10 μερες, η ταχυτητα πηρε 2 εβδομαδες για να αλλαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiculiAggelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, dim_mnia είπε εγω απο 24αρα πηγα σε 100αρα. Εφεραν το ρουτερ μετα απο 10 μερες, η ταχυτητα πηρε 2 εβδομαδες για να αλλαξει. Ωραία ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω και κατι τελευταιο τι ταχυτητες πιανεις με την 100 ποσο ειναι το download και το upload ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 30 minutes ago, MiculiAggelos said: Ωραία ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω και κατι τελευταιο τι ταχυτητες πιανεις με την 100 ποσο ειναι το download και το upload ? 30 minutes ago, MiculiAggelos said: Ωραία ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω και κατι τελευταιο τι ταχυτητες πιανεις με την 100 ποσο ειναι το download και το upload ? .. μεγιστο 100 down 10 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosbak Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ίδια ακριβώς περίπτωση με εσένα 27/4 έκανα αίτηση 7/5 ενεργοποιήθηκα 24αρα σε vdsl 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyh Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, MiculiAggelos είπε Καλησπέρα την Τρίτη 5/5 έκανα μια αναβάθμιση στο Ίντερνετ μου απο 24mbps σε 50mbps Wind υπέγραψα όλα τα χαρτιά και τωρα περιμένω για την ενεργοποίηση της γραμμής μου. Ξερει κανείς πόσο θα καθυστέρηση η ενεργοποίηση της γραμμής μου. (Ημουν ηδη με την Wind για την 24 σύνδεση απλα επειδη ετυχε και είδα την προσφορά στο site της Wind πήγα και την ενεργοποίησα) Στην δικιά μου περίπτωση, υπογραφή/αποδοχή συμβολαίου 6/5 50Μbs (WIND), Με ενημέρωσαν τηλεφωνικά για 10-15 ημέρες και μιλάμε για φορητότητα από άλλο πάροχο. Πιθανός να παίζει ρόλο και το εάν η καμπίνα είναι του ίδιου παρόχου η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, MiculiAggelos είπε Ωραία ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω και κατι τελευταιο τι ταχυτητες πιανεις με την 100 ποσο ειναι το download και το upload ? περίμενα 30-50 download αλλά για κάποιο λόγο πιάνει κάπου στα 95 (!). Δεν φαντάστηκα πως θα είχα ίδια ταχύτητα με αυτά που πληρώνω (αφού με τις 24αρες όλοι σχεδόν πιάνουμε κανα 8-10 mbps), το ίδιο και το upload, πιάνει περίπου 9-10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα